kasiaitomek123
01.05.25, 19:56
Cześć dziewczyny!
Przychodzę dzisiaj do Was z ciekawym tematem. Ostatnio zaczęłam używać aplikacji Billin, chciałabym się zapytać co Wy o niej sądzicie. Z tego co się dowiedziałam to aplikacja powstała kilka miesięcy temu, tutaj u nas, w Polsce. Polega o na na tym, że jej użytkownicy polecają sobie nawzajem różne produkty, których używają w swoim życiu codziennym. Można to robić na kilka sposobów - zwykłe posty pisane, zdjęcia lub krótkie filmiki. Cały system wygląda ciekawie i cieszy się coraz większym zainteresowaniem (szczególnie wśród kobiet). A teraz rzecz najciekawsza - polecane przez użytkowników marki mają opcje wykupienia od zwykłego użytkownika reklamy za post, który MY napiszemy. W ten sposób najciekawsze lub najbardziej kreatywne recenzje mogą przynieść nam dodatkowe korzyści. Sama dopiero zaczynam i jestem dobrej myśli :). Jeżeli Wy też jesteście ciekawe aplikacji Billin to śmiało sprawdzajcie ich stronę internetową i próbujcie swoich sił (można zaszaleć z kreatywnością i artyzmem:))).
Dla osób zdecydowanych pozwolę sobie zostawić nazwę mojego profilu: Kasiaitomek
Podając moją nazwę otrzymacie na start - 10ZŁ NA DOBRY POCZĄTEK SWOJEJ KARIERY:)
Dajcie proszę znać co o tym myślicie! Czekam na wasze odpowiedzi