e-skin 01.06.10, 09:06 ta cyfra to nie symbol szatana, choć wielu tak uważa ale wczorajszy stan wody w Warcie! Ta powódź nabiera znaczeń symbolicznych podobnie jak wczęsniej tragedia smoleńska. Jak myslicie, co możemy odczytać z tego wszywstkiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziodu Re: 666!!! 01.06.10, 09:12 Po tym jak Mars wejdzie w orbitę Plutona a Wielka Wszetecznica Babilońska dotknie swym palcem czubka Wieży na Wawelu, na co św. Stanisław obróci się na drugi bok w grobie, trącając jednocześnie św. Jadwigę, która kichnie czterdzieści i cztery razy - natenczas nastanie wielka Ciemność i Żydy do spółki z Masonami światem władać będą. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: 666!!! 01.06.10, 09:22 A gdy w wyrazie Samoobrona dodamy kilka liter, kilka inych odejmiemy oraz zmienimy ich kolejność, wyjdzie nam skrót ZHP! Odpowiedz Link Zgłoś
dziodu Re: 666!!! 01.06.10, 09:31 A jak staniesz twarzą w kierunku Lichenia, przeżegnasz się wstecz, wykrzyczysz po trzykroć na wszystkie 4 strony świata magiczne słowo AWRUK, spluniesz soczyście na czarnego kota, którego masz w jedwabnym worku, to sam Lucyper do spółki z Belzebubem służyć ci będą przez dni 7, bo taka moc drzemie w onym magicznym słowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: 666!!! IP: 217.170.167.* 01.06.10, 09:12 Jak nic Lech wchodzi do fazy grupowej LM! Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: 666!!! 01.06.10, 09:52 e-skin napisał: > Jak myslicie, co możemy odczytać z tego wszywstkiego? [...] To znak, że jak najszybciej należy udać się do księdza proboszcza i wykupić mszę intencyjną. Oczywiście jej skuteczność uzależniona od szczodrości zamawiającego. Odpowiedz Link Zgłoś
e-skin Re: 666!!! 01.06.10, 09:59 tylko że ja jestem praktykującym poganinem, wierzę w Trygława i w Światowida Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek.es Re: 666!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.10, 10:26 Mój nuumer telefonu zaczyna sie od 666! Kurza stopa! (jak mawia dr.Kidler) Odpowiedz Link Zgłoś
kiks4 Re: 666!!! 01.06.10, 11:27 Nic tylko Ruskie! Oni maja taki proszek, co nad Moskwą rozpylają 9 maja, żeby z chmur padał deszcz na przedmieściach a nie na Placu czerwonym. To co dla nich posypać nad naszymi pięknymi polskimi górami i lasami. No i posypali i lało jak z cebra i mamy powódź. I teraz też sypią bo ciągle pada. Trzeba by jakiś magnes albo co, żeby pościągać te ich samoloty z proszkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
e-skin teorie spiskowe 01.06.10, 11:48 a mówi się ze to prawica ma takie skołnności a tu prosze, forumopwe lewactwo spiskuje w najlepsze Odpowiedz Link Zgłoś
libl Re: teorie spiskowe 01.06.10, 12:20 e-skin napisał: > a mówi się ze to prawica ma takie skołnności a tu prosze, > forumopwe lewactwo spiskuje w najlepsze Bo my, lewacy, spiskujemy od kołyski, jeno jesteśmy bardziej finezyjni i rzadziej się ujawniamy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: teorie spiskowe 01.06.10, 13:59 Lilli, bez owijania w bawełnę. My po prostu jesteśmy od nich inteligentniejsi. I sympatyczniejsi. Nie żartuję, taka jest niestety prawda. Mogli mieć to samo, ale trzeba się było uczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
libl Re: teorie spiskowe 01.06.10, 14:21 kazek100 napisał: > Lilli, bez owijania w bawełnę. My po prostu jesteśmy od nich > inteligentniejsi. I sympatyczniejsi. > > Nie żartuję, taka jest niestety prawda. > > Mogli mieć to samo, ale trzeba się było uczyć. Tyś rzekł :) I jakby co, to nie jestem Lilli (nawet Marleen :)) Jestem zwykłym Liblem sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: teorie spiskowe 01.06.10, 14:32 wybacz, mój pośpiech, mój błąd to od tego spiskowania Odpowiedz Link Zgłoś
libl Re: teorie spiskowe 01.06.10, 14:38 kazek100 napisał: > wybacz, mój pośpiech, mój błąd > to od tego spiskowania Wspaniałomyślnie wybaczam, bo my, lewacy musimy się trzymać :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziodu Re: teorie spiskowe 01.06.10, 14:41 będziecie się obydwaj w piekle smażyć :) I tak na marginesie - nie wszystkie prawaki takie złe jak je malują Odpowiedz Link Zgłoś