Dodaj do ulubionych

Zarzadca Nieruchomosci Megadom

31.12.09, 21:22
Witam!
Prosze o opinie i informacje o poznanskim zarzadcy nieruchomosci,
firmie Megadom.
Nasza wspolnota mieszkaniowa chce zmienic obecnego zarzadce i jednym
z rozpatrywanych zarzadcow jest Megadom. Jak sie uklada wspolpraca z
ta firma i co w ogole o niej sadzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: andrzej Re: Zarzadca Nieruchomosci Megadom IP: *.centertel.pl 01.01.10, 21:29
      Witam
      Profesjonalna firma znająca się na aspektach prawnych. Pomogli nam w
      wyegekwowaniu od developera gwarancji i szybko przywrócili go do
      pionu. Działają sprawnie, można polecić
      • Gość: mieszkaniec powyższy post został napisany przez tą firmę IP: *.inetservices.com 02.01.10, 10:25
        Ja jestem mieszkańcem i absolutnie nie polecam tych partaczy!
        • izkapoznan Re: powyższy post został napisany przez tą firmę 02.01.10, 15:59
          Gość portalu: mieszkaniec napisał(a):

> Ja jestem mieszkańcem i absolutnie nie polecam tych partaczy!

Dzieki za info! A mozesz napisac cos konkretnego?
          No i skad wiesz ze poprzedni wpis byl zrobiony przez ta firme???
          Pozdro.
      • fuksjalive Re: Zarzadca Nieruchomosci Megadom 04.02.10, 15:48
        ...nie wierzę, po prostu nie wierzę!!!
        • Gość: znawca ludzi Re: Zarzadca Nieruchomosci Megadom IP: 188.33.241.* 29.11.10, 18:49
          również nie polecam, brak znajomości przepisów i bałagan w dokumentacji. Konkretnie nie przyjazna firma, nie mająca przyjaciół, z pewnością nie w lokatorach, a to jest przecież bardzo ważne.
          • Gość: MIESZKANIEC Re: Zarzadca Nieruchomosci Megadom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 13:25
            SKORO JEST PAN TAKIM ZNAWCĄ LUDZI TO POWINIEN PAN WIEDZIEĆ, ŻE WŁAŚCICIEL FIRMY MEGADOM Z WYKSZTAŁCENIA JEST PRAWNIKIEM ;-)
      • Gość: xyz Re: Zarzadca Nieruchomosci Megadom IP: *.173.58.180.tesatnet.pl 31.08.13, 11:01
        Pozytywne opinie to pisze sam sobie ten OSZUST!!!!! czyli Pan Cierechowicz
        • Gość: xyz Re: Zarzadca Nieruchomosci Megadom IP: *.173.58.180.tesatnet.pl 31.08.13, 11:04
          A gadane to on ma, mówi tak przekonywująco, że trudno mu nie uwierzyć.
    • Gość: lokatorka Re: Zarzadca Nieruchomosci Megadom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.10, 19:33
      My nie mamy z Megadomem żadnych problemów, jest posprzątane, jak coś
      się popsuje jest odwrotnie zrobione, rozliczenia mamy na czas.
      Administratorka bardzo miła i kompetentna. Polecam
      • fuksjalive Re: Zarzadca Nieruchomosci Megadom 04.02.10, 15:46
        To zupełnie inaczej niż u nas. Ze wszystkim są problemy, nic nie jest
        na czas, ani tak jak powinno być. Ze sprzątaniem też są problemy, a
        teraz z odśnieżaniem. Dzwoniąc do firmy trudno jest uzyskać rzetelną
        informację nt. swoich opłat. Wybierając zarządcę właściciel firmy
        dużo obiecywał, ale jak czas pokazał, było to tylko czcze gadanie.
        ... :D a w ogóle co to znaczy "jest odwrotnie zrobione"? nie tak? ;D
        Do izkapoznan: Zdecydowanie nie poleca tego zarządcy, radzę lepiej
        się rozejrzeć, bo jest w czym wybierać na poznańskim rynku.
        ...no i jak dla mnie to popieram poprzednika "mieszkaniec", wątek
        bardzo tendencyjny.
    • Gość: gość Re: Zarzadca Nieruchomosci Megadom IP: 81.219.207.* 05.02.10, 12:12
      Nie polecam tej firmy więcej mówią niż robią a trzeba przyznać że gadane to mają
      o co byście nie poprosili to powiedzą że załatwią a tak naprawdę 5 minut potem
      mają to gdzieś i straszny bałagan w papierach.Ja jestem mieszkańcem jednej z
      nieruchomości Megadomu i jestem bardzo z nich nie zadowolony jak większość
      mieszkańców.
      • izkapoznan Re: Zarzadca Nieruchomosci Megadom 18.02.10, 01:08
        Dzieki bardzo za opinie o tej firmie. Widze ze musze sie porzadnie
        zastanowic!!! A kogo polecacie w takim razie??
        • fuksjalive Re: Zarzadca Nieruchomosci Megadom 22.02.10, 21:47
          Radzę założyć nowy wątek z pytaniem kogo polecacie na zarządcę - tu
          sami "pechowcy" obsługiwani przez megadom.
          • Gość: Niezadowolony Re: Zarzadca Nieruchomosci Megadom IP: *.icpnet.pl 22.02.10, 22:23
            Moja wspólnota ma nieprzyjemność z tą firmą współpracować od jakiegoś czasu,
            bardzo trudno wymusić na nich aby się czymś zajęli, trzeba im grozić
            wypowiedzeniem umowy do dopiero biorą się do roboty. Dodzwonić się do nich
            graniczy z cudem, a jak już się dodzwonisz to nie można uzyskać rzetelnej
            informacji. Co chwila zmieniają się u nich pracownicy, rozliczenia za media nie
            czytelne i często błędne, ogólnie masakra, nie polecam.
          • Gość: PYTAJACY Re: Zarzadca Nieruchomosci Megadom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.10, 15:15
            Powiem tak, pokażcie chociaż jedną firmę zarządzającą z jakiej jesteście
            zadowoleni.Widzę, że Megadom został "obsmarowany" i obiektywnie patrząc obrażony
            przez niektórych z Was.Odpowiedzcie na jedno pytanie-jak nie Megadom to kto?W
            Poznaniu jest dużo firm zarządzających nieruchomościami, wiec poproszę o info na
            ich temat.W nieruchomości w jakiej mieszkam przymierzamy się do stworzenia
            wspólnoty.
            • fuksjalive Re: Zarzadca Nieruchomosci Megadom 16.03.10, 17:24
              Gość portalu: PYTAJACY napisał(a):

> Powiem tak, pokażcie chociaż jedną firmę zarządzającą z jakiej jesteście
              Kolego czytaj ze zrozumieniem, pytanie dotyczyło megadomu, więc wypowiadają się ci co mają z nim do czynienia...
              > zadowoleni.Widzę, że Megadom został "obsmarowany" i obiektywnie patrząc obrażony
              ...tam od razu obrażony... ktoś chciał opinii, to chyba takie wypowiedzi świadczą o "zadowoleniu" mieszkańców
              > przez niektórych z Was.Odpowiedzcie na jedno pytanie-jak nie Megadom to kto?
              ...powtórzę jeszcze raz, załóż nowy wątek z pytaniem o solidnego zarządcę
              > Poznaniu jest dużo firm zarządzających nieruchomościami, wiec poproszę o info
              trochę inicjatywy.... chyba lepiej rozejrzeć się wokół siebie i popytać wśród znajomych
              .... poza tym jest google :D
      • Gość: aloes Re: Zarzadca Nieruchomosci Megadom IP: 188.33.241.* 29.11.10, 18:54
        ...ostatnio nawet zwolnili jedną z pracownic, bo była miła dla lokatorów i próbowała wyegzekwować dla nich to co Megadom im obiecał. Szefowi się nie podobało, że była dziewczyna szczera, w przeciwieństwie do niego samego. Naprawdę na rynku jest wiele ofert, a już napewno lepiej byłoby samemu prowadzić administrację.
    • Gość: żegnaj Re: Zarzadca Nieruchomosci Megadom IP: 80.87.42.* 29.07.10, 20:12
      Witam jestem byłym skrzywdzonym pracownikiem, Megadom czy mozemu porozmawiać
      • zderzacz-hadronow Re: Zarzadca Nieruchomosci Megadom 29.07.10, 20:43
        Gość portalu: żegnaj napisał(a):

> Witam jestem byłym skrzywdzonym pracownikiem, Megadom czy mozemu
        porozmawiać

Napisz do "Bravo" !
      • Gość: aloes Re: Zarzadca Nieruchomosci Megadom IP: *.static.icpnet.pl 09.12.10, 10:39
        "Żegnaj" Co potrzebujesz, znam prawo pracy bardzo dobrze, więc mogę pomóc. A wiem ,że Megadom nie zna przepisów, wymusza swoje rację tylko na podstawie swojej złośliwości, arogancji i zadufaniem w samym sobie !!!!!!!!!! Mam awersję jak widzę właścicela tej administarcji ........
        • Gość: ... Re: Zarzadca Nieruchomosci Megadom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.11, 11:29
          BOŻE...JACY WY JESTEŚCIE OGRANICZENI... DLACZEGO ZWALNIA SIE PRACOWNIKA ? BO JEST DO DUPY ! SKORO ZOSTAŁEŚ/ZOSTAŁAŚ ZWOLNIONA TO NAPEWNO Z JAKIEGOS POWODU !!!!!
    • Gość: poszkodowany Re: Zarzadca Nieruchomosci Megadom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.10, 16:48
      Zgadzam się fruscio do bankrut i cierechowicz też ma zablokowane konta przez urząd skarbowy, zus ja jestem poszkodowanym ode mnie też wyłudził kase znam jescze inne osoby poszkodowane długów więcej niż włosów na głowie
    • Gość: poszkodowany Re: Zarzadca Nieruchomosci Megadom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.10, 09:33
      Jeśli Pan jest rzeczywiście komornikiem to ja wysłałem właśnie prawomocny nakaz zapłaty na Fruscio sp. z o.o. do Państwa. Cierechowicz i jego żona są mi winni 3000 Euro i oczywiście nie będzie na pewno z czego ściągnąć - egzekucja bezkuteczna ale będę walczył do końca bo udowodnię iż działania Cierechowicza były celowe w celu przywłaszczenia sobie korzyści majątkowej.
    • Gość: ZARZĄD WM Re: Zarzadca Nieruchomosci Megadom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.11, 16:18
      WITAM !
      JESTEM KLIENTEM FIRMY MEGADOM OD PRAWIE 11 LAT. POWIEM SZCZERZE, ZE JESTEM POTWORNIE ZDZIWIONY PAŃSTWA OPINIAMI. WEDŁUG MNIE JEST TO FIRMA, KTÓRA MOŻNA POLECIĆ. CZYTAJĄC PAŃSTWA OPINIE MOŻNA ODNIEŚĆ WRAŻENIE, ŻE MAJĄ PAŃSTWO PRYWATNE URAZY DO WŁAŚCICIELA FIRMY, NATOMIAST BRAK KONKRETNYCH ZARZUTÓW. ŚWIADCZY O TYM CHOĆBY FAKT, ŻE ŻADNE Z PAŃSTWA NIE MA ODWAGI SIĘ PODPISAĆ. SZCZEGÓLNIE BULWERSUJĄCY JEST DLA MNIE KOMENTARZ DOTYCZĄCY SPRAW PRYWATNYCH PANA CIERECHOWICZA I JEGO DŁUGÓW. LUDZIE..NA LITOŚĆ BOSKĄ... ZAJMIJCIE SIĘ SWOIM ŻYCIEM A NIE PATRZCIE NA INNYCH. WASZE UWAGI POWINNY POMÓC W WYBORZE SOLIDNEGO ZARZĄDY A NIE SŁUŻĄ W OBRZUCANIU LUDZI BŁOTEM. PRYWATNE OPINIE PROSZE SOBIE ZAPISYWAC W PAMIETNIKU A NA FORUM WRZUCAC INFORMACJE, KTÓRE BĘDA MERYTORYCZNA PODSTAWĄ DLA INNYCH.
      • Gość: wm Re: Zarzadca Nieruchomosci Megadom IP: *.icpnet.pl 23.03.11, 19:45
        TO dlaczego Pan tez nie ma odwagi sie podpisać?? Chętnie porozmawiam z innymi członkami wspólnoty, czy też sa tak zadowoleni?
        • Gość: ZARZĄD WM Re: Zarzadca Nieruchomosci Megadom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 13:31
          Gdyby była Pan inteligentniejszy to zwróciłby Pan uwage na to ilu ludzi tu zagląda. Znaczy to, ze podając swoje dane osobowe narażam sie na to, że tacy "inteligentni" ludzie jak Pan nękali by mnie swoimi głupimi herezjami. To po pierwsze. Po drugie drogi Panie jeżeli by Pan pomyślał, co jak myślę Pana przerasta to zwróciłby sie Pan do mnie z prośbą o podanie adresu mailowego i zaproponował np spotkanie... Na drugi raz gdy żona Panu odmówi proszę zadzwonić pod 0700... a nie wprowadzać ludzi w błąd.Po za tym jeżeli Pan myśli, że nadal nie wiem kim Pan jest...to jest Pan w błędzie. Tak sie składa, że jestem informatykiem...PIEKIELNIE DOBRYM !!!
      • Gość: klient megadomu Re: Zarzadca Nieruchomosci Megadom IP: 95.108.76.* 21.04.11, 20:57
        Pytanie dlaczego Pan nie miał odwagi się podpisać. A tak swoją drogą to uważam że tą opinie napisał sobie sam Pan Cierechowicz !!!
        • Gość: WKURZONY !!! Re: Zarzadca Nieruchomosci Megadom IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.04.11, 20:47
          PROSZĘ BARDZO...NAZYWAM SIĘ PIOTR ZWIERZCHOWSKI...A PAN TAKI CWANY ANONIMOWO....?????POZA TYM SKORO JEST PAN TAKI INTELIGENTNY TO PROSZĘ ZWRÓCIC UWAGĘ NA FAKT, ŻE JEST DUŻO WIĘCEJ POZYTYWNYCH OPINII...NIE TYLKO MOJA... LUDZIE... CZY WY NIE WIECIE, ŻE TAKIE FORUM TO POŻYWAKA DLA KONKURENCJI???? ZAŁOŻE SIĘ, ŻE POŁOWE Z TYCH WPISÓW ROBI KONKURENCJA PRZEDMIOTOWEJ FIRMY. POWIE TAK... JEŻELI DECYZJA DOT WYBORU ZARZĄDCY MA SIĘ OPIERAC TYLKO NA PODS. FORUM TO PROSZĘ SOBIE SPOJRZEC NA FORA DOT POLITYKÓW...KRYTYKUJEMY ALE GŁOSUJEMY !!! ŻAŁOSNE.
          • Gość: gość Re: Zarzadca Nieruchomosci Megadom IP: 195.20.110.* 29.04.11, 15:25
            panie Cierechowicz , proszę nie pisać już tych pochwał dla siebie ...
    • Gość: izkapoznan Re: Zarzadca Nieruchomosci Megadom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.11, 17:05
      Mimo Państwa wczesniejszych ostrzeżeń nasz Wspólnota Mieszkaniowa zdecydowała sie na współpracę z firma MEGADOM.Muszę powiedzieć, że zmieniłam zdanie. Jak narazie trwa to ponad pół roku ale osobiście jestem zadowolona.
      • Gość: poszkodowany Re: Zarzadca Nieruchomosci Megadom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.11, 10:25
        Odnosząc sie do przedmówcy... To moja sprawa o czym piszę i kiedy. Fakt jest jeden...firma, która jest moim dłuznikiem juz od dawna nie należy do Państwa Cierechowiczów. W zeszłym tygodniu odbyła sie sprawa w sądzie. Podczas rozprawy pojawiła sie Właścicielka owej firmy. Z aktu notarialnego wynika, ze kupiła od nich udziały prawie dwa lata temu A dług powstał 7 miesięcy temu !!! Moja rada dla tego Pana.... DLA SWOJEGO DOBRA ZMIEŃ KRS !!!!!!!!!
    • Gość: właścicielka Re: Zarzadca Nieruchomosci Megadom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.11, 17:57
      Ja również jestem zaskoczona opiniami Państwa powyższej. Pan Cierechowicz od paru lat zarządza moją kamienicą. Co prawda jest to inny podmiot niż Wspólnota, natomiast myślę, że zakres działań Zarządcy ten sam. Od momentu kiedy mój budynek przejęła firma MEGADOM (wcześniej Palatyn) moje problemy prawie zniknęły. Puste lokale są już dawno wynajęte (za niemałe pieniążki) , rachunki zawsze terminowo płacone a ja jako Właścicielka raz w miesiącu do każdego 10-tego otrzymuję rozliczenie miesięczne z wydatków i wpływów. Posiada również podgląd na konto (inicjatywa Pana Cierechowicza). Oczywiście mamy odmienne poglądu na różne tematy jednakże gdybym miała komuś polecić tą firmę...zrobiłabym to.
    • Gość: zgrywus Re: Zarzadca Nieruchomosci Megadom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.11, 18:07
      Wiecie co...mnie sie wydaję, że oni mieli poprostu zły okres. Z tego co mi wiadomo to właściciel był jakis czas niedostępny. Mówią, że jak kota nie ma to myszy harcują hehehe. Teraz gdy wrócił znowu wszystko chodzi jak w zegarku. Wiem to po sobie .
      • Gość: Kaczka Re: Zarzadca Nieruchomosci Megadom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.11, 22:00
        To ten okres nadal trwa!!!!!!! Rozliczenia za media tak jak pisał już ktoś - baaardzo nieczytelne i wątpię by były uczciwe. Sprzątanie też nie jest ich najlepszą stroną - i co gorsze rok rocznie występują z większa kwotą dla firmy sprzątającej!!! I nawet nie egzekwują w postaci obcięcia faktury za niedostateczne wykonanie usługi. Oni również rok rocznie podwyższają sobie opłatę!!! Mają problem moim zdaniem ze wszystkim. A ich księgowość jest godna pożałowania.
      • Gość: kaczka Re: Zarzadca Nieruchomosci Megadom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.11, 22:01
        To ten okres nadal trwa!!!!!!! Rozliczenia za media tak jak pisał już ktoś - baaardzo nieczytelne i wątpię by były uczciwe. Sprzątanie też nie jest ich najlepszą stroną - i co gorsze rok rocznie występują z większa kwotą dla firmy sprzątającej!!! I nawet nie egzekwują w postaci obcięcia faktury za niedostateczne wykonanie usługi. Oni również rok rocznie podwyższają sobie opłatę!!! Mają problem moim zdaniem ze wszystkim. A ich księgowość jest godna pożałowania.
        • Gość: T.S WM ... POZNAŃ Re: Zarzadca Nieruchomosci Megadom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.11, 16:35
          NIE MOGĘ SIĘ ZGODZIĆ Z PANIĄ O PSEUDONIMIE KACZKA. DOSKONALE ZNAM TĄ OSOBĘ I JEJ NIECHĘĆ DO ZARZĄDCY WYNIKA ZUPEŁNIE Z CZEGOŚ INNEGO. NIE CHCIAŁBYM PORUSZAĆ NA FORUM PROBLEMÓW NASZEJ WSPÓLNOTY MIESZKANIOWEJ WIEC MOŻE OGRANICZĘ SIĘ DO INFORMACJI DLA TEJ PANI. MY "WSPÓLNOTA MIESZKANIOWA ... W POZNANIU NIE CHCEMY PANI W NASZYM ZARZĄDZIE". OSOBA, KTÓREJ SPRAWIA PRZYJEMNOŚĆ OBSMAROWANIE KOGOŚ NA FORUM ŚWIADCZY O ABSOLUTNYM BRAKU KLASY Z PANI STRONY.POZA TYM JAKIE SĄ PANI KOMPETENCJE ? JEST PANI KSIĘGOWĄ (NA DODATEK KIEPSKĄ) I ABSOLUTNY BRAK WIEDZY W ZAKRESIE BUDOWNICTWA MOŻE NARAZIĆ NAS TYLKO NA PROBLEMY. CO MOŻNA SĄDZIĆ O BABIE, KTÓRA PODAJE SWOJA WM DO PINB? RESZTĘ POZOSTAWIĘ BEZ KOMENTARZA !!!
    • Gość: LUNBOŃ Re: Zarzadca Nieruchomosci Megadom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.11, 16:59
      Widać, że jak okres sprawozdawczy się kończy to dyskusja dot. Zarządcy jest coraz częstsza. Moja Wspólnota jest z Lubonia tj. koło Poznania. Mimo ostrzeżeń jakie otrzymaliśmy od pobliskiej innej Wspólnoty większość zadecydowała, żeby dać szansę firmie MEGADOM. Mimo iż nie zawsze zgadzamy się we wszystkim, jestem zadowolona z ich pracy i z wyboru tejże firmy. Absolutnie nie zgadzam się z twierdzeniem Pani o pseudonimie „Kaczka” że księgowość jest totalną porażką. Świadczy o tym fakt, że po oddaniu przez dewelopera budynku, większość wpłat wnoszonych przez Właścicieli nie była zaksięgowana na odpowiednim miejscu. Tzn. były wykazywane jakieś wielkie niedopłaty na każdym z ówczesnych Właścicieli co nie musze mówić było niezgodne z prawdą. Nie wspomnę już o braku jakichkolwiek rozliczeń mediów. Pani Alicja (PRACOWNIK FIRMY MEGADOM-SPECJALISTKA DS. ROZLICZEŃ ) nie tylko odpowiednio rozksięgowała salda poszczególnych Właścicieli a mogą mi Państwo wieżyc, że to graniczyło z cudem to nareszcie patrząc na jakiekolwiek rozliczenie wiem za co płacę. POLECAM !!!
      • Gość: LUBOŃ Re: Zarzadca Nieruchomosci Megadom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.11, 17:01
        Widać, że jak okres sprawozdawczy się kończy to dyskusja dot. Zarządcy jest coraz częstsza. Moja Wspólnota jest z Lubonia tj. koło Poznania. Mimo ostrzeżeń jakie otrzymaliśmy od pobliskiej innej Wspólnoty większość zadecydowała, żeby dać szansę firmie MEGADOM. Mimo iż nie zawsze zgadzamy się we wszystkim, jestem zadowolona z ich pracy i z wyboru tejże firmy. Absolutnie nie zgadzam się z twierdzeniem Pani o pseudonimie „Kaczka” że księgowość jest totalną porażką. Świadczy o tym fakt, że po oddaniu przez dewelopera budynku, większość wpłat wnoszonych przez Właścicieli nie była zaksięgowana na odpowiednim miejscu. Tzn. były wykazywane jakieś wielkie niedopłaty na każdym z ówczesnych Właścicieli co nie musze mówić było niezgodne z prawdą. Nie wspomnę już o braku jakichkolwiek rozliczeń mediów. Pani Alicja (PRACOWNIK FIRMY MEGADOM-SPECJALISTKA DS. ROZLICZEŃ ) nie tylko odpowiednio rozksięgowała salda poszczególnych Właścicieli a mogą mi Państwo wieżyc, że to graniczyło z cudem to nareszcie patrząc na jakiekolwiek rozliczenie wiem za co płacę. POLECAM !!!
    • Gość: SZCZĘŚLIWA Re: Zarzadca Nieruchomosci Megadom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 19:21
      Nasza Wspólnota wybrałam Megadom i jesteśmy zadowoleni.Mimo upływu kilku lat nasza opinia się nie zmienia. Wydaje mi się, że dużo zależy od odpowiedniego Administratora bo przecież Zarządca osobiście nie zajmuje się sprawami Wspólnoty Mieszkaniowej.
      • Gość: JAGÓDKA [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.11, 10:56
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Piotr Z [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.11, 16:43
    • Gość: OJCIEC [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.11, 17:14
      • Gość: dziwne Jakimś cudem .. IP: *.icpnet.pl 06.04.11, 20:09
        wszystkie ostatnie opinie są z neostrady :D ... chyba Pan Cierechowicz siedzi i pisze sobie pochlebne opinie :D
        • Gość: ALICJA MAZUR Re: Jakimś cudem .. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.04.11, 09:46
          Rozumiem Pana zazdrośc ale proszę nie mieżyc ludzi swoją miarą. To, że Pan zrobiłby coś takiego to nie znaczy, że każdy inny. Proszę to forum potraktowac poważnie. l
          Ludzie chca konkretnych informacji a nie zlośliwych docinków i nie rzetelnych opinii. Ja np jestem klientem firmy MEGADOM i jestem zadowolona z ich usług. Czy fakt, że piszę z iPlusa sprawia, że jestem bardziej wiarygodna ? Bo wie Pan. Syn korzysta z ery i może napiszę z jego kompa? Będzie lepiej ? Ja polecam.
          • Gość: poszkodowany Ostrzeżenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.11, 16:39
            Ostrzegam wszystkich aby nie "dawać" nic na termin firmom pana Cierechowicza i pani Cierechowicz tj Spółką FRUSCIO MEGASERWIS i MEGADOM. Np. jest bardzo dużo dłużników już na spółce FRUSCIO - oczywiście długi są nie ściągalne a właściciele unikają płacenia, brak kontaktu sprawy u komornika. Wkrótce długi te przejdą na właścicieli spółki - zostaną dopisani do KRD itp. Włodzimierz Blechacz tel. 660 419 800
            • Gość: poszkodowany Re: Ostrzeżenie 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.11, 22:03
              I jeszcze jedno proszę się zastanowić po co Państwo Cierechowicz tworzą nowe spółki jak np. ostatnia spółka MEGASERWIS która zajmuje się właściwie czym .... skoro stworzona wcześniej przynosiła duże straty - po to aby z dużym prawdopodobieństwem brać wszystko w termin gdzie się da i za nic nie płacić, czy te działanie nie nazywają się zwykłym oszustwem przez duże O.
            • Gość: ZADOWOLONA Re: Ostrzeżenie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.04.11, 20:39
              POWIEM SZCZERZE, ŻE PANA WPISY MNIE ZNIESMACZYŁY. JEŻELI MA PAN JAKIEŚ DOWODY TO PROSZĘ SIĘ UDAC GDZIE TRZEBA A NIE ZAWRACAC LUDZIOM GŁOWE SWOIMI PROBLEMAMI. SKORO JEST PAN PEWIEN SWOICH RACJI NIEROZUMIEM DLACZEGO JESZCZE PAN TEGO NIE ZROBIŁ. OD PARU LAT WSPÓŁPRACUJE Z FIRMĄ I JESTEM ZADOWOLONA. NIGDY NIE ZOSTAŁAM OSZUKANA ITP. PROSZE SIĘ LEPIEJ ZAJĄC RODZINA BO SKORO ZAJMUJE SIĘ PAN TAKIMI RZECZAMI TO DOMNIEMAM, ŻE NA FORUM RODZINNYM JEST PAN RÓWNIEZ DO NICZEGO. SEEERDECZNIE POZDRAWIAM!!!!
    • Gość: michał Re: Zarzadca Nieruchomosci Megadom IP: *.play-internet.pl 04.06.11, 16:59
      a ja tam jestem zadowolony. zawsze wszystko w terminie.
      • Gość: JÓZEF Re: Zarzadca Nieruchomosci Megadom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.11, 18:02
        Wszystko w jak najlepszym porządku... NIGDY MNIE NIE OSZUKALI ANI NIE OKRADLI.
        • Gość: współwłaściciel Re: Zarzadca Nieruchomosci Megadom IP: *.icpnet.pl 15.09.11, 13:24
          Nie polecam, odradzam wręcz firmę Megadom. Jestem współwłaścicielem nieruchomości, którą Cierechowicz zarządza. Przez 2 lata współpracy pan Cierechowicz dopuścił się tylu wykroczeń i przestępstw, że powinni mu zabrać licencję. Włamał się do lokalu zajętego przez najemcę i zakłócił mir domowy. Sprawa w sądzie o naruszenie posiadania została przez Cierechowicza przegrana. Nie można z nim się dogadać. Traktuje nieruchomość tak jakby to była jego własność. Robi co mu się żywnie podoba. Nie przesyła i w żaden sposób nie można od niego uzyskać dokumentów nieruchomości. Za pomocą swojej drugiej firmy MEGASERWIS wykonuje w nieruchomości drobne naprawy i awarie. Nie dość, że usługi nie są wykonywane to ceny są pięć razy droższe od rynkowych. Wystawia fikcyjne rachunki albo te same rozlicza kilka razy w roku. Sobie i firmie Megaserwis wypłaca należności w terminie, ale podatek od nieruchomości , woda, śmieci, prąd są płacone wtedy kiedy usługi te są wyłączone przez usługodawcę albo jak są naliczone odsetki. Tak miesza z rachunkami, że ciężko doliczyć się jaki jest stan pieniężny na dany miesiąc. Rozliczenia miesięczne nie zgadzają się z rozliczeniem rocznym. Pieniądze na koniec roku powinny być przekazane właścicielom, a tu się okazuje że je sobie zabrał. Przywłaszcza sobie korzyści majątkowe. Doprowadza nieruchomość do ruiny a właścicieli do bankructwa, a potem składa właścicielom ofertę kupna. Firma Megadom i Megaserwis to jest absurd, że jeszcze działają na tym rynku.
          • Gość: znawca Re: Zarzadca Nieruchomosci Megadom IP: *.centertel.pl 15.09.11, 13:45
            Megadom to juz raczej dlugo nie pociagnie, wiem ze kto jeszcze ma sily to probuje uciec od tej firmy,
            prawda jest to ze RC lubi placic swoim. Megaserwis moze az taki zly nie jest, ale szef MEgaserwisu gubi sie w obietnicach i terminach, krotko: chaos
          • Gość: sąsiad Re: Zarzadca Nieruchomosci Megadom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.11, 16:57
            droga Pani sąsiadko... zacznijmy od tego, że do ruiny nasz wspólny dom to doprowadziła Pani działalność. Kiedy po zmianie zarządcy wyszły na jaw wszystkie Pani matactwa nie pozostało nic innego jak obsmarować innych. gdyby nie obecny zarządca w życiu nie dowiedzieli bysmy się o nieprawidłowościach . pomijam fakt, że to przeciwko Pani toczy sie postępowanie dotyczące licznych oszustw i fałszowania dokumentów. dlaczego więc nie pochwali się Pani swoim wyrokiem ;-) . ujmę to tak...obecną firmę wybrał SĄD (przymusowy zarządca) ponieważ jako kompletnie niezrównoważona osoba psuła nam Pani każdy plan. skoro więc pan cierechowicz został wybrany przez taką instytucję można mieć pewność, że ma tam dobrą opinię i dział zgodnie z prawem. widocznie nie zna pani zasad matematyki oraz rozliczania ale to już nie nasza wina. radzimy cofnąć się do podstaw nauki i rozliczyc sie z pieniędzy które zniknęły nam z konta a potem wymagać czegokolwiek od innych.
    • Gość: pewne Re: Zarzadca Nieruchomosci Megadom IP: 195.20.110.* 16.09.11, 11:52
      jedno jest pewne, czytając ten wątek to można odnieść wrażenie, że wybierając Megadom to nie będzie się człek nudzil :-) ;-)
    • Gość: mieszkaniec Re: Zarzadca Nieruchomosci Megadom IP: *.icpnet.pl 20.09.11, 23:00
      Wszystkie wpisy pozytywne jakie są tu wpisane są wpisywane przez zarządce czyli właściciela Megadom. Nie dajcie się omamić. Nędzny zarządca, dużo właścicieli nieruchomości przejechało się na nim i zrezygnowali z jego usług.
      • Gość: JJJJ Re: Zarzadca Nieruchomosci Megadom IP: *.centertel.pl 03.10.11, 22:01
        JA JESTEM Z NICH ZADOWOLONA. A TAK NA MARGINESIE NA TYM FORUM PATRZĄC NA WPISY MOŻNA ODNIEŚĆ WRAŻENIE, ŻE KONKURENCJA PISZE O SOBIE WZAJEMNIE. POLECAM FORUM DOTYCZĄCE ZARZĄDCÓW...TAM NIE MOGĄ WPISYWAC SOBIE OPINII ;-) www.zarzadca.fora.pl polecam !!!
        • Gość: gosc Re: Zarzadca Nieruchomosci Megadom IP: 195.20.110.* 05.10.11, 14:10
          mama dziwne wrazenie ze forum zarzadca.fora.pl zostalo zalozone chyba specjaalnie przez Cierechowicza :-), szczegolnie ze opinie tam zawarte sa krytyczne wobec wszystkich oprocz megadom.
        • Gość: gość zarzadca.fora.pl - podejrzane to forum !! IP: *.centertel.pl 06.10.11, 14:17
          UWAGA!!!!!!!!!

forum zalozone przez chyba przez megadom ;-) , do wszystkich watkow mozna cos dopisac a do megadom nie , pojawia sie komunikat:

"Aby zabezpieczyć to forum przed spamującymi robotami pozwalamy na publikację adresów stron www tylko zarejestrowanym użytkownikom i tylko tym, którzy opublikowali do tej pory co najmniej 3 wypowiedzi i są zarejestrowani na tym forum od co najmniej 24 godzin.
          "

dlatego wady Megadom pisze tutaj
          wady:
          1. niekompetentne administratorki
          2. nieuchwytny Pan Cierechowicz
          3. wpisywanie do umowy o zarzadzanie rzeczy ktore nie pozwalaja pozbyc sie megadomu w latwy sposob
          4. bardzo duzo obietnic i ... nic
          5. zapytajcie sie o megadom np w dalkii , ile wspolnot przychodzi i narzeka na nich
          6. wspolpracuje z Megaserwis (kolejny kwiatek , firma corka), i placi w pierwszej kolejnosci

• Gość: WŁĄŚCICIEL FORUM www.zarządca.forum.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.11, 16:09
            NIE WIEM CO PAN OPOWIADA ZA GŁUPOTY... Po pierwsze to ja osobiście jakos o nich napisałam i to w dodatku niepochlebnie. Kłania sie czytanie ze zrozumieniem.Po drugie to sama założyłam to forum bo mam dość ukrytej konkurencji i czytaniu wpisów zrobionych przez firmy zarządzające więc proszę nie wprowadzać ludzi w błąd. jeżeli ma pan coś prywatnie do tej lub innej firmy to prosze to załatwic nie na forum a po męsku. Nas to nie obchodzi. Jeżeli obsmarowano na forum pana firme to prosze to przyjąc z honorem i wziąść sie do roboty.
            NA PRZYSZŁOŚĆ DLA INNYCH : Na forum mam podgląd numeru ip. Jakoś dziwnym trafem NUMER IP Z TEGO FORUM ZGADZA SIE Z NUMEREM OSOBY,KTÓRA BRONIŁA PEWNEJ FIRMY NA MOIM FORUM. WIEM ZATEM KIM PAN JEST... OSTRZEGAM ZARZĄDCÓW, ŻE KAŻDY PODEJRZXANY WPIS ZOSTANIE AUTOMATYCZNIE USUNIĘTY. WEŹCIE SIE CHOLERA JASNA DO ROBOTY A NIE ZAJMUJECIE SIE PISANIEM OPINI.
            • Gość: gość Re: www.zarządca.forum.pl IP: *.icpnet.pl 06.10.11, 21:35
              chyba chodzi o zarzadca.fora.pl a nie www.zarządca.forum.pl

co to za administrator jak nie zna adresu swojego forum ;)
    • Gość: nieszkaniec [...] IP: *.icpnet.pl 19.10.11, 12:30
      Treść postu jest niedostępna.
      • Gość: gość Re: Zarzadca Nieruchomosci Megadom IP: 195.20.110.* 20.10.11, 10:02
        dobre ... :D ....

faktycznie daleko mu do tego o czym pisze :D
        • Gość: PANI MARIA Re: Zarzadca Nieruchomosci Megadom IP: *.centertel.pl 29.10.11, 19:10
          NIE MOGĘ SIĘ Z TYM ZGODZIĆ... UWAŻAM, ŻE FIRMA MEGADOM JEST W PEŁNI PROFESJONALNA. NIE RAZ MAJĄC PROBLEM CZY ZWYKŁE PYTANIE ZAWSZE UZYSKAŁAM POMOC. WSPÓŁPRACUJEMY Z NIM JUŻ 9 LAT I NIE ZAMIERZAMY TEGO ZMIENIAĆ. WY MŁODZI CHCECIE ZROBIĆ CUDY ZE SWOICH NIERUCHOMOŚCI, NIEKIEDY NAWET NIEZGODNIE Z PRAWEM A DLA NAS STARSZYCH LICZY SIĘ SPOKÓJ,CISZA I POSIADANIE KOGOŚ NA KOGO MOŻNA LICZYĆ I KTO ZJAMIE SIE NASZYM DOMEM JAK SWOIM WŁASNYM.
          • mapo0 śmierdzi tchórzofretką! 29.10.11, 19:31
            wątek mocno śmierdzi tchórzofretką!
          • Gość: mieszkaniec Re: Zarzadca Nieruchomosci Megadom IP: *.icpnet.pl 31.10.11, 12:55
            Zgadzam się z Panią w 100%. Wy starsi ludzie oddaliście tą swoją nieruchomość panu Cierechowiczowi w prezencie, a on zajmuje się nią jak swoją. Nawet po waszej śmierci sprzeda ją jak swoją. Bo w sumie to już jego, a przynajmniej się tak zachowuje.
            Zarabia Pani na tej nieruchomości grosze i cieszy się pani, że w ogóle zarabia. Na pewno pan Cierechowicz naświetlił pani, że z tej nieruchomości więcej się nie wyciśnie. Zyski pani z nieruchomości to od 500 do 1tysiaca zł miesięcznie. Cierechowicz zarabia na niej od 15 tys. do 30tys miesięcznie za remonty i drobne naprawy. Tak mu pani zaufała, że nawet pani tego nie kontroluje , a on cały czas panią robi na szaro.
            My młodzi chcemy, żeby z nieruchomości skorzystali wszyscy. Mieszkańcy, którzy mieszkają na wysokim poziomie i właściciele zarabiający normalne pieniądze no i zarządca który jest zadowolony z wynagrodzenia. Mogę się założyć, że jakby pani oddała nieruchomość w ręce innego zarządcy, takiego z klasą, to zarabiałaby pani 5 razy więcej niż teraz. Nawet gdyby pani zerwała umowę z Cierechowiczem to i tak pani utrudniłby życie, że ten urok 9 lat współpracy prysnąłby jak mgiełka. A to przecież pani nieruchomość.
            Firma Megadom to druga od dołu jedna z najgorszych firm zarządzających nieruchomości.
            Ogólnie zalecam rozglądać się za nowym zarządcą, bo czasy zarządzania przez Cierechowicza i firmę Megadom kończą się.
            • Gość: kramer Re: Zarzadca Nieruchomosci Megadom IP: *.centertel.pl 03.11.11, 23:58
              Pozwolę się z tym nie zgodzić. Ja już nie wieże w te wszystkie opinie. Zwracam uwagę na szczegóły choćby takie, że większość niepochlebnych opinii jak również pochlebnych jest z tego samego IP. Ludzie...dajcie sobie spokój. A swoją drogą to zastanawiające. Skoro Zarządcy znajdują czas na to aby sie wzajemnie obsmarowywać to kto zajmuję sie tak naprawdę obsługą naszych nieruchomości ????? Ludzie odpuśćcie sobie!!! żednada!!!
              Polecam stronkę :
              www.zarzadca.nazwa.pl/portal/nuke/html/modules.php?name=Surveys&op=results&pollID=1.
              My kierowaliśmy sie właśnie opiniami z tamtego miejsca i nie zawiedliśmy się.
      • Gość: Agata S Re: Zarzadca Nieruchomosci Megadom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.11, 14:54
        Czytając ten wpis można odnieść wrażenie, że pisała go osoba dobrze znająca tego Pana. no bo któż z nas, szukających zarządcy wiedział, że Pan Cierechowicz pisuje artykuły? Dla mnie to tylko świadczy o wysokości jego kompetencji... Chciał go Pan skompromitować a wyszło inaczej ;-).
        Po drugie tak się składa, że ta osoba jest naszym zarządca sądowym (od 01.07.2011r) w związku z tym musi być osobą działającą zgodnie z prawem. Ponadto właśnie na rozprawie sądowej dowiedziałam się, że jest jedynym zarządcą w poznaniu, który występuje jako biegły sądowy!!!. Można to łatwo sprawdzić .
        Co prawda mało było okazji na rozmowe z nim, natomiast jeżeli chodzi o jego pracowników to spełniają swoje funkcje.
        Panu radzę zając sie swoją firma zarządzającą bo skoro Pan ma czas na ubliżanie ludziom to znaczy, że w interesach nie poszło. Teraz rozumiem skąd w Panu taka determinacja do niszczenia opinii swojej konkurencji. życzę powodzenia!!!
        • Gość: oszukana Re: Zarzadca Nieruchomosci Megadom IP: 212.160.172.* 08.07.13, 17:09
          Witam...
          proszę zainteresowanych...
          Firma MEGADOM Robert Cierechowicz już jest zamknięta, otworzył nową o nazwie MEGADOM Sp z oo w organizacji|
          łudząco podobne dla wielu, a jednak prawnie zupełnie coś innego...
          GORĄCO ODRADZAM WSPÓŁPRACĘ - w skrócie...
    • Gość: gość Czy ktoś zna adres firmy Megadom IP: *.icpnet.pl 06.08.13, 20:24
      Witam serdecznie.
      Poszukuję adres firmy Megadom. Wiem, że się przeprowadzili, ale nie mogę ich nigdzie znaleźć.
      Jeżeli ktoś zna adres firmy Pana Roberta Cierechowicza byłbym wdzięczny za informację.
      Pozdrawiam
      • Gość: el_a1 Re: Czy ktoś zna adres firmy Megadom IP: *.173.49.17.tesatnet.pl 11.08.13, 17:39
        Witam tak się składa , że znam miejsce gdzie obecnie Pan Cierechowicz pracuje w Spółce swojej żony , tak na marginesie naszej WM nie powiadomił , że zawiesił działalność gospodarczą MEGADOM, podaję adres Poznań ul. Wielka 27/29 lokal B , pozdrawiam
        • Gość: OSZUKANI Re: Czy ktoś zna adres firmy Megadom IP: *.173.59.89.tesatnet.pl 20.08.13, 17:39
          Ostrzegam wszystkich którzy korzystają z usług Tego Pana - OSZUSTA I ZŁODZIEJA !!!!!!!!!!! Podprowadził pieniądze wspólnoty przelewał je na własne konto, od początku roku nie spłacał naszego kredytu. OSTRZEGAM JEŻELI JEST JAKAŚ WSPÓLNOTA KTÓRA KORZYSTA Z USŁUG MEGADOMU SPRAWDŹCIE CZY WSZYSTKO ZGADZA SIĘ W KSIĘGACH MOŻE WAS TEŻ OSZUKAŁ A NAWET NIE WIECIE !!!!!!!!!!!!
        • Gość: ewab453 Re: Czy ktoś zna adres firmy Megadom IP: *.173.58.180.tesatnet.pl 24.08.13, 21:55
          Spółkę ma założoną na swoją matkę, kapitał spółki 5000,00 zł.
          Naszej Wspólnocie wyczyścił konto nieomalże do zera!!!!!!! OSZUST, OSZUST i jeszcze raz OSZUST!
        • Gość: ewab453 Re: Czy ktoś zna adres firmy Megadom IP: *.173.58.180.tesatnet.pl 24.08.13, 21:56
          Może by oszukane WM się zebrały i jakiś wpólny, zbiorowy pozew do sądu?
          • Gość: wishmaster Re: Czy ktoś zna adres firmy Megadom IP: *.173.58.173.tesatnet.pl 27.08.13, 18:23
            Nasza wspólnota (Czechosłowacka 42 i 44 na Dębcu) ma spore problemy. Kredyt za termomodernizację nie jest spłacany od połowy roku, konto wspólnoty jest regularnie "czyszczone", firma "Finesto" odśnieża nam dachy w kwietniu za horrendalne pieniądze, a do tego p. Cierechowicz rzuca oszczerstwami, bazuje na niewiedzy lokatorów i oskarża ich o zniesławienie.

Trzeba zauważyć, że od marca "Megadom" zawiesił działalność i dziwnym zbiegiem okoliczności wznowił ją wczoraj.

Dzisiaj, tj. wtorek 27 sierpnia 2013 mamy w tej sprawie zebranie z prawnikiem, miejsce:

Biuro OSK "Kari"
            ul. 28 Czerwca 1956r. nr 323, 61-437 Poznań
            ( wejście w podwórzu za fotografem od ul. Czechosłowackiej )
            • Gość: Moni Re: Czy ktoś zna adres firmy Megadom IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.13, 00:17
              To jest niesamowite !!! Od lat na tym forum ludzie probują Was ostrzec przed tym oszustem,a teraz to Wam powiem ,że potrzebujecie naprawdę dobrego prawnika!!!
            • Gość: inna_wspólnota_PZN Re: Czy ktoś zna adres firmy Megadom IP: *.bas.roche.com 09.09.13, 12:33
              czy mogę prosić o kontakt przez pocztę elektroniczną? mamy również problemy z tą firmą.
              email wspolnota_poznan@poczta.fm
              • Gość: 112345567889 Re: Czy ktoś zna adres firmy Megadom IP: *.icpnet.pl 03.11.13, 15:00
                Firma Megadom i wykonująca dla nich remonty firma Finesto to jest najgorsze możliwe połączenie. W naszym bloku już przez pół roku czekamy na pomalowanie ściany budynku. Ciągłe obietnice i nic się nie dzieje. SZCZERZE PRZESTRZEGAM
    • Gość: luk Poszukuję kontaktu, adresu Megadom IP: *.icpnet.pl 27.11.13, 21:52
      Witam serdecznie wszystkich.
      Poszukuję obecnego adresu lub nr telefonu do firmy Megadom.
      Za pomoc będę wdzięczny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka