Dodaj do ulubionych

Ciastkarnia

04.10.10, 16:58
Witajcie!
Chciałabym zasięgnąć Waszych rad i opinii :)
Gdzie wg Was najlepiej otworzyć mini ciastkarnię, która specjalizowałaby się w jednym rodzaju ciastek? Czy uważacie, że w Poznaniu takie miejsce miałoby szansę przetrwać? Bylibyście zainteresowani w przelocie z domu do pracy/ na uczelnię zahaczyć o takie miejsce, kupić dobre ciacho domowej roboty, smaczną kawkę i biec dalej?! Czekam na Wasze porady :) Dzięki z góry! Będę bardzo wdzięczna za zainteresowanie wątkiem!
Obserwuj wątek
    • Gość: Doktor Re: Cholesterol i cukrzyca IP: *.versanet.de 04.10.10, 19:12
      A kysz kysz kysz silo nie czysta !!
    • jarka63 Re: Ciastkarnia 04.10.10, 21:35
      Mnie najbardziej brak baru kawowego na św.Marcinie.
      Jeden rodzaj ciastek? Mam nadzieję,że nie pączków?
      • Gość: Słodziak Tak! Z arabskimi słodyczami! IP: *.icpnet.pl 04.10.10, 23:07
        Chętnie odwiedzałbym w Poznaniu cukiernię, ciastkarnię z różnymi rodzajami arabskich słodyczy takich jak np. baklawa. Nie znam innych nazw, ale wiem, że są pyszne i baaaardzo słodkie. W Warszawie widziałem mnóstwo takich cukierenek, a w Poznaniu nie ma. Szkoda tylko, że ciacha są takie drogie - za jedno liczą sobie w Wawie 2,50 zł, a chciałoby się zjeść dużooooo...
      • bassooner Re: Ciastkarnia 04.10.10, 23:09
        św. Marcin? św. Marcin umiera śmiercią naturalną tej super architektury, co nam za komuny zaserwowali pierwsi sekretarze!

dawaj na deptaku, miedzy operą a okrąglakiem, na pigalaku, ale nie na marcinie... ;-)))

kocham pa pa bass

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka