wszechpastor 18.08.10, 21:06 gaz drożeje, czynsze drożeją, żarcie drożeje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzakarta Burza kulturalna po wiernopoddańczym liście 18.08.10, 21:37 Wszyscy sygnatariusze tego wiernopoddańczego listu powinni spalić sie ze wstydu! Wazeliniarze, włazidupy bez jaj , honoru i moralności ! Hańba poznańskiej klice grobelistów ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wowgin Ktoś pytał o elity w Poznaniu? IP: *.icpnet.pl 18.08.10, 21:55 I dlaczego Poznań jest olewany nawet przez partię gdzie uzyskała największe poparcie w Polsce w naszym mieście? To macie odpowiedź. Z takimi posłusznymi i tanio się sprzedającymi ludźmi nie będziemy mieli szacunku. SB przeorała nam morale. I Grobelny to używa. Jako miasto ten cynik pokazał, że jesteśmy g... warci. I nie umiemy wstać z kolan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzaka zgol wasa Wojciakowa i Polokot powinni sie spalic ze wstydu IP: 95.108.0.* 19.08.10, 08:53 a pozniej do wiadra i wiadro w ta gowniana mogile scierwa bolszewickiego. Razem z twoim komunistycznym zarostem na twarzy. W dobie gabinetow kosmetycznych nosisz dziewczyno wasa? Wez sie opanuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Czy moge prosic o liste blachar co sie smieja IP: 95.108.0.* 19.08.10, 08:55 a w zasadzie rechocza z burdelowego zartu o zimnym Lechu. Zacznij od swoje partnerki bo jej rechot jest nieznosny. Szkoda ze w Polskim miescie gorowal smiech jakiejs blachary. Odpowiedz Link Zgłoś
zeb5 Burza kulturalna po wiernopoddańczym liście 19.08.10, 05:43 Burza po wiernopoddanczym liscie- ludzie czy udzielilo wam sie cos z tego idioty Palikota. A kto powiedzial ze w demokracji wszyscy musza miec te same zdanie, skoro wiekszosc dyrektorow zgadza sie z p.Hincem to oznacza ze nie koniecznie p.Gauden czy p.Szkotak ma racje. Powiem jeszcze tak, nie wiem czy teatr powinien byc apolityczny czy nie, ale wiem napewno ze popieranie takiego chama jakim jest Palikot jest nie na miejscu i kultura powinna to dno omijac. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz_nowak zadekretuj to 19.08.10, 07:37 zeb5 napisał: > A kto powiedzial ze w demokracji wszyscy musza > miec te same zdanie Nikt tego nawet nie śmiał zaproponować. Ale etyka i prawa człowieka oraz par. konstytucji to już coś bardziej uniwersalnego. Chyba przyznasz? > skoro wiekszosc dyrektorow zgadza sie z > p.Hincem to oznacza ze nie koniecznie p.Gauden czy p.Szkotak ma > racje. Większość nigdy nie oznacza racji albo błądzenia. > Powiem jeszcze tak, nie wiem czy teatr powinien byc > apolityczny czy nie To się zastanów zamiast ślepo kwestionować czyjeś prawo do swobody wypowiedzi. Takie myślenie zostało nam ugruntowane za komuny i wstyd, że partia rządząca w demokracji takie myślenie propaguje. > ale wiem napewno ze popieranie takiego chama > jakim jest Palikot jest nie na miejscu Też tak myślę. Nie mniej to moja decyzja. Ale tym czasem znalazł się drugi jeszcze bardziej godzien... > i kultura powinna to dno omijac. Chcesz wydać dekret? Odpowiedz Link Zgłoś
lurituri Re: Burza kulturalna po wiernopoddańczym liście 19.08.10, 07:49 Nie rozumiem przecież to jasne , że trzeba popierać rządzącą partie tym bardziej, że premier i prezydent są z PO . Jak masz inne zdanie to jesteś z PiS lub popierasz PiS - jakie to proste. Odpowiedz Link Zgłoś
splc Dlaczego "gazeta" juz w tytule sugeruje 19.08.10, 08:02 CO MAMY MYSLEC ? A JA UWAZAM, ZE T8D ZABRAKLO CHWILI REFLEKSJI PRZED ZABRANIEM GLOSU W WEWNETRZNEJ SPRAWIE JEDNEJ PARTII ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: Dlaczego "gazeta" juz w tytule sugeruje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.10, 15:26 Bo to GW rozgrywa tą partię pod rękę z Palikotem. Zostało postawione zadanie, które doskonale realizuje Palikot wspólnie z Wybiorczą, rozbijają mit, na którym zależało PISowi, ciągną za sobą buraczany elektorat a do tego nikt nie mówi o takich "drobnostkach" jak podatki, budżet, zamordowanie afery hazardowej czy skoku na media (trzy pieczenie na jednym ogniu - mistrzostwo). Do tego dołączyło grono użytecznych idiotów w rodzaju Teatru Ósmego Dnia i tak to się toczy. Hinc zadarł z potężnym przeciwnikiem, Wyborcza wraz z przystawkami w rodzaju Tok fm, mediów agorowskich i wychowanków rozsianych w głównych mediach rozjedzie go w końcu jak to już wielokrotonie pokazała, są w tym najlepsi. (iluż to wykreowano oszołomów...). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Dlaczego "gazeta" juz w tytule sugeruje IP: *.icpnet.pl 19.08.10, 21:49 madeinpoznan.org: /// LIST OTWARTY Federacji madeinpoznan.org /// Federacja madeinpoznan.org wyraża głębokie zaniepokojenie rozwojem sytuacji związanej z konfliktem pomiędzy artystami Teatru Ósmego Dnia a wiceprezydentem miasta Poznania Sławomirem Hincem. /// List otwarty został opublikowany na: kulturapozainstytucja.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś