belmondo333 20.10.10, 16:54 Witam. Mam pytanie jak daleko jest od dworca głównego do Szpitala HCP na ul. 28 czerwca 1956 r. ? Ile minut mniej więcej zajmie przejście na nogach tej drogi ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jacek Re: Szpital HCP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.10, 17:05 Pół godziny może nie starczyć (w zależności od kondycji). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Szpital HCP IP: *.icpnet.pl 20.10.10, 17:30 Myślę, że 30 minut nie starczy. Tramwajem nr 10 bezpośrednio ok. 11 minut. Tu trasa: jakdojade.pl?fn=dworzec%20PKP&fc=52.40245:16.91148&tn=NZOZ%20Szpital%20HCP&tc=52.38322:16.9125&ia=false&t=0&n=0&ri=0&cid=1000&as=true Odpowiedz Link Zgłoś
stypendysta Re: Szpital HCP 20.10.10, 18:17 6 minut pieszo z '10' to przesada, to najwyżej 2-3 minuty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hłehłe Re: Szpital HCP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.10, 17:57 Zależy jaki masz uraz ręka, noga czy np. uszkodzona miednica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R-Truth Re: Szpital HCP IP: *.eaw.com.pl 02.01.14, 01:28 Ten zasrany pseudo szpital to jeden wielki burdel z lekarzami z dupy wzietych co chyba nawet przedszkola nie ukończyli! Te niedorozwoje wypuściły moją babcie z jakąś zajebaną bakterią przez co całe świeta wielkanocne nic nie jadla i wypila chyba 3 herbatki w 4 dni i tak ja ku... urzadzily ze mi babcia umarla 6 maja 2013 a miala tylko zlamane biodro bo sie ja sniegu wyjebala. Do tego burdelu sie idzie ok 1h moja predkoscia ale dobrze ci radze szukaj innegi szpitala chyba ze chcesz miec jak moja babcia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orbitka Re: Szpital HCP IP: *.173.56.18.tesatnet.pl 04.01.16, 12:44 Miałam okazję przekonać się, że opinie wystawione w internecie na temat tego szpitala są niestety prawdziwe. Do szpitala udałam się ze skierowaniem na oddział wewnętrzny z rozpoznaniem ostrego cewkowo-śródmiąższowego zapalenia nerek.Była godz.20.00. W izbie przyjęć nikt nie słuchał, co mam do powiedzenia...Przyszłam z wynikami krwi, moczem, rozmazem krwi, wynikami elektrolitówi itd, skierowaniem do poradni nefrologicznej i hematologicznej. Ogólnie wyniki były złe, stąd skierowanie. Nikt nawet nie raczył spojrzeć ani na wyniki ani na skierowanie. Pobrano mi krew i kazano udać się na usg. Czekałam na to usg prawie 3 godziny... Myślałam, że zejdę. Podczas usg lekarz pytał o moje dolegliwości. Opisałam. W karcie usg nic o czym powiedziałam, nie zostało zapisane bo w izbie przyjęć nikt mnie nie słuchał! Lekarz bez przerwy wydzwaniał do izby i wypytywał dlaczego nie ma tego zapisanego w karcie. SZOK! Czułam się jakbym trafiła do psychiatryka lub ludzi niekompetentych ,którzy kompletnie mają Cię gdzieś, a nie szpitala gdzie leczą ludzi. Wiedząc z jakim rozpoznaniem mam skierowanie nie zrobili mi badania moczu. Dopiero po interwencji lekarza robiącego mi usg raczyli zrobić. Stwierdzili, że nic mi nie jest i wypuścili do domu. Czas jaki spędziłam w tym miejscu to 5 godzin!!! Nie zdziwiłabym się, gdyby mieli dużo pacjentów, ale tak akurat tego wieczoru nie było. Moje dolegliwości jak były tak są. Nigdy w życiu już nie udam się do tego szpitala. Obsługa personelu krytyczna, głupie żarty, śmiechy przy przyjęciu... Koszmar. Ten szpital to UMIERALNIA i strzeżcie się go. Odpowiedz Link Zgłoś