ark34 11.05.10, 14:00 Chodzi mi o takie konkretnie ze złym statusem i bardzo niskim poziomie nauczania, którego byście nawet w ostateczności nie wybrali... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: are you a rebel? Re: takie ze złym statusem i o niskim poziomie IP: *.icpnet.pl 11.05.10, 17:27 Buntownik bez powodu? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: takie ze złym statusem i o niskim poziomie IP: *.icpnet.pl 24.08.10, 21:22 Moim zdaniem na najgorszym poziomie jest LO XXX Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mały Re: Najgorsze liceum w Poznaniu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.10, 18:33 Jeżeli bierzesz pod uwagę prywatną szkołę to zdecydowanie odradzam tą na Dąbrowskiego,całe grono pedagogiczne się zmieniło a obecne pozostawia wiele do życzenia.A obecny właściciel,żal pisać,skutki dorwania się prosiaków do koryta. Mimo wszystko, myślę że w Poznaniu przeważają szkoły "na poziomie" i więcej znajdziesz porządnych niż takich o której ja wspomniałem,pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r2d2 Re: Najgorsze liceum w Poznaniu? IP: *.icpnet.pl 24.08.10, 23:21 trzeba być idiotą zeby takie pytania na forum stawiac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Najgorsze liceum w Poznaniu? IP: *.icpnet.pl 24.08.10, 23:20 VI liceum,tam uczennica nie dostała szansy na dalszą edukację,popełniła samobójstwo bo komuś bardzo zależało na przekresleniu całokształtu pracy ucznia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r2d2 do "ja" IP: *.icpnet.pl 24.08.10, 23:32 no prosze, idiotyczne pytanie i już się pojawia debilna odpowiedz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: do "ja" IP: *.icpnet.pl 04.09.10, 19:21 debilna jest twoja riposta i do tego wulgarna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Najgorsze liceum w Poznaniu? IP: 178.56.46.* 25.08.10, 02:10 jak zwykle PIERDOŁY... a pytanie wcale nie jest głupie! bo... które liceum wybrać? które, pomimo tak zwanej renomy, wcale nie jest takie, jak sugeruje owa renoma i oczekiwania? rankingi rankingami, renoma renomą, a tymczasem życie pokazuje często co innego. macie jakieś świeże doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r2d2 Re: Najgorsze liceum w Poznaniu? IP: *.icpnet.pl 25.08.10, 12:29 zwracam uwagę, że mamy nabór elektroniczny do szkół, co skutecznie zawęża obszar zainteresowań - masz odpowiednią liczbę punktów, to nie idziesz do "XXXLO"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sfdft Re: Najgorsze liceum w Poznaniu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.10, 17:17 ja słyszałam, ze 33... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IGA Re: Najgorsze liceum w Poznaniu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.13, 14:27 TO ŹLE SŁYSZAŁAŚ BO TO DOBRE LICEUM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Urszula Urszulanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.13, 12:44 To najgorsze Odpowiedz Link Zgłoś
pysialke Urszulanki 24.07.15, 21:21 Hej. Idę teraz do gimnazjum Urszulanek. Chciałabym się dowiedzieć, jak mam się tam ubierać. Wiem, że jako mundurek jest granatowa bluzka. Mnie bardziej chodzi o spodnie, a mianowicie: Czy wypada mi chodzić tam leginsach? Mogę nosić w owej szkole getry? A dżinsy? Może tylko spódnice? Prosiłabym o odpowiedź jakąś gimnazjalistkę, najlepiej taką, która jeszcze chodzi do tej szkoły, lub ostatnio ją ukończyła (chodzi mi o aktualne zasady ubioru). Proszę również o ogólne opinie. Nauczyciele w porządku? Jak uczą? A atmosfera? Pozdrawiam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Najgorsze liceum w Poznaniu? IP: *.cable.net-inotel.pl 25.07.15, 01:17 W 1985 dla mat-fiz nr1 to Trójka. Humaniści wybierali szóstkę lub ósemkę. Reszta nie istniała. Repetujący odfruwali do czwórki lub jedynki. Odpowiedz Link Zgłoś