Gość: RYSIEK Młyńskie Koło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.10, 12:14 Jedzenie jest dobre w młyńskim kole byłem tam na kolacji cena droga lecz trzeba płacić za ten klimat który jest inny jak gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Młyńskie Koło IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.01.11, 00:32 Byłam w Młyńskim Kole na zabawie sylwestrowej,choć zabawą tej przygody raczej nazwywać nie powinnam.Raczej STYPĄ! Zostaliśmy posadzeni na pięterku w ciasnym korytarzu,bez jednego akcentu sylwestrowego,siedzieliśmy na drewnianych krzesłach ogrodowych ,cóż w innych okolicznościach nie małabym pretensji,ale w sukience i pończochach owszem(kobietki wiedzą o co chodzi!)Największy minus to brak muzyki,która do nas poprostu nie docierała,bawiący się na dole pewnie mają inne odczucia ,my jednak za taką samą cenę zostaliśmy potraktowani jak intruzi,których gdzieś trzeba upchnąć!!!!! Co do jedzenia ,Ci którzy tam bywaja to wiedzą,jak tam karmią ,więc albo to komuś odpowiada albo nie -mięso,mieso i na desre mięso!!! Szkoda ,ze tam poszliśmy ,moglismy wybrać lepiej.NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doświadczona Re: Młyńskie Koło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.11, 12:43 no to widzę że nic się nie zmieniło, kasa najważniejsza, aby tylko na maksa zarobić, a czy klient będzie zadowolony to sprawa drugorzędna dla właścicielki! Wulgarna kobieta do swojego "szczęścia" dąży po trupach! Mam nadzieję że los Jej jeszcze pokaże... Odpowiedz Link Zgłoś
dastin_84 Re: Młyńskie Koło 20.01.11, 15:03 Jeśli chodzi o Młyńskie Koło, to byłam tam z 4-5 razy na obiedzie, muszę przyznać ze fajny pomysł, miejsce itd, ale jeśli chodzi o jedzenie to naprawde bez szału, smaczne, bardzo duże, ale żeby jakoś się nad tym rozpływać to absolutnie nie, zdecydowanie góralskie knajpy lepsze żarcie robią, a czasami nawet nasze mamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samkosz 45 Re: Młyńskie Koło IP: 62.233.246.* 25.10.11, 14:33 Zapach stęchlizny... Ostatnio nawet na czystości oszczędzają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziony Młyńskie Koło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.12, 11:26 Byłam widziałam i nikomu nie polecam!Totalna porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniu Młyńskie Koło IP: *.ip.netia.com.pl 29.06.12, 15:24 Oprócz widoków nic tam nie zachwyca w tej gospodzie.Miałem okazje być tam w czerwcu na imprezie i muszę przyznać , że nie wiedziałem iż tak kiepskie lokale jeszcze są.Było to wesele goście nie mieli co jeść , owoców na talerzach jak na lekarstwo, rosół podany z kostek rosołowych, mięsa odgrzewane i popalone, ,można by było jeszcze dalej wymieniać . Obsługa fatalna , na talerzach więcej dekoracji co jedzenia . Ceny w tej knajpie nie są adekwatne do tego co podają (strasznie drogo a nie ma co jeść) ,widać że właściciel nie dba o klienta tylko o swój przychód . Jeśli nie chcecie się wstydzić przed swoimi gośćmi to omijajcie tą gospodę z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirabelka Młyńskie Koło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.12, 19:36 Właśnie spędziliśmy popołudnie w Młyńskim Kole,. Miał to być obiad w rodzinnym gronie - obchody 12 rocznicy ślubu. Jesteśmy wszyscy strasznie zawiedzeni. Lokal oczywiście super, ale tylko wizualnie. Jedzenie strasznie skromne. Moja córka wyszła stamtąd głodna, ja również. Mąż i zięć, obcokrajowcy zdziwieni i wprowadzeni w błąd nieprawidłowym tłumaczeniem na język angielski. Nie polecam. Są inne restauracje, gdzie jest przytulnie i można smacznie zjeść. Za cenę, którą uiścili jedliśmy lepiej w Berlinie i w innych miastach Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olkas Re: Młyńskie Koło IP: *.ip.netia.com.pl 20.02.13, 11:00 A próbowaliście może w Mollini, bo to restauracja prezentująca poziom za fajna cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samir Re: Młyńskie Koło IP: *.ip.netia.com.pl 19.03.13, 12:21 Dzisiaj w Mollini na luch zupa gulaszowa, a na drugie pierś kurczaka w sosie bazyliowym podana z kalafiorem i marchewką :) ja chcę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakoszka Re: Młyńskie Koło IP: *.centertel.pl 08.09.13, 20:38 Tak, ja byłam w Mollini i rzeczywiście kuchnia na wysokim poziomie, cena przystępna, wspaniała atmosfera i jestem już stałym klientem tego miejsca. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wymagający Gospoda Młyńskie Koło - polecam! IP: *.ip.netia.com.pl 28.01.14, 12:23 Bardzo fajny lokal, z klimatem (drewniana karczma, wybudowana w "góralskim stylu") oraz pięknym ogrodem położonym nas stawem. Kuchnia wielkopolska (kaczka, zrazy...) do tego pyzy i pyszna modra kapusta. Polecam gorąco, byłem tam ostatnio ze znajomymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teresa Oj... IP: *.ip.netia.com.pl 05.04.14, 16:09 Tyle tu negatywnych emocji, że aż trudno uwierzyć, że to klienci tejże restauracji...poziom poniżej ogólnych standardów! Ja byłam w zeszłym tygodniu. Zjadłam smacznie i co najważniejsze dużo!!! Obsługa zawsze była i jest niezwykle miła. Jednakże zaznaczę, że jestem stałym i znanym już gościem w tej restauracji w związku z czym moje relacje z kelnerami są wręcz rodzinne. Owszem, ceny nie są najniższe, ale dla prawdziwego smakosza to nie powinien być żaden problem :) Polecam zwłaszcza tym, którzy cenią sobie wiejski, spokojny klimat! Odpowiedz Link Zgłoś