Dodaj do ulubionych

Prezent na ślub

14.09.10, 10:10
Pomocy!
Muszę pilnie kupić prezent ślubny.
Może coś z ceramiki, jakieś lampiony do świec etc.
Znacie jakiś dobrze wyposażony sklepik, w którym za tego typu gadżety nie zapłacę majątku (Almi Decor odpada rzecz jasna :) )
Będę wdzięczna za jakieś namiary - lokalizacja sklepu nie ma większego znaczenia.
Obserwuj wątek
    • Gość: x jeżeli lokalizacja bez znaczenia, IP: *.unitymediagroup.de 14.09.10, 12:21
      to u mnie na Kortumstrasse jest taki 1-€-Shop, mają fajne takie gadżety na prezenty :D
    • thea1982 Re: prezent 14.09.10, 14:00
      szukam sklepu stacjonarnego, w necie sklepów oferujacych prezenty jest bez liku
    • jedynykinia123 Re: Prezent na ślub 17.11.10, 19:52
      ja polecam są takie porcelanowe brytfanny na stojaczkach ze świeczkami które podgrzewają potrawę. Jest to bardzo eleganckie a zarazem przydatne przy przyjmowaniu gości. A samemu trudno na to będzie wydać pieniądze. Ja uważam że najlepszy prezent to taki który się przyda ale samemu niekoniecznie będzie się chciało wydać na to pieniądze. Zawsze sprawdza się też solniczka i pieprzniczka ale kryształowe bardzo eleganckie a zazwyczaj we własnych domach mamy takie jakieś :) zestaw do otwierania wina przydaje się ale sama nie kupię bo poradzę sobie z takim zwykłym ale gdybym dostała taki automatyczny to o ile było by przyjemniej :))
      No mam nadzieję ze pomogłam :))
    • Gość: Kinia Re: Prezent na ślub IP: 82.160.84.* 21.11.10, 23:05
      Ja polecam woka.
    • Gość: Gosia Re: Prezent na ślub IP: 195.164.97.* 10.02.11, 12:38
      Poszukaj czegoś w sklepie Strefa2A (www. strefa2a.com). Mają dużo fajnych rzeczy i można znaleźć rzeczy przystępne cenowo, a przy okazji rzetelna obsługa. Gosia
    • fridulina Re: Prezent na ślub 21.02.11, 10:34
      a może zamiast ceramiki coś takiego www.pocztaowocowa.pl/produkt75/slub/kolo_szczescia_nowosc.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka