zezzem 10.08.10, 23:47 Nie będę komentował bo bym musiał zejść do poziomu intelektualnego pANA pREZEZA, a to by było upokarzające. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fgh Re: Radio Merkury bez Niny Nowakowskiej IP: *.icpnet.pl 11.08.10, 01:30 Mam nadzieję, że będzie to po prostu wakacyjny urlop i po odwołaniu Rdesińskiego za dwa miesiace wszystko wróci do normy Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz_nowak głowa boli 12.08.10, 11:13 A właśnie sformatowałem komputer i po dwóch dobach wróciłem do wirtualnego świata. Nina Nowakowska jest dla mnie symbolem poznańskiego radia zaraz po Starym Marychu. Odpowiedz Link Zgłoś
anissa4 Radio Merkury bez Niny Nowakowskiej 11.08.10, 01:58 Brak słów. Ale to może i dobrze, bo Filipek kopie sobie już od jakiegoś czasu dół... Jeszcze troszeczkę i pożegnamy stronniczego prezesa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki Spokojnie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.10, 03:46 Spokojnie, za kilka tygodni ten beczkowóz szamba zwany PiS odjedzie na dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Re: Spokojnie.. 11.08.10, 07:31 Nie wiem czy "spokojnie", ale Nowakowska to kawał dziennikarza, a Kot Omski jest jak łódź z jednym wiosłem. Kręci tylko w prawo. Czy wiece, że w latach 90-tych był wiernym dziennikarzem poznańskiej GW? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukaszbandi Re: Spokojnie.. IP: *.icpnet.pl 11.08.10, 08:19 Ktoś tu niszczy moje ulubione radio :( Pani Nina, jako profesjonalistka, z pewnością znajdzie sobie miejsce na tym świecie. Mam nadzieję, że ponownie w Merkurym, z innym prezesem. A jeśli pan R. dalej tak będzie wiosłował, to niedługo sam będzie słuchał swojego radia, a my naszych prowadzących będziemy szukać po innych stacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezpartyjny Re: Fachowiec zagrozeniem dla miernoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.10, 01:48 Szkoda dobrego fachowca. W Polsce nie ceni się fachowości, bo to zagraża miernocie. Odpowiedz Link Zgłoś
poz_ytywny Re: Spokojnie.. 11.08.10, 15:53 I jeszcze przekręcony Górski stanął broni. Żenua. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Czy rozumiesz sam siebie? IP: *.cable.net-inotel.pl 11.08.10, 23:07 Jezeli tak, postaraj się przetłumaczyć to co napisałeś na język polski. Odpowiedz Link Zgłoś
sharam Radio Merkury bez Niny Nowakowskiej 11.08.10, 10:02 Światna wiadomość. Żydokomunę trzeba zniszczyć, poza tym ta babina jest już w takim wieku, że pora na emeryturę. Młodsi do boju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Radio Merkury bez Niny Nowakowskiej IP: *.mtp.com.pl 11.08.10, 13:44 Człowieku zastanów się co mówisz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Radio Merkury bez Niny Nowakowskiej IP: 91.198.118.* 11.08.10, 12:27 A tak na serio - ktos w ogole slucha tego radia???? Ono ma jakakolwiek sluchalnosc? Bo to ze dobrze i stabilnie dziala to wiadomo, trudno by bylo inaczej jak sie dostaje kaske od podatnikow. Ale ze ktos tego slucha to jestem zdziwiony. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Radio Merkury bez Niny Nowakowskiej 11.08.10, 13:14 Gość portalu: kk napisał(a): > A tak na serio - ktos w ogole slucha tego radia???? [...] Radio Merkury jest na ósmej pozycji, z ok. 6-procentowym udziałem w torcie. Nie ma żadnego uzasadnienia, by podatnik utrzymywał tę rozgłośnię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chropowatyj Re: Radio Merkury bez Niny Nowakowskiej IP: *.173.15.102.tesatnet.pl 12.08.10, 09:13 "Nie ma żadnego uzasadnienia, by podatnik utrzymywał tę rozgłośnię." ... a więc i panią Nowakowską i jej programik. Czyli słuszna decyzja prezia. Odpowiedz Link Zgłoś
vipunia Re: Radio Merkury bez Niny Nowakowskiej 16.08.10, 08:18 jasne... umpa umpa wygrywa, cóż w końcu mamy demokrację ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznanczyk Re: Radio Merkury bez Niny Nowakowskiej IP: 62.233.246.* 11.08.10, 13:51 Pani Nino, Była Pani odważna w czasach Solidarności. Przetrwa Pani i warchołów. Poznańczyk Odpowiedz Link Zgłoś
poz_ytywny Koza u woza 11.08.10, 15:52 To dowód, że PiS traktuje media publiczne jak prywatny folwark - komentuje decyzję posłanka Agnieszka Kozłowska-Rajewicz (PO). Przyszła koza do woza. A jak PO traktuje kraj i miasta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob Re: Radio Merkury bez Niny Nowakowskiej IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.08.10, 03:17 Prosze sie trzymac Pani Nino. To tylko mierny przelozony, jacy w karierze sie zdarzaja. Pobedzie, dostanie kopa i juz go nie bedzie. Zycze Pani szybki powrot przed mikrofon. Odpowiedz Link Zgłoś
vipunia Re: Radio Merkury bez Niny Nowakowskiej 16.08.10, 08:16 Naprawdę jestem zażenowana tym co reprezentują sobą ostatnio moi rówieśnicy (panowie) - pan Prezes i Wiceprezydent M.Poznania. Bardzo proszę, aby przy tym wszystkim zauważać, że są 30-to i 30-to parolatkowie, którzy naprawdę mają więcej rozumu w głowie, bo szerze to naprawdę wstydzę się, że ludzie, którzy mają 30 lat i trochę nie potrafią myśleć racjonalnie, podejmują głupie decyzje i na dodatek jeszcze odbywa się to bez szacunku wobec innych. Ogromnie cenię Ninę Nowakowską właściwie jako jedna z niewielu w Poznaniu potrafiła zadawać trudne pytania. Mam nadzieję, że lada chwila usłyszymy ją na antenie, jeśli nie Radio Merkury to innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Odwazna a tyle lat w partii PZPR byla IP: 95.108.0.* 16.08.10, 14:31 Babsztyl o meczacym glosie i pogladach przyglupow z Teatru 8 Dnia. Podrabiani kombatanci . Pani Nina w niczym nie odbiega od farbowanych lisow przywozonych motorowka , profesorow od kurestwa, wiecznie pijanych jeansowych koszul. Ot z wygody w partii a pozniej farba i od nowa. Zero zalu . Nareszcie sobota wolna od glosu komunistycznej baby. Odpowiedz Link Zgłoś
vipunia Re: Odwazna a tyle lat w partii PZPR byla 16.08.10, 15:30 Pan/i "a" to jakoś widać odwagi najmniejszej nie ma, aby się przedstawić. Wbrew pozorom Internet nie jest anonimowy. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: Radio Merkury bez Niny Nowakowskiej 16.08.10, 14:49 Już niedługo wróci, nie ma obawy, przecież takiego idiotę na pewno ze stanowiska zdejmą, a wtedy normalność wróci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corolian Wroci ta komunistka? ale dolina IP: 95.108.0.* 16.08.10, 14:51 pewnie jak wroci to zaprosi wojciakowa z teatrzyku i powiesi portret namiestnika Rosji Wielkiego Myśliwego z piekna zona. Odpowiedz Link Zgłoś