Dodaj do ulubionych

Najgorsze liceum w Poznaniu?

11.05.10, 14:00
Chodzi mi o takie konkretnie ze złym statusem i bardzo niskim poziomie
nauczania, którego byście nawet w ostateczności nie wybrali...
Obserwuj wątek
    • Gość: are you a rebel? Re: takie ze złym statusem i o niskim poziomie IP: *.icpnet.pl 11.05.10, 17:27
      Buntownik bez powodu? ;)
      • Gość: Ktoś Re: takie ze złym statusem i o niskim poziomie IP: *.icpnet.pl 24.08.10, 21:22
        Moim zdaniem na najgorszym poziomie jest LO XXX
    • Gość: Mały Re: Najgorsze liceum w Poznaniu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.10, 18:33
      Jeżeli bierzesz pod uwagę prywatną szkołę to zdecydowanie odradzam tą na
      Dąbrowskiego,całe grono pedagogiczne się zmieniło a obecne pozostawia wiele do
      życzenia.A obecny właściciel,żal pisać,skutki dorwania się prosiaków do koryta.
      Mimo wszystko, myślę że w Poznaniu przeważają szkoły "na poziomie" i więcej
      znajdziesz porządnych niż takich o której ja wspomniałem,pozdrawiam.
      • Gość: r2d2 Re: Najgorsze liceum w Poznaniu? IP: *.icpnet.pl 24.08.10, 23:21
        trzeba być idiotą zeby takie pytania na forum stawiac
    • Gość: ja Re: Najgorsze liceum w Poznaniu? IP: *.icpnet.pl 24.08.10, 23:20
      VI liceum,tam uczennica nie dostała szansy na dalszą edukację,popełniła
      samobójstwo bo komuś bardzo zależało na przekresleniu całokształtu pracy ucznia.
      • Gość: r2d2 do "ja" IP: *.icpnet.pl 24.08.10, 23:32
        no prosze, idiotyczne pytanie i już się pojawia debilna odpowiedz...
        • Gość: mati Re: do "ja" IP: *.icpnet.pl 04.09.10, 19:21
          debilna jest twoja riposta i do tego wulgarna
    • Gość: gosc Re: Najgorsze liceum w Poznaniu? IP: 178.56.46.* 25.08.10, 02:10
      jak zwykle PIERDOŁY...
      a pytanie wcale nie jest głupie! bo... które liceum wybrać? które,
      pomimo tak zwanej renomy, wcale nie jest takie, jak sugeruje owa
      renoma i oczekiwania? rankingi rankingami, renoma renomą, a
      tymczasem życie pokazuje często co innego.
      macie jakieś świeże doświadczenia?
      • Gość: r2d2 Re: Najgorsze liceum w Poznaniu? IP: *.icpnet.pl 25.08.10, 12:29
        zwracam uwagę, że mamy nabór elektroniczny do szkół, co skutecznie zawęża obszar zainteresowań - masz odpowiednią liczbę punktów, to nie idziesz do "XXXLO"...
    • Gość: sfdft Re: Najgorsze liceum w Poznaniu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.10, 17:17
      ja słyszałam, ze 33...
      • Gość: IGA Re: Najgorsze liceum w Poznaniu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.13, 14:27
        TO ŹLE SŁYSZAŁAŚ BO TO DOBRE LICEUM!
    • Gość: Urszula Urszulanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.13, 12:44
      To najgorsze
      • pysialke Urszulanki 24.07.15, 21:21
        Hej. Idę teraz do gimnazjum Urszulanek. Chciałabym się dowiedzieć, jak mam się tam ubierać. Wiem, że jako mundurek jest granatowa bluzka. Mnie bardziej chodzi o spodnie, a mianowicie: Czy wypada mi chodzić tam leginsach? Mogę nosić w owej szkole getry? A dżinsy? Może tylko spódnice? Prosiłabym o odpowiedź jakąś gimnazjalistkę, najlepiej taką, która jeszcze chodzi do tej szkoły, lub ostatnio ją ukończyła (chodzi mi o aktualne zasady ubioru). Proszę również o ogólne opinie. Nauczyciele w porządku? Jak uczą? A atmosfera?
        Pozdrawiam. :)
    • Gość: x Re: Najgorsze liceum w Poznaniu? IP: *.cable.net-inotel.pl 25.07.15, 01:17
      W 1985 dla mat-fiz nr1 to Trójka. Humaniści wybierali szóstkę lub ósemkę. Reszta nie istniała. Repetujący odfruwali do czwórki lub jedynki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka