zderzacz-hadronow 07.07.10, 20:55 Błożesz Ty mój, zaraz ta falliczna figura zostanie oflagowana przez aktywistów z jakiejś kościelnej sekty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: load Re: Duże, różowe i miłe w dotyku. Stoi na rynku IP: *.srem.net 07.07.10, 21:01 jakby nie patrzeć, stawianie wielkiego różowego wibratora na rynku to szczyt skromności nie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
zderzacz-hadronow Re: Duże, różowe i miłe w dotyku. Stoi na rynku 07.07.10, 21:05 Wibrator - ludzka rzecz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsu artysta? smieszne.. dzieło sztuki? żałosne IP: *.icpnet.pl 07.07.10, 21:38 dziś wystarczy nasr... na rynku, żeby być artystą... Odpowiedz Link Zgłoś
zderzacz-hadronow Re: artysta? smieszne.. dzieło sztuki? żałosne 07.07.10, 21:46 A co bys chciał, żeby drugą "Panorame racławicką" spłodził? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Kejter też artysta IP: 95.108.45.* 07.07.10, 21:58 I to jest bardzo dobra koncepcja. Odpowiedz Link Zgłoś
rockville Duże, różowe i miłe w dotyku. Stoi na rynku 08.07.10, 07:02 Ciekawe, jak spoleczenstwo Poznania zareaguje na plakat pana prof. Czeslawa Borejsza-Goldberg z Glenmont University. Plakat ten zostanie umieszczony na Starym Rynku na kamienicy gdzie jest dzisaj plakat z swastyka. Bedzie to pirwsza w Poznaniu wystawa plakatu, ktory bedzie angazowal zmysle WZROKU, POWONIENIA,SLUCHU i DOTYKU. Plakat przedstawia narzady plciowe kobiety. Dmuchawa o wydajnosci 300 m3/godz. bedzie rozpylala zapach. Bedzie to zapach gnijacych ryb-profesor Czeslaw Borejsza-Goldberg wybral zapach gnijacego dorsza ! Dwie kolumny glosnikowe o mocy 1000 W kazda, beda trnsmitowac dzwieki nagrane podczas stosunku plciowego po kokainie i malej dozie amfetaminy. Aby nie dyskryminowac spolecznosci homosexualnej, bedzie rowniez transmitowany stosunek analny homosexualistow, takze po wyzej wymienionych narkotykach. Plakat bedzie rowniez wyposazony we wtryskarke, ktora bedzie rozpylac ciecz na ogladajacych. Prof. Czeslaw Borejsza-Goldberg nie chce wyjawic specyfikacji plynu, twirdzi, ze bedzie to niesposzianka dla ogladajacych !!! Z niecierpliwoscia czekamy na pierwsza tego typu wystawe na Starym Rynku !!! Odpowiedz Link Zgłoś
parazyd Re: Duże, różowe i miłe w dotyku. Stoi na rynku 08.07.10, 08:30 widzę że dobrze czujesz ducha "sztuki" nowoczesnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel poznański Re: Duże, różowe i miłe w dotyku. Stoi na rynku IP: *.icpnet.pl 08.07.10, 09:54 Na to czekam!!! ;)))))) rockville napisał: Plakat bedzie rowniez wyposazony we wtryskarke, ktora > bedzie rozpylac ciecz na ogladajacych. Odpowiedz Link Zgłoś
rockville Re: Duże, różowe i miłe w dotyku. Stoi na rynku 08.07.10, 10:07 Gość portalu: Menel poznański napisał(a): > Na to czekam!!! ;)))))) > > rockville napisał: > > Plakat bedzie rowniez wyposazony we wtryskarke, ktora > > bedzie rozpylac ciecz na ogladajacych. Nie tylko Ty czekasz. Uczniowie szkol podstawowych i srednich w Poznaniu zostana zwolnieni z zajec po godzinie 10-tej, aby umozliwic im doswiadczenie tej niezwyklej sztuki, jaka zaprezentuje nam prof. Czeslaw Borejsza-Goldberg z Glenmont Universsity . Odpowiedz Link Zgłoś
prenatka Duże, różowe i miłe w dotyku. Stoi na rynku 08.07.10, 07:45 Abstrahując od tego, co się komu z czym kojarzy, wartość artystyczna tego czegoś jest, moim skromnym zdaniem, żadna. Nie chciałabym, żeby takie coś stało na rynku w moim mieście. Jakiś różowy bałwan. Odpowiedz Link Zgłoś
inkwizytor.biskupa.breslau Re: Duże, różowe i miłe w dotyku. Stoi na rynku 08.07.10, 08:21 To coś pasuje tam jak psu krawat. ______________________________ Na pohybel czarnym i czerwonym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www znawcy sztuki z worcławia się odezwali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.10, 09:07 a sami wciągają starą rozklekotaną lokomotywę na jakiś badyl i myślą że są wielkimi twórcami sztuki współczesnej, żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pantulipan Re: Duże, różowe i miłe w dotyku. Stoi na rynku IP: *.ktr.pl 08.07.10, 17:41 > wartość artystyczna tego > czegoś jest, moim skromnym zdaniem, żadna I dzięki bogom, że przeciętny zjadacz chleba nie głosuje w otwartych referendach opowiadając się za lub przeciw tego typu akacjom. :) Pozdrawiam pTp Odpowiedz Link Zgłoś
piter_wlkp Miałem nadzieję że Poznań ściągnie artystów którzy 08.07.10, 09:25 coś zrobią z takimi szkaradami jak budynek Arsenału na Starym Rynku, sprawią że nowy gmach Muzeum Narodowego przestanie wyglądać jak betonowy bunkier i będą w stanie upiększyć wiele innych szpetnych miejsc. Tymczasem musimy zachwycać się erotycznymi fantazjami niespełnionego pana artysty. Niewtajemniczonym wyjaśnię, że rzeczony pan artysta jest równiez twórcą graficznych fantazji z motywami vaginy oraz projektu sieci różowych sex-shopów, więc doświadczenie w tym temacie ma jak mało kto (zachęcam do sprawdzenia w Necie) . Nie wątpie że mógłby również sprezentować Poznaniowi wielkiego różowego penisa i nazwać to arcydziełem. W końcu pan arysta musi się jakoś promować jeśli jego sztuka przypadkiem nie ma wzięcia. Oczekiwałbym jednak od ludzi zajmujących się sztuką w Poznaniu, aby umieli ocenić co nadaje się na Stary Rynek, a co do galerii sztuki nowoczesnej lub gdziekolwiek indziej. Bo to chyba nie jest tak że pierwszy lepszy niby artysta może sobie postawić swoje dziełko na Starym Rynku bez pozwolenia. To tyle mojej przydługiej wypowiedzi, a teraz czekam aż postępowi wyznawcy tzw. nowoczesnej sztuki wyzwią mnie od najgorszych głupców i zacofańców Odpowiedz Link Zgłoś
ascocenda Re: Miałem nadzieję że Poznań ściągnie artystów k 08.07.10, 23:01 To ciekawe, co piszesz. Trochę wyjaśnia genezę kreatywnej wizji;) Ja tez uważam że to po prostu nie pasuje do Rynku. Prowokacje, poza tym, są tak powszechne, i tak łatwo je robić, że już się większości znudziły (prócz niektórych artystów, naturalnie..) Odpowiedz Link Zgłoś
brodkins Duże, różowe i miłe w dotyku. Stoi na rynku 08.07.10, 09:38 pan się na sztuce nie zna, ale na zaawansowanych zabawkach dla dorosłych owszem. dildo jak się patrzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
margot452 Re: Duże, różowe i miłe w dotyku. Stoi na rynku 08.07.10, 10:10 A gdzie tam ona falliczna? Chyba, zeby to był taki fallus pozawiazywany na supełki :-))) Figura szachowa prędzej. A co do wartosci artystycznej... hmmm.. w warszawskim ogrodzie UW stały kiedyś (nie wiem, czy stoją nadal, dawno nie byłam) takie różowe krowo-jelenio-podobne figury, mniej wiecej w tym samym kolorze. I mniej wiecej tyle samo w nich było sztuki..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scateboard bo sztuka to pompatyczne rzezby powstancze jedynie IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.07.10, 10:59 co? No, moze jeszcze jakis krol lub przeswiety sluga kosciola. Gdyby pokazac wam jakis malo znany obraz Picassa nie mowiac, ze to Picasso, tez ocenilibyscie go jako bohomaz nawiedzonego i opalonego marycha pseudoartysty. To juz moze lepiej ogladajcie te swoje "M jak milosc", "Tylko milosc" itp.shity, tam mozna wylaczyc myslenie, proste dzieci telewizji polskiej. I nie chodzi o to, ze to cos w Poznaniu ma zmuszac do jakis glebokich przemyslen, chodzi o to, jak ludzie w tym biednym kraju definiuja sztuke i oceniaja, co ma wartosc artstyczna a co nie. Zenada. Odpowiedz Link Zgłoś
masturbator2000 Piekne różowe Dildo 08.07.10, 10:25 Tylko czekać jak ktoś na nim siądzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: Piekne różowe Dildo IP: *.chello.pl 08.07.10, 11:19 mi to bardziej na kulki analne wygląda. no ale to już pozostawiam indywidualnej interpretacji - zależy co kto lubi :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: west Re: Piekne różowe Dildo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.10, 13:42 co niektórym przydałoby się tak porządnie siąść lub się wypiąć, bo zachowują się jakby dawno bolca nie miały, a to niedobrze wpływa na szczegółowe Odpowiedz Link Zgłoś
czterybrowarki Re: Piekne różowe Dildo 08.07.10, 14:02 Moze kwiat kibiców Lecha? Mają doswiadczenia ze Starego Rynku... Odpowiedz Link Zgłoś