Dodaj do ulubionych

Budowa poznańskich term już na półmetku

07.10.10, 21:02
swoją drogą... jak to człowiek odkrywa w sobie z czasem różne talenty dotychczas głęboko zakopane... jeśli dobrze pamiętam p. prezes Wesołowska przed rozpoczęciem budowy TM była w ZDMie, albo MPK i odpowiadała na pytania dziennikarzy dotyczące objazdów, niedziałającej sygnalizacji czy wybitej szyby w tramwaju...

jakże łatwo znaleźć sobie posadzę w innej spółce miejskiej. dość prestiżowej zresztą.
Obserwuj wątek
    • Gość: rubus_kuchatek Re: Budowa poznańskich term już na półmetku IP: *.dip.t-dialin.net 07.10.10, 21:25
      jesli ta Wiecha przezyla wieszanie to i Pani Prezes przezyje
    • Gość: x 1000 m pod powierzchnią to wszędzie IP: *.unitymediagroup.de 07.10.10, 23:05
      jest ciepła woda. A na co może pomóc? To zawsze można schorzenie wymyśleć ;)
    • poznanski-rowerzysta konflikt rower-pieszy wokół kompleksu 07.10.10, 23:50
      a ja mam nadzieję że nie zapomniano o poszerzeniu chodnika po północnej stronie jeziora bo już teraz trudno tam poruszać się rowerem - tylu jest pieszych!
    • Gość: as Re: Budowa poznańskich term już na półmetku IP: *.echostar.pl 07.10.10, 23:54
      Dorota Wesołowska to jest i nadal odpowiada :-)
    • bewu Re: Budowa poznańskich term już na półmetku 08.10.10, 00:29
      Są dwie panie Wesołowskie. Jedna - Dorota - to rzecznik ZDM, druga - Magdalena - prezes Term Maltańskich.
      Najpierw googlamy, potem kpimy.
    • crinos_pl Benefit i MultiSport 08.10.10, 00:56
      Fajnie by było, jakby wejście do term było bezpłatne dla posiadaczy tych kart :)
      • Gość: marek.es Re: Benefit i MultiSport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.10, 10:34
        "There's no such thing as a free lunch." (Nie ma czegoś takiego jak darmowy obiad.) Milton Friedman. Ktoś musiałby zapłacić za Twoją "darmoszkę".
    • floress Budowa poznańskich term już na półmetku 08.10.10, 08:03
      20 zł za godzinę. Wiadomo, że w takim przybytku radości spędza się zwykle nieco więcej czasu. Mamy 40 zł za 2 godziny, idziemy przynajmniej z jedną osobą, mamy 80 zł. Jeśli mamy dzieci, to mnożymy to przez dwa. Nawet jeśli dzieci mają zniżkę i płaca połowę, to do 80 zł dodajemy 40 zł. Wydajemy 120 zł za dwie godziny zabawy :/
      Dlaczego w kraju, w którym pensje są śmieszne, ceny są wyższe niż gdziekolwiek indziej?
      Niemiec zarabiając 2000 na basen musi wydać 4. My zarabiając 2000 wydajemy 40.
      Życzę Pani Wesołowskiej tych 5000 klientów dziennie.
      • Gość: Żorż Re: Budowa poznańskich term już na półmetku IP: *.cs.put.poznan.pl 08.10.10, 09:58
        Widocznie są tacy, którzy są skłonni zapłacić takie pieniądze za rwącą rzekę, a jeżeli nie to ceny szybko spadną. Przynajmniej zrobi się luźniej na innych okolicznych pływalniach i basenach, gdzie woda jest tak samo mokra jak w termach...
      • Gość: t. Re: Budowa poznańskich term już na półmetku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 00:18
        w niemczech w aquaparkach czy parkach rozrywki można spędzić cały dzień za ok. 70-100 zł. więc w sumie myślę że u nas ceny wcale nie będą odstawać. oczywiście niemcy zarabiają więcej, ale to zupełnie inna kwestia i nie dotyczy już spraw pływalni, ale spraw ekonomicznych i gospodarczych. nie mówię że to nie jest drogo, bo i tak jest. ale na pocieszenie - na pewno będą zniżki dla rodzin czy płacąc za wejście na cały dzień, a nie na godziny. myślę że termy maltańskie będą warte wydania tych kilkudziesięciu złotych kilka razy w roku ;) wreszcie aquapark w polsce z prawdziwego zdarzenia. cieszę się że mam to szczęście, że akurat w moim mieście.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka