hektor_wektor 18.05.10, 23:10 ...a Teatr Strefa Ciszy 10 koła do zapłacenia. Srutu tutu gacie z drutu. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zenek Nic się nie znasz a zabierasz głos IP: 95.108.45.* 18.05.10, 23:31 Chodzi o kurture sikania po zabytkach. Odpowiedz Link Zgłoś
hektor_wektor Re: Nic się nie znasz a zabierasz głos 18.05.10, 23:39 Co to za sikanie na drewniany barak? Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz_nowak moja nadzieja 19.05.10, 07:25 Mam nadzieję, że starania zostaną uwieńczone sukcesem mimo całego braku zaufania do obecnie rządzących Poznaniem i mimo widocznego lekceważenia kultury w Poznaniu (wobec wspierania jej w innych miastach). Jednak mam też nadzieję, że ten układ rządów nie zostanie po wyborach utrwalony, że dojdzie do radykalnych zmian. W ten sposób tytuł byłby obligo dla nowych władz do działania. Ale jak wiadomo nadzieja matką...gdyż budżet miasta do 2014 został tak wydrenowany, że obejmujący władzę po Grobelnym i tak wiele nowego nie zrobią. Może jedynie zatrzymają parę jego szkodliwych inicjatyw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~hiena Re: moja nadzieja IP: *.192.109.111.psi.de 21.05.10, 08:42 Co tam kultura... przeciez "Poznan stawia na sport". Zapomniales? ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przygoda pitu pitu IP: *.wroclaw.mm.pl 21.05.10, 08:06 Poza lechem poznan lezy! Takie sa szanse na ten tytul dla poznania jak dla lecha final ligi mistrzow! Odpowiedz Link Zgłoś