Dodaj do ulubionych

Rak? Lekarz: chemioterapię zastąp cieciorką

• katerina404 Chemia jest zbrodnią przeciwko ludzkości 01.12.10, 19:38
      Jakim prawem karze sie lekarza, który jako nieliczny z lekarskiej chołoty jest człowiekiem i traktuje organizm w sposób holistyczny. Wredni, głupi lekarze XXI wieku ulegaja wielkim zbrodniczym, zwyrodniałym, plugawym firmom farmaceutycznym, które powinny być zlikwidowane, a ich liderzy powinni dostać karę śmierci przez okrutne torturyu przedśmiertne. Lekarze już dawno zapomnieli co to jest przysięga Hipokratesa. Napieradlają ludziom tych śmiercionośnych chemikaliów, że słoń, a nawet mamut by tego nie wytrzymał. Nie używają mózgu, nie mają odpowiedniej wiedzy, a jedyne co wiedzą, to bełgot z uczelni, w której ładują im w głowę same głupoty. Chodzi o zabijanie ludzi, a nie o ich leczenie. Lekarz, który ma na względzie dobro pacjenta, jest uznawany za zbrodniarza, a powinno być odwrotnie, to wioększość lekarzy, profesorków powinna siedzieć, albo wisieć na stryczku. Chamy posrane. Dla mamony i ze strachu przed utratą prestiżu i możliwością prowadzenia praktyki zeszmacą się do granic bólu. Wara od Ashhatara, czy jak mu tam oraz od wszystkich lekarzy, którzy go popierają. Każdy człowiek zresztą sam stanowi o swoim ciele i o swoim być albo nie być. A syjonistyczne świnie, które stoją za zbrodniami na ludzkości powinno sie pozbawiać duszy i niech się smażą po wsze czasy w ogniu pieklielnym.
    • katerina404 Szmatławy artykuł i szmatławy wymiar sprawiedliwoś 01.12.10, 19:47
      Nie myślcie sobie, że ludzie myślący wogóle reaguja na takie szmatławe artykuły, jeżeli to tylko agresją wobec tego, który takie ścierwo pisze. Ludzie są coraz bardziej świadomi i używają mózgu (może nie wszyscy jeszcze lae to się zmieni), zamiast szukać pseudoautorytetów w postaci lekarzy, czy innych bezmózgowców lub hien czyhających na ludzkie życie. Możecie sobie pisać ile chcecie tych swoich szkalujących normalnych ludzi artykulików, a ja na to leję z góry.
    • Gość: agronom Re: Rak? Lekarz: chemioterapię zastąp cieciorką IP: 95.108.96.* 22.08.11, 07:01
      Istnieje wiele roślin mających potwierdzone działanie antyrakowe. Brokuły, kalafior, ale także np. pestki jabłek.
    • Gość: jura i co? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.02.12, 21:56
      Ktoś wie, jak zakończyła się historia tych lekarzy?
      Pytam, bo mam w rodzinie beznadziejny przypadek raka, ale próbujemy się nie poddawać...
      • Gość: lusia Re: i co? IP: *.skomur.pl 27.01.13, 18:25

nic
        • goldenewa Re: i co? 03.05.13, 09:08
          Moge zrozumiec ze ludzie w koncowej fazie choroby kiedy wszystkie tradycyjne metody zawiodly chwytaja sie leczenia alternatywnego.
          Jezeli w beznadziejnych przypadkach zdazy sie kilka uzdrowien to nie smiejmy sie z takich metod.
          Kiedy mojemu synowi powiedzialam o metodzie dr. Ashkara wysmial mnie i zapytal czy wierze w krasnoludki?
          Pozniej powiedzial cos (to inteligentny mlody czlowiek) co mnie bardzo zastanowilo: Dlaczego wklada sie do jednej ranki jedna cieciorke? Jak jest stan beznadziejny to moze lepiej zrobic 10 ranek i wlozyc do nich 10 cieciorek? Czy to nie przyspieszyloby leczenia?
          Dlaczego nie mozna nigdzie na internecie znalezc osob ktore wyleczyly sie ta metoda?
          Jedynie jakas Polka stale mieszkajaca w Stanach twierdzi ze jej pomoglo...................
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka