Dodaj do ulubionych

straciłem dziewictwo, ale dla Poznania warto

16.01.10, 22:02
Od dziś moje wypowiedzi można filtrować, gdyż przystąpiłem do stowarzyszenia
My Poznaniacy. I pewien jestem, że część osób uparcie będzie to czyniła. Wszak
z ludźmi z tego stowarzyszenia będę się kontaktował, co nie może pozostać bez
wpływu na obiektywizm moich sądów ;-)
Obserwuj wątek
    • conena Re: straciłem dziewictwo, ale dla Poznania warto 16.01.10, 22:07
      przecież to banda amatorów-oszołomów:/
      • masster88 Re: straciłem dziewictwo, ale dla Poznania warto 17.01.10, 05:37
        Przede wszystkim ludzi zaangażowanych w sprawy Poznania. Z doświadczenia wiem,
        że bronią interesów mieszkańców w trudnych sprawach i patrzą na ręce władzom
        miasta. Ciężko na tym zbudować lubiany wizerunek, ale to bardzo ważna praca.
        Życzę powodzenia, powinieneś już dawno do nich dołączyć!
      • Gość: POZNANIAK Re: straciłem dziewictwo, ale dla Poznania warto IP: *.icpnet.pl 17.01.10, 16:31
        Gratulacje dla Włodka ,szczególnie za odwagę.Przystąpić do Poznaniaków
        i bronić ludzi przed pazernością i bezprawiem nie będzie lekko.Znamy Włodka od
        dawna,jego liczne celne obserwacje o Poznaniu i Aglomeracji,tylko jedno pytanie
        mnie nurtuje-dlaczego takich ludzi nie wybieramy do Władz,tylko skończonych
        szubrawców. Poznaniacy do boju!!
    • lili_marleen Re: straciłem dziewictwo, ale dla Poznania warto 17.01.10, 10:45
      wlodekzpoznania napisał:

> straciłem dziewictwo...

Lepiej późno niż wcale, ale to nie żaden powód do traumy.
      No chyba, że bardzo bolało...
    • renepoznan Dobrze, że uprzedzasz. 17.01.10, 12:00
      To stowarzyszenie ma swoistą perspektywę patrzenia na miasto. Wiedząc, żeś jego
      członkiem będzie łatwiej filtrować i oceniać to co piszesz.
      Dzięki za szczerość.
    • Gość: nicelus poznaniacy! IP: *.dip.t-dialin.net 17.01.10, 18:23
      maria mileńko z poznania zrobiła zdecydowanie najlepszy plakat i jeszcze wcoraj prowadziła w plebiscycie różnicą ok. 30.000 punktów. obecnie dogania ją druga praca pochodząca z hiszpanii. musi to jakiś przekręt, albo patriotyczne uniesienie hiszpanów być, ponieważ innym pracom w tym czasie prawie nie przybyło żadnych punktów. ponadto praca druga i trzecia są bardzo słabe, co wskazuje na patriotyczne motywy głosowania przez hiszpanów i portugalczyków. biorąc pod uwagę poziom artystyczny, to zdecydowanie najlepsza jest praca marii mileńko, a druga i trzecia powinna być praca sabine redlich i martin'a geier'a.

tych którym nie jest sztuka obojętną, zachęcam do głosowania na najpiękniejsze prace.

• Gość: nicelus Re: bravo! IP: *.dip.t-dialin.net 18.01.10, 02:14
        był już moment, że plakat hiszpański był na prowadzeniu, ale w sumie dzień zakończył się niewielką przewagą polskiego plakatu.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka