Dodaj do ulubionych

Mistrz, mistrz, Kolejorz!

16.05.10, 21:13
Miałem nieprzyjemność być pod fontanną z moją siostrzenicą, która chciała przepchać się tamtędy do swojego kolegi, który miał na nas czekać po drugiej stronie tłumu.
Kilku "kibiców" powiedziało mi "Nie pchaj się pedale" bo nie miałem szalika Lecha. Jakiś bandyta przed mną uderzył z bani innego kibica, bo uznał, że tam ten się na niego pchał. Tuk był słyszalny z 2 metrów mimo wielkiego tumultu. Ciekawe czy komuś pękła czaszka.
Kilka minut później czterech mijających nas szalikowców próbowało mnie sprowokować do bójki pchając jednego z nich na nas, a potem wyzywając mnie. Mówili miedzy innymi "Zejdź z drogi jak idziemy". Ciekawe czy byliby tak odważni gdybyśmy byli jeden na jednego, a nie 4 na jednego. To raczej oni przechodziliby na druga stronę ulicy. Ciekawe czy wyzywali bym nie wtedy od pedałów...
Nie mam szacunku do takiego bydła. Brakujące ogniwo ewolucji jest faktem.
Obserwuj wątek
    • Gość: k0les Re: Mistrz, mistrz, Kolejorz! IP: *.icpnet.pl 16.05.10, 21:31
      Niestety..czytajac opis jak wygladal dzis rynek...kibice to bydlo i tyle!! Ciesze sie ze Lech wygrał...ale zachowanie tego gowna calego jest gorsze niz zwierzat...
      • Gość: poz Re: Mistrz, mistrz, Kolejorz! IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.05.10, 22:21
        racja, ciekawe czy miasto ustali na podstawie monitoringu tych
        debili to sie wspinali na fontanny i niszczyli je bo jezeli nie to
        zlikwidowac ten caly monitoring to tylko pieniedzy szkoda!!!
        • Gość: observer Re: Mistrz, mistrz, Kolejorz! IP: *.icpnet.pl 16.05.10, 23:39
          WTK robilo relacje z Rynku. Na ich materiale dokladnie widac kto wchodzil na
          rzezbe przed ratuszem.
    • kolejorz_nie_ma_szans Akodymos 16.05.10, 21:49
      Akodymos! Akodymos! Akodymos! Akodymos! Akodymos! Akodymos! Akodymos!
    • nemo666.malpa.onet.eu Mistrz, mistrz, Kolejorz! 16.05.10, 22:32
      A'PROPOS gdyby ktoś w okolicach rynku znalazł portfel (albo dokumenty)
      prosił bym o kontakt z nemo666@onet.eu
    • pelikan1969 To nie Lech zdobył tytuł a nie zdobyła go Wisła, 17.05.10, 10:45
      gdyby wygrali w Krakowie to byliby mistrzami "pełna gębą" a tak jedynie
      zdobyli to co powinni zdobyć w ubiegłym roku. Mam nadzieje że w eliminacjach
      Ligi Mistrzów nie trafią na swoją "Levadie" i dobrną do ostatniej fazy
      eliminacji a tam odpaść juz nie wstyd , a może zrobi wreszcie ktoś taki ruch
      jak Widzew cz Legia lata temu i Poznań znów odwiedzi Barcelona ?
    • Gość: KOOOOLEJORZZZZZZZZ Re: Mistrz, mistrz, Kolejorz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.10, 20:14
      Nie ściemniaj Warszawiaku czy Krakusie bo bylem tam i i nie spodkalem się z
      takim zachowaniem... była za to euforia radość ... prawdziwi KIBICE :) a wogole
      to nie miejsce dla siostrzenicy..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka