Dodaj do ulubionych

Sklep z nartami

IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.04, 16:45
Czy znacie dobry sklep z nartami i osprzętem, nowym i używanym, oprócz tego
na Dąbrowskiego? Nie mieszkam w Poznaniu, gdy przyjeżdzam, mam zawsze
niewiele czasu!
Obserwuj wątek
    • Gość: smile:) Re: Sklep z nartami IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 11:32
      ulica Racławicka 91 MUSZAK-SKI
      duży wybór, dobry sprzęt (nowy i używany), kompetentna obsługa i co
      najważniejsze sympatyczna:) czynne nawet w niedziele (przynajmniej te przed
      feriami). ja tam kupuję sprzęt (nie tylko narciarski) od kilku lat i nigdy się
      na nich nie zawiodłam:)
      • Gość: bianka Re: Sklep z nartami IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.01.04, 11:37
        Dzięki za informacje! Czy mogę się jeszcze dowiedzieć w której części Poznania
        jest ul. Racławicka? I jak tam dojechać od strony Ogrodów?
        • Gość: smile:) Re: Sklep z nartami IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.01.04, 20:58
          Racławicka jest na grunwaldzie. z Ogrodów- najlepiej dojedź autobusem do
          grunwaldzkiej, później przesiądź się w tramwaj na rondzie
          Grunwaldzka/Grochowska i wysiadź na rondzie Grunwaldzka/Bułgarska. idź w lewo,
          jedna z bocznych uliczek to będzie Racławicka. :)
    • Gość: Michał Re: Sklep z nartami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.04, 01:01
      Na Dąbrowskiego ostatnio poczułem się lekko porobiony w konia. W zeszłym roku
      kupiłem od nich używane narty za 540 zł. W tym roku chciałem je oddać do komisu
      za 250 zł, ale pan obsługujący powiedział, że to słabiutki model i zapewne nikt
      tego nie kupi, bo takie i owakie.... Żenada aż boli. To była ostatnia moja
      wizyta w tym miejscu. Narty zostawiłem na Malcie przy starcie. Zobaczymy jak
      będzie. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka