Dodaj do ulubionych

ręce precz od Hinca!!

19.08.10, 22:13
to jeden z nielicznych przyzwoitych polityków PO. Umiał sie wznieść ponad polityczne podziały bo wyłamał sie z chóru kpiących z żałoby po stracie prezydenta RP Lecha Kaczyńskiego.Prezydent Hic stanąłw obonie przyzwoitości moralności i normalnosci w której to okzaje się zmnarłym szacunek a nie drwi i ubliza się żałobnikom!
Wara od Poznania Palikmiocie!
Obserwuj wątek
    • Gość: 8emki frajerki Milosniczka Mao i czerwonych bryga wojciakowa IP: 95.108.0.* 20.08.10, 08:04
      Warsztaty dla sqotersow robia za pieniadze miasta i taka idiotka co chwali mao, terrorysow bedzie cos pier..dolic o pajacu z penisami ze go popiera. Wojciakowa za swoje sobie popieraj , lewackiego swiatopogladu w Poznaniu nie potrzeba. Razem z brudasami niszczacymi elewacje przeprowadz sie do polokota. A pozniej Was ustrzela i zdejma skore.
    • Gość: W105N4 Weźcie się za Hinca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.10, 08:54
      On jeszcze jest na stanowisku?
      To jest dopiero żart:).
      Dawno się tak nie uśmiałem.

Władze miasta proszę o to by pieniądze ze starań do ESKK2016 przenieść na cel,
      który ma jakieś szanse powodzenia.

Żegnam się prawielkopolskim zawołaniem: hałhał*
      ---------
      *może na schronisko:)?
      • oszolom-z-radia-maryja raczej pogońcie ten teatr i to b! 20.08.10, 22:36
      • oszolom-z-radia-maryja właściwy człowiek na własciwym miejscu! 25.08.10, 15:36
        oby więcej takich w PO
    • zderzacz-hadronow Re: ręce precz od Hinca!! 21.08.10, 12:52
      Oszołomie, miałem nadzieję, że już nie będziesz zbliżał się do
      klawiatury?!

• oszolom-z-radia-maryja Re: ręce precz od Hinca!! 23.08.10, 13:09
        a nibvy z jakiej racji? porzuć płonne swe nadzieje
    • e-skin Re: ręce precz od Hinca!! 25.08.10, 10:16
      zajebisty gość z tego Hinca szkoda że to może mu zastopowac karierę. Wolałbym jego jako prezydenta Poznania niz tego aferała Grobelnego
    • kazek100 klamczuszku - proponuję zakład. 25.08.10, 22:13
      oszolom-z-radia-maryja napisał:

bo wyłamał sie z chóru kpiących z żałoby po stracie prezydenta R
      > P Lecha Kaczyńskiego.

Ja nie jestem zwolennikiem PO, bo nie mogę być zwolennikiem partii, w
      której wielką rolę odgrywają konserwatyści (Komorowski, Gowin), ale mam
      już serdecznie dość tego, że zaśmiecasz forum tekstami, ktorych nigdy nie
      udowadniasz. Nigdy nie odpowiadasz na konkretne pytania. Ale daję Ci
      szansę:

poproszę o cytat (z podaniem źródła, linku), w ktorym którykolwiek z
      politykow PO kpi z żałoby po Lechu Kaczynskim.

Konkretna odpowiedź albo publicznie przeproś. Bedziesz potrafił znaleźć
      tyle klasy w sobie?

Zaznaczam - to ma być ewidentna "kpina z żałoby". Jeśli takową znajdziesz,
      zobowiązuje się napisać na tym forum "Radio Maryja to nauczciwsza stacja
      radiowa na swiecie". Jeśli nie - przyznasz, że kłamałes i na tym forum
      przeprosisz. Jako rozjemców (obiektywnych) proponuję Kiksa i Dobrusię.
      • oszolom-z-radia-maryja Re: klamczuszku - proponuję zakład. 25.08.10, 23:04
        Palikot, czy to nazwisko mówi ci coś? wystarczy poczytać sobie jego blog, a chocby groźby pod adresem Jarosława |Kaczyńskiego że nalezy go zastrzelić i wypatroszyć, albo oskarzanie córki zmarłego prezydenta że ma zbyt wysokie odszkodowanie dostać
        • kazek100 Re: klamczuszku - proponuję zakład. 26.08.10, 09:51
          cytaty. linki.

dzis wyjeżdżam, więc masz czas do jutro wieczorem.

Inaczej 0czekuję przeprosin z klasą.

I ma to byc "kpina z żaloby" (jak napisałeś), a nie np. z zasługującego
          jak najbardziej na kpinę Jarosława Kaczyńskiego.
          • oszolom-z-radia-maryja Re: klamczuszku - proponuję zakład. 28.08.10, 10:20
            pierwsza kpina to ataki dziennikarzy GW na te atmosfere patrz art W Kuczyńskiego przywalić blachą od tupolewa Tuskowi, potem seria art na temat teo że ta żałoba nie jest taka jaka być powinna wg autorów GW. a potem to sie zaczęło przedłużać więc coraz bardziej się niecierpliwiono i notowania PIS poszybowa ły w góre więc wyciągnięto Palikota. Przeciwnicy L Kaczyńskiego próbują nam w wmówić ze to była wina L Kaczyńskiego ta katastrofa pod Smoleńskiem, publikowali wyrwane z konteksty fragmenty zapisów z czarnych skrzynek, Palikot pytał osieroconą córkę pary prezydenckiej o kase o odszkodowanie jakie ma dostać i to w czasie twrania żałoby narodowej itd
            • kazek100 brak linków - przegrałeś zakład! 28.08.10, 15:59
              W Gazecie pisano wielokrotnie, że to była słaba prezydentura, co nie jest
              kpiną z żałoby, tylko opinią o polityku, imho uprawnioną, ale oczywiście
              możesz się nie zgadzać. Przypominano także zachowanie Lecha Kaczyńskiego
              podczas słynnego lotu do Gruzji - z czym także trudno dyskutować, chyba że
              chcesz dyskutować z faktami.

Niestety - linków ani dokładnych cytatów nie podałeś. Miałeś na to trzy
              dni, a wysmażyłeś tylko kilka ogólników. jeżeli masz odrobinę klasy,
              powinieneś przeprosić, bo zakład przegrałeś z kretesem.

Ty chyba jesteś z PO... Bo zrozum, że takimi prymitywnymi atakami możesz
              sprawić jedynie tyle, że ja, człowiek raczej PO niechętny, zaczynam ich
              bronić. Bo kl=łamstwa i pisowskiej histerii nie cierpię.
              • oszolom-z-radia-maryja w gejzecie wybiórczej rózne brednie pisali 31.08.10, 13:49
                co do Gruzji gdyby nie wizyta L Kaczyńskiego dzis Gruzji nie byłoby na mapie świata a przepraszać ciebie nie będę bo nie ma za co i onic sie z tobą nie zakładałem. A nawet nie wiem na czym moje kłamstwa miałyby polegać, to ty mnie o to osklarżasz nie wiadomo na jakeij podstawie
                • zderzacz-hadronow Re: w gejzecie wybiórczej rózne brednie pisali 31.08.10, 19:46
                  Jak nic, masz ewidentne skrzywienie postrzegania rzeczywistości i
                  wyjątkową, charakterystyczną dla elektoratu jaki reprezentujesz,
                  zdolność do zakrzywiania historii dla własnych potrzeb.
      • oszolom-z-radia-maryja ewidentna kpina ze zmarłego prezydenta 31.08.10, 14:20
        wiadomosci.onet.pl/2216143,11,walesa_jesli_pomnik__to_osiolek_by_pasowal_i_ktos_na_tym_osiolku,item.html
        • zderzacz-hadronow Re: ewidentna kpina ze zmarłego prezydenta 31.08.10, 14:47
          I ma racje!
        • oszolom-z-radia-maryja Re: ewidentna kpina ze zmarłego prezydenta 31.08.10, 15:17
          wyborcza.pl/1,75248,8317661,Zniewazyla_flage__ale_nie_prezydenta__Bo_ten_nie_zyje.html
          wg mnie znieważyła pamięć o zmarłym a że sądy wydaja czasem durne wyroki no cóż takei sądy jakie państwo
          • kazek100 Re: ewidentna kpina ze zmarłego prezydenta 31.08.10, 20:33
            Moim zdaniem nie zrozumiałeś wypowiedzi Wałęsy. On wyśmiewał licytację na
            wielkość i lokalizacje pomników, a nie pamięc po Lechu Kaczynskim.

Inna rzecz, że Wałęsa nie jest z PO. Ciekawe, że tego linka potrafileś
            wkleic, a linków o które proszę od tygodnia, ktore udowodniłyby Twoje
            absurdalne zarzuty, już nie. Przeprosisz?
            • Gość: Do Kazmirza Re: ewidentna kpina ze zmarłego prezydenta IP: *.versanet.de 31.08.10, 20:48
              Jak Ci juz tak bardzo zalezy na tym slowie Kazmirzu,to ja Cie przepraszam.A co
              mi tam,nic to nie kosztuje,niech raz bede stratny.Przepraszam i pozdrawiam
              • kazek100 Re: ewidentna kpina ze zmarłego prezydenta 31.08.10, 23:12
                Mnie tam na przeprosinach nie zależy i nie pisałem do Ciebie.

Zależy mi na tym, żeby forum było fajną zabawą (naiwniak ze mnie, co?), a
                więc żeby tu pisało jak najwięcej ludzi, z którymi się nie zgadzam, ale
                żeby nie pisali czystych bredni, bełkotu, który pada już po pierwszej
                prośbie o ujawnienia źródła informacji. W przeciwieństwie do większości
                uczestników tego forum ja słucham rtadia maryja regularnie w samochodzie i
                wiem, jaki to jest bełkot, jak zakłamane może byc kościelne medium, wiem
                też, że z takim poziomem bełkotania nie da się dyskutować (ostatnio
                zasłyszane: "Mówią nam o jakichś kradzieżach na autostradzie.... o co w
                tym chodzi? Dlaczego rząd nie mówi prawdy o Smolensku?- cytuję mniej
                więcej dokładnie, bo z pamięci, przyznacie, że logika przednia!), ale po
                co taki oszolom bełkotem zaśmieca forum? Niech się dokształci, douczy,
                poczyta, a potem niech wali w Tuska ile wlezie. Ale niech ma to sens.
                Niech będzie czymś więcej, niz kościelno-pisowskim bełkotem.
                • Gość: Do Kazmirza Re: ewidentna kpina ze zmarłego prezydenta IP: *.versanet.de 31.08.10, 23:48
                  Faktycznie Kazmirz,jestes naiwniak!To,o czym marzysz,to tylko Twoja mrzonka i
                  nie realna do spelnienia.Nie w tym kraju i nie z tym motlochem bigotowym.To,ze
                  Cie przeprosilem w ich imieniu,bierz jako zart i sie zaraz nie obrazaj.Wszystkie
                  opcje popisowo bigotowe totalnie olewam i poprostu lubie przyszyc latke debila
                  na poprawe humoru.Czyn to samo,bo sie wykonczysz nerwowo i efekt bedzie
                  zerowy.Sadzac po Twoich wypowiedziach,jest Ci blizej do prawicy niz lewicy i
                  nalezy Twoj kierunek uszanowac.Powiem Ci tak szczerze,zadna strona nie nadaje
                  sie do kierowania panstwem i kraj ten idzie ku zapasci i samounicestwienia.Tak
                  to widac z zewnatrz i co najsmutniejsze,Polska staje sie posmiewiskem w
                  zjednoczonej Europie.Smutne to,ale prawdziwe.Pozdrawiam
                  • kazek100 Re: ewidentna kpina ze zmarłego prezydenta 01.09.10, 23:13
                    No cóż, kto wie, czy nie masz sporo racji...

Tylko z tym moim byciem bliżej prawicy niz lewicy mnie trochę rozbawiłeś,
                    ale w sumie... Biorąc pod uwagę, że polska prawica ma lewicowe pomysły na
                    rozdawnictwo natomiast nie ma - w przeciwienstwie do prawicy w klasycznym
                    rozumieniu - żadnych zasad, może paradoksalnie masz rację? Trochę mnie to
                    rozbawiło, bo ekonomicznie uważałem się za liberała, a obyczajowo za
                    lewaka, ale kto wie?
          • oszolom-z-radia-maryja Re: ewidentna kpina ze zmarłego prezydenta 01.09.10, 12:23
            forum.gazeta.pl/forum/w,29,110133507,110133507,Juz_zaczelo_sie_plucie_.html
      • Gość: 8emki frajerki Smierdzacy skarpetami Kutz kpil IP: 95.108.0.* 01.09.10, 12:36
        albo ci daj oblesni starcy jak Bydloszewski i Wajda.

Poza tym pogonic brudasow i lewakow z Poznania.
    • kazek100 Re: ręce precz od Hinca!! 29.08.10, 20:01
      Kolego radiomaryjny!

Jesteś komuś winien przeprosiny.
      Przypominam.
    • kazek100 Re: ręce precz od Hinca!! 30.08.10, 23:35
      Kolego. Przypominam o przeprosinach.

bardzo złe świadectwo wystawiasz całemu swojemu środowisku - radiu maryja,
      pisowi i kościołowi. Okazuje się - nie po raz pierwszy - że tylko w
      wytwarzaniu śliny jesteście mistrzami.
      • oszolom-z-radia-maryja Re: ręce precz od Hinca!! 31.08.10, 13:51
        a z jakiej racji? polityka przepraszanbia wszystkich za wszysko za wony swoje i nie swoje przynosi taki owoc że dziś na zachodzie często mówi się o polskich obozach koncetracjnych
        • kazek100 Re: ręce precz od Hinca!! 31.08.10, 18:15
          idiotyczne porównanie. Zwłaszcza, że akurat Twoi polityczni idole też w
          kółko domagają się przeprosin za to, że ktoś miał np. czelność ich
          skrytykować.

No więc z takiej racji, że agresywnie zaatakowałeś grupę ludzi zarzutami,
          których nie potrafisz udowodnić. Na tej zasadzie kazdy na tym forum ma
          prawo powiedzieć, że jestes bandytą, złodziejem i ćpunem. Ja też nie
          potrafie tego udowodnić.

Natomiast niestety udowodniłem, jest problem z Twoim poczuciem klasy.
          Chyba faktycznie jestes z radia maryja.
          • oszolom-z-radia-maryja Re: ręce precz od Hinca!! 01.09.10, 11:15
            kazdego dnia obrzucacie mnie setkami wyzwisk u bluzgów, człowiek musi mieć twardą d.. i skórę, takie jest życie a zarzuty zawsze ja potwierzdam odp linkiem
            • kazek100 Re: ręce precz od Hinca!! 01.09.10, 23:10
              No własnie o linka od prawie 2 tygodni nie mogę się doprosić.

człowiek z Koscioła i radia Maryja znów skłamał.
              • oszolom-z-radia-maryja Re: ręce precz od Hinca!! 02.09.10, 11:09
                doczekałeś się tylko sprawdzaj wyżej
    • negrar Dlaczego? G.. się nie tyka? 01.09.10, 08:48
      Znacznie wyżej od g... Hinca cenię. Co nie zmienia faktu, że facet pokory nie ma
      za grosz, albo koledzy mu ją odebrali. Przyznałby to i każdy by zrozumiał bo
      Platforma w Poznaniu dzisiaj odmóżdza. Bez tego jest skazany na niebyt. Przecież
      PO w 10 lat się rozpadnie, a on młody.
      • Gość: ulalla Poznan ma w d... Polokota i bande lewakow z 8dnia IP: 95.108.0.* 01.09.10, 12:55
        Banda alkoholikow i wielbicieli burdasow oraz komunistycznych zbrodniarzy. Wyrazy poparcia dla smiecia o ktorego cala awantura jest wyrazila hitlerowka, antyklerykal polszewik i konfident. Doborowe towarzycho

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka