Dodaj do ulubionych

Opluta rodzina: "Dzieci boją się chodzić na mecze"

• antyupa Opluli rodzinę, bo była w biało-czerwonych barwach 29.01.11, 12:14
      to jest SKANDAL! kiedys kibicowalem temu klubowi, ale trace wszelki szacunek. ten gnoj powinien w czasie najwiekszej ogladalnosci przeprosic. totalny wiesniak. brak poszanowania barw narodowych. za oplucie kobiety lub mezczyzny nalezy sie surowa kara. za sprofanowanie barw Polski ten s.ku...el powinien siedziec.

POLSKA!!!!
      pozdr z Sanoka
    • piehemoth dresiarskie dyskotekowe skinolskie sportowe bydło 29.01.11, 12:14
      Idź na koncert Megadeth w koszulce Slayera - dadzą ci browara. A tu? Co za dekle. Do prac fizycznych za żarcie i nic więcej. Ci ludzie zasługują tylko na to, by być niewolnikami.
      • Gość: solidny8 piehomoth zydowski metalowiec IP: *.internetia.net.pl 29.01.11, 12:23
        hehe wino za pieniadze agory smakuje tak samo piesku,wiec poszczekaj
    • Gość: kobieta chamstwo NAstadionach i Wkregach pow.z pilka nozna IP: *.mtnet.eu 29.01.11, 12:15
      "Chcielibyśmy wiedzieć jednak, czy ze strony tej pani też nie było jakiejś prowokacji." taaa... zwlaszcza, jak byla w toalecie lub z niej dopiero powracala, a w tym czasie bezczelnie i po chamsku zaczepiano jej szwagra... takie slowa sa po prostu nie na miejscu. nawet, jesli ich obrazila, to z nerwow, probujac sie po swojemu bronic, bo najpierw to to te gnoje wlasnie zaczepiali i naruszali cielesnie szwagra. tez go sprowokował swoim wygladem, ze go opluwali i probowali bic? przeciez chyba nikt normalny nie oczekuje od czlowieka, zeby nadstawial takim chamom jeszcze drugi policzek!
      takie kibole to bezmozgowe chamy, ktorym przeszkadza cudzy wyglad i czuja sie sprowokowani nawet kolorem kapelusza. z nimi nie ma dyskusji, ich po prostu trzeba wziac za mordy. dopoki policja, kluby i wladze pzpn nie rozprawia sie systemowo z chuliganami, tak jak w wielkiej brytanii, tak niestety bedzie i wkrotce nikt normalny nie bedzie chodzil na mecze. no ale o czym my mowimy!... w polsce zadnym wladzom (zwiazkowym, klubowym, policji czy prokuraturom) nawet antysemickie czy rasistowskie akcje na stadionach nie przeszkadzaja, to jak to ma czlowiek oczekiwac dobrze przemyslanych, zakrojonych na szeroka skale, znacznie trudniejszych dzialan, majacych na celu poprawe bezpieczenstwa...
      • Gość: tsrunani Jaka z Ciebie kobieta jak masz wasa. IP: *.internetia.net.pl 29.01.11, 12:16
    • monikagrzelak Opluli rodzinę, bo była w biało-czerwonych barwach 29.01.11, 12:17
      dopóki w tym kraju na stadiony będzie się wpuszczać takich"ŚMIECI" jak ten bandyta i nikt nie będzie wyciągał z tego żadnych konsekwencji bo strach , bo tysiąc innych powodów , to nie ma sensu budowania stadionów dla takiego bydła!!! Prymityw. Szkoda słów.
    • ulanzalasem Opluli rodzinę, bo była w biało-czerwonych barwach 29.01.11, 12:21
      Gość portalu: Polska napisał(a):
      > Hipoteka na 30 lat,ksiazka grossa do poduszki i posty na forum. Raz do roku mar
      > sz pedalow. Zazdroszcze Wam agorowcy ze w sobote dyzur:) Szmaty szczekaja, Lech Poznan jedzie dalej.> Od kiedy agore intesuja Polskie Barwy?

Kiedy cię wypuścili z zakładu zamkniętego? Na 100 osób przed kamerami 99,9 będzie uważało, że tacy ludzie nie mają prawa bytu na stadionie i powinni siedzieć ;) Uważasz, że jeśli ktoś nie toleruje buractwa, a raczej bandyctwa to jest pedałem? To mam dla ciebie złą wiadomość - w Polsce żyje ich pewnie ponad 37 mln (znajdzie się grupa kilkudziesięciu/set tysięcy bandytów) :D
      Niech sobie ci prawdziwi kibicie założą własne kluby piłkarskie, niech je utrzymują, niech założą własną ligę, niech sami płacą piłkarzom, założą stację telewizyjną, niech za własne pieniądze zbudują stadiony. Bo na razie to wszystko idzie z naszych podatków, podatków milionów szarych obywateli, którzy jak widać fundują bandzie idiotów rozrywkę w postaci burd, złodziejstwa, chamstwa czy handlu narkotykami. Chcą tak żyć? Ok nie moja sprawa, ale nie z moich podatków.
      • Gość: zawszeprawdomowny 100 osob z agory czy iti IP: *.internetia.net.pl 29.01.11, 12:43
        Gazeta Wyborcza gazeta konifidentow atakuje Lecha za kazdym razem. Nie pasuje jej nasz patriotyzm. Teraz jak reptilainie pod maska hipokryzji bronia Polskich barw.

Z kibicu mnie wypuscili i takiego plujacego starca z kolan podniesli bo mu sie tak podobalo.
    • zawszeprawdomowny Markowicz to ze starej na ryj charchasz nie znaczy 29.01.11, 12:23
      ...ze mozesz to robic wobec innych Kobiet.
      • Gość: reptilianin zawsze prawdomowny do buzi dzisiaj dostales? IP: *.internetia.net.pl 29.01.11, 12:26
        bo sa ulotki na miescie , ja zawszeprawdomowny chetnie zrobie jakas kielbe za 10 zl z polykiem. udalo sie
        • zawszeprawdomowny Pomyliles mnie ze swoja matka. 29.01.11, 12:30
          Pomyliles mnie ze swoja matka, ktorej na dzien dobry nacharales na ryj, takie poznanskie pozdrowienie.
          • Gość: tsrunani Smiecia jak ty nie sposob pomylic IP: *.internetia.net.pl 29.01.11, 12:32
            w dowodze masz smiec imiecw... nazwisko takie frajerskike pozdrowienie
            • zawszeprawdomowny Pomyliles mnie ze swoja matka, ktorej nacharales 29.01.11, 12:45
              na ryj ponownie. Slyszalem Markowicz, ze bawicie sie w Poznaniu rowniz ze swoja matka w inne zabawy? Sikacie na siebie, oddajecie kal. Lubisz to Markowicz co?
    • Gość: erd Re: Opluta rodzina: "Dzieci boją się chodzić na m IP: *.mrbnqu1.dynamic.dsl.tele.dk 29.01.11, 12:24
      pozbawilbym tego smiesznego tchorza obywatelstwa polskiego i zalatwil mu odsiadke na ukrainie. tam by zatesknil za polskimi barwami
      • Gość: Bydloszeewski Wyborcza i jej suki na forum mowia o szacunku IP: *.internetia.net.pl 29.01.11, 12:30
        do Polskich Barw. Banda hipokrytow. Smieszne z Was suki. Lezec suki i pisac. Agora placi.
        • Gość: hero Re: Wyborcza i jej suki na forum mowia o szacunku IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.11, 12:57
          To już nudne z tą Agorą. Powtarzasz się, wymyśl coś nowego
          • Gość: taras jestem ciota wolontariusze i spontaniczna mlodziez z fejsbuka IP: *.internetia.net.pl 29.01.11, 13:02
            czyli suki z agory
    • shelbyowls Opluli rodzinę, bo była w biało-czerwonych barwach 29.01.11, 12:28
      I wlasnie dla takichcw...i powinno byc cos takiego jak zakazy stadionowe,za takie zajscie powinnien dostac zakaz przynajmniej na 10 lat.Ktos taki dziala na niekorzysc klubu,ile ludzi po ogladnieciu tego filmu juz na stadion nie przyjdzie,ale niestetey wlasciciele boja sie i zamiast twardej walki z takim motlochem to sie z nimi cackaja bo sa kozaki,a to ostatnie zakompleksione leszcze którzy na stadion w sumie przychodza bez celu(robic biznes)bo klub,jego Historia,przyszlosc i fajna atmosfera ich nie obchodzi.Ostatn io ogladalem jakis filmik z Wisly gdzie byl pokazywany doping na sektorze i przez caly czas stalo kilku "kiboli" którzy tylko gadali i jarali caly mecz,nie zaspiewali ani jednej piosenki,po co sie wpuszcza taki motloch...
      • Gość: solidny8 Zawszeprawdomownego dymaja w buzie IP: *.internetia.net.pl 29.01.11, 12:34
        na roksie ogloszenie ze lubi dostac kalafiora do mordy za 20 zl. Jego pseudonim to worek na wytryski.
        • zawszeprawdomowny Pomyliles mnie ze swoja matka, ktorej nacharales. 29.01.11, 12:42
          Na ryj, takie poznanskie przywitanie. Przywitales sie juz z matka rano charajac jej w ryj tak sie robi w Poznaniu.
          • Gość: i.george.i Zawszeprawdo nasrajmy w ten watek scierwiastej IP: *.internetia.net.pl 29.01.11, 12:44
            gazetki bardziej. Poziom szmat i konfidentow. oblegi i bluzgi, dbajmy o to by forum bylo pelne gowna tak jak na to zasluguje. Dzieki piesku ze sie do tego przykladasz. Aj waj.
            • zawszeprawdomowny To, ze matce charasz na twarz nie znaczy, 29.01.11, 12:46
              ze mozesz obrazac innych ludzi na forum.
              • Gość: niezabitowska Dzieki ze obnizasz poziom forum szmato prawdomowna IP: *.internetia.net.pl 29.01.11, 12:48
                • zawszeprawdomowny Przez pomylke pomyliles mnie ze swoja matka. 29.01.11, 12:50
                  To przeciez w Poznaniu characie im na mordy i nazywacie szmatami kiedy ubiora ubranie, ktore sie nie podoba. Zrozumiano smieciu?
                  • Gość: i.george.i prawdomowny lykasz miecz wajdy? IP: *.internetia.net.pl 29.01.11, 12:52
                    • zawszeprawdomowny Pomyliles mnie ze swoja matka, ktorej nacharales 29.01.11, 15:39
                      na twarz. Takie poznanskie pozdrowienie w stosunku do kobiet.
      • Gość: litar lama Pieski litara szczekaja IP: *.icpnet.pl 29.01.11, 12:45
        wasz boss wam zakazal tutaj wchodzic, a wy lamiecie bojkot wyborczej?
        Litar i ta cala wiara lecha hanbia ten klub.

Ale zarzad lecha nie widzi problemu, bo karneciki sie sprzedaja...
    • zawszeprawdomowny Wybaczcie im, w Poznaniu to normalne. 29.01.11, 12:48
      Lubia sobie nacharac matkom na ryj. Markowicz nacharales juz swojej matce na dzien dobry?
      • Gość: kazmierz kutz zawszeprawdo samiec alfa agory IP: *.internetia.net.pl 29.01.11, 12:54
        ale jestes ostry ,jak na ciote z agory to normalnie wymiatasz. Teksty jak komuchowski
        • zawszeprawdomowny Dziecko ile ty masz lat 10? 29.01.11, 12:56
          Nie interesuje mnie jak sie zwracasz do matki i czy tylko charasz jej na ryj kiedy sie z nia witasz czy tez moze lubisz ostrzel nasikac na nia.
          • Gość: koszerna zeitung najwazniejsze ze tyle gowna na forum IP: *.internetia.net.pl 29.01.11, 13:01
            zawszeprawdomowny to najwazniejsze zeby suki z agory mialy tu pelno gowna bo tak naprawde to macie w mozgach gowno.
      • Gość: boss Re: Wybaczcie im, w Poznaniu to normalne. IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.11, 13:06
        Sam się już pewnie zaplułeś od tego "charania" skończ już może te wypowiedzi
    • Gość: kibol z Lecha Jakie to przykre :/ IP: 212.160.172.* 29.01.11, 13:09
      Nie wierzę jak to wszystko czytam. Chyba żyję w innym świecie. Widać, że nie bywacie na meczach. Na mecze chodzą różni ludzie. Fanatykami i pinkikami (nikt nie mówi, że piknik to ktoś "ble", są to osoby, które przychodzą oglądać mecz i nikt nie ma do nich o to pretensji). Fanatykami i piknikami są zarówno prezesi, urzędnicy, jak i zwykli uczniowie i podrzędni pracownicy. Mówiąc ogólnie - na mecze Kolejorza chodzi cały przekrój społeczny społeczeństwa. Podzielić nas, próbuje GW od paru ładnych lat. Nie dziwi was fakt, że z taką zajadliwością nie pastwią się nad kibicami innych drużyn (nie licząc pojedynczych artykułów, które zdarzają sie bardzo rzadko)? Kibice Lecha, Wiara Lecha, które mogą stanowić wzór do naśladowania są co chwile pomawiani, obrzucani błotem jak jakieś największe ścierwo? Kamizelki dla dzieci, organizacja akcji upamiętniających powstawie WLKP, czy akcja mikołajkowa to tylko nieliczne z przykładów naszych działań. Oczywiście, nie musimy się chwalić o tym w mediach. Takie media jak GW, milczą w tym temacie, przecież to nie jest przede wszystkim "nośne", taki artykuł się nie sprzeda, no i najważniejsze nie jest to zgodnie z ich wyobrażeniem o kibicach. Przyznam szczerze, że moi rodzice kupują GW - ale nawet oni, ludzie wyksztacłeni, którzy przede wszystkim potrafią myśleć, sami wyciągać wnioski wiedzą, że GW nie do końca jest sprawiedliwa w ocenie. Widać, że te artykuły nie są przypadkowe, pisanę są na podstawie "niedomówień" - czyli tak, żeby czytelnicy odebrali to w oczywisty sposób, jednak drogą sądową nie udowodni się im kłamstw. Przecież oni cytują słowa anonimowych oficerów, dziennikarzy, kibiców. Za to nikt ich nie skarze. Nie wiem czy jest sens jakiegokolwiek pisania i tłumaczenia wam tych rzeczy, bo widać, że kierujecie się stereotypami. Zresztą wierzcie w to co chcecie, wy żyjecie w swojej rzeczywistości, ja w swojej. Dla was stadiony są niebezpieczne, a dla mnie nie. Jestem zwykłym szarym kibicem Lecha, który nie obawia się o swoje zdrowie/życie na stadionie. GW i inne media to IV władza, chcą kreowac nową rzeczywistość. To od nas zależy czy będziemy w niej żyli, czy nie.
      Ja wraz ze znajomymi, z moim tatą i innymi osobami będziemy chodzić na mecze. Ktoś ma w tym jakiś interes, żeby zniszczyć prężnie działające stowarzyszenia kibicowskie, którę są miliardy razy lepsze od pseudo spółek zajmujących się przyjaźnią między kibicami, które tak naprawdę oprócz wyciągania kasy nic nie robią.
      • Gość: mlody wolomin Iti przegralo proces w redkacji ludzi ze Szczecina IP: *.internetia.net.pl 29.01.11, 13:11
        nienawidza Lecha, zlecenia cyngli z agory sa bezlistosne. Ale z motyka porywaja sie na slonce.

Wasza nienawisc umacnia nasza wiare.
        • szarygosc Zobaczcie jeszcze raz ten film 29.01.11, 15:49
          a później piszcie żale pod adresem Agory, Gazety itd. Albo zaraz spier*& na onet!
      • Gość: F Re: Jakie to przykre :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 16:02
        Gówno mnie obchodzą jakiś akcje mikołajowe, stadion i mecze są dla wszystkich bez ideologii, macie się "kibole" zachowywać jak ludzie a nie jak szmaty. Organizacja Wiara Lecha przez zachowanie "prezesa" została zhańbiona i ten "prezes" powinien z niej wylecieć na zbity pysk z dożywotnim zakazem stadionowym.
      • kibolodlat Re: Jakie to przykre :/ 29.01.11, 21:59
        "propaganda dobrych serc" - polecam

a propo wyciągania pieniędzy to chodzi o wl czy kogos innego by juz nie łapie, a przesłanek ku temu żeby wykluczyć jednych albo drugich nie mam...:) np. bilety dla związków zawodowych ( tak tak szybko kasujcie posty z forum ) mówić coś jeszcze?
      • konikpolski333 Chłopaku, co ty za pierdy piszesz 30.01.11, 00:00
        Jeśli szaf waszych kibiców pluje na kobiety i dzieci, za to, ża mają szalik z Polską to świadczy, że wy żadnym wzorem nie jesteście, tylko jakimś wrzodem na tyłku zdrowego polskiego społeczeństwa. U na na Legii nikt nie naplółby na szalik z Polską. A wy jesteście jekieś wyrodne dzikusy i pedały (prawdziwy mężczyzna nie pluje na kobiety i dzieci nawet p pijanemu)
      • rubikon69 Re: Jakie to przykre :/ 30.01.11, 15:52
        Widać,że nie obejrzałeś filmu...Na ten temat ani słowa nie napisałeś.
    • Gość: szechter Czy to żyd pluje na Polaka? IP: *.srv.az.pl 29.01.11, 13:26
      Czy to prawda ,że ten Markowicz jest z pochodzenia żydem?

Jeśli tak to sprawa jest jednoznaczna - żyd atakuje postronnego kibica tylko dlatego ,że ten obnosi się ze swoim przywiązaniem do barw narodowych. Pluje mu w twarz dlatego ,że nienawidzi Polski i Polaków. Swoją drogą czy to nie dziwna zbieżność ,że ulubionymi barwami markowicza jest biały i niebieski?
      • Gość: koń trojański Re: Czy to żyd pluje na Polaka? IP: *.org 29.01.11, 13:31
        Czy to prawda ,że ten Markowicz jest z pochodzenia żydem?
        >
        > Jeśli tak to sprawa jest jednoznaczna - żyd atakuje postronnego kibica tylko dl
        > atego ,że ten obnosi się ze swoim przywiązaniem do barw narodowych. Pluje mu w
        > twarz dlatego ,że nienawidzi Polski i Polaków. Swoją drogą czy to nie dziwna zb
        > ieżność ,że ulubionymi barwami markowicza jest biały i niebieski?

To może być wyjaśnienie dlaczego temu komuś nie podoba się kibic w barwach narodowych.

Ciekawe swoją drogą jak to jest ,że pracownicy ochrony wynoszą filmy z pracy i sprzedają gazecie. Moim zdaniem klub powinien wypowiedzieć umowę firmie zajmującej się monitorowaniem stadionu. Czy czasem za porządek na stadionie nie odpowiada niejaki Szlachetka?

A co z krzywo ułożonym brukiem przed stadionem? Dlaczego o tym nikt nie mówi ?
        • Gość: maciej wrozbita Owsiak to reptilianin ! IP: *.internetia.net.pl 29.01.11, 13:34
        • kibolodlat Re: Czy to żyd pluje na Polaka? 29.01.11, 22:01
          Własnie! co tam oplucie! bruk jest krzywo ułozony! zbojkotujmy gq z potrójną siłą bo o tym nie napisali!
        • Gość: quam 2 sec kierowcy MPK to chamy IP: *.org 20.06.11, 16:22
          Wogóle mnie to nie dziwi.
          Kilkanaście razy w tym roku musiałem ostro chamować lub uciekać na przeciwległy pas lub w inny sposób unikać kolizji z kierowcami czy motorniczymi MPK. Dla mnie pracownicy MPK to ostatnie chamy. Kompletnie nie dziwi mnie ,że dochodzi do tragedii.
      • Gość: anda rottenberg W agorze wolno wam mowic takie zarty? IP: *.internetia.net.pl 29.01.11, 13:33
      • condor-2 Re: Czy to żyd pluje na Polaka? 29.01.11, 15:29
        Gość portalu: szechter napisał(a):

> Czy to prawda ,że ten Markowicz jest z pochodzenia żydem?
        >
        > Jeśli tak to sprawa jest jednoznaczna - żyd atakuje postronnego kibica tylko dl
        > atego ,że ten obnosi się ze swoim przywiązaniem do barw narodowych. Pluje mu w
        > twarz dlatego ,że nienawidzi Polski i Polaków. Swoją drogą czy to nie dziwna zb
        > ieżność ,że ulubionymi barwami markowicza jest biały i niebieski?

NAZWISKO I ZACHOWANIE NA TO WSKAZUJĄ.
        • Gość: ornoidzi condor co u Szechterow i Appelnbaumow? IP: *.internetia.net.pl 29.01.11, 20:36
          zwolinska treknercw... aeaoooooo
        • Gość: Corky T(e)acher Re: Czy to żyd pluje na Polaka? IP: *.dynamic.chello.pl 20.12.12, 18:00
          Jak to jest że kształt nosa można przypisać do konkretnej grupy .....nazwijmy ją społecznej bo przecież nie etnicznej bo to politycznie niepoprawne. Być moze jest tak dlatego,ze swój nos toleruje tylko "swój nos". Spotkałem się kiedyś z pluciem różnych panów przechodząc niedaleko ich i nie wiedziałem o co chodzi. Wtedy jeszcze nie wiedziałem jak się odróżnia tzw "Żydów"
          Naczytałem się sporo o nich,że są najbardziej nielubianą grupą bo :
          a)są bogaci..... Czy wszyscy ?
          b)są nieuczciwi... to proszę to udowodnić
          c)knują potajemnie przed tzw gojami... moze są poprostu bardziej inteligentni/wykształceni i/lub pracowici i pieniądze im łatwiej przychodzą

Patrzę na ludzi i zauważam wśród niektórych coś takiego:
          niepohamowana tendencja do dziwnych zachowań np
          - badanie poprzez analizę stanu fizycznego i/lub emocjonalnego człowieka, który odbiega anatomią twarzy/sylwetki od "badacza"
          - próba nawiązania dialogu ,który często sprowadza się do uzyskania informacji o stanie finansowym
          - dziwne okazywanie emocji i/lub "sympatii" poprzez plucie i nerwowe odruchy.Warunkowe czy bezwarunkowe-nie wiem bo nie jestem psychologiem.
          - skłonność do agresji i "zaznaczania" swojego obszaru
          - unikanie obecności panów o których większość by powiedziała ,że mogą być policjantami,strażakami,sportowcami.

• Gość: wera Re: Opluta rodzina: "Dzieci boją się chodzić na m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 13:39
      Andrzej Pleszkun, wiceszef "Wiary Lecha": - Jeśli doszło do oplucia kobiety, to niedopuszczalne. Ale zaraz dodaje: - Chcielibyśmy wiedzieć jednak, czy ze strony tej pani też nie było jakiejś prowokacji.

To jest najlepszy fragment w tym materiale. Uginam się od głupoty tego chłopaczka.
      • Gość: tw bolek Wera pisz juz listy na poniedzialek Agora placi IP: *.internetia.net.pl 29.01.11, 13:43
        Wera jak ktos sie zachowuje jak szmata to tak jest traktowany. A poza tym nie kobieta byla adresatem.

Agorowcy wolontraiusze umilkli ,trzeba napisac listy do redakcji.

Ja kibic Lech Poznan(agorowcy nie odmienia sie nazwa klubu)

Ja kibic Kolejorza od 30 lat....

Ja kibic ze Zlotowa....

• szarygosc Re: Wera pisz juz listy na poniedzialek Agora pla 29.01.11, 15:43
          Wiadomo, dostało jej się rykoszetem, a Agora to podstępnie zmontowała. Przecież to oczywiste! Tfu :)

Gość portalu: tw bolek napisał(a):

> Wera jak ktos sie zachowuje jak szmata to tak jest traktowany. A poza tym nie k
          > obieta byla adresatem.
          >
          > Agorowcy wolontraiusze umilkli ,trzeba napisac listy do redakcji.
          >
          > Ja kibic Lech Poznan(agorowcy nie odmienia sie nazwa klubu)
          >
          > Ja kibic Kolejorza od 30 lat....
          >
          > Ja kibic ze Zlotowa....
          >
        • Gość: Jan z Dubaju Re: Wera pisz juz listy na poniedzialek Agora pla IP: *.toya.net.pl 29.01.11, 23:39
          > A poza tym nie k
          > obieta byla adresatem.

No i co z tego? Dostala swoje i ona od tego bandziora.

> Ja kibic Lech Poznan(agorowcy nie odmienia sie nazwa klubu)

Po pierwsze, kibolski polonisto, mowi sie: "nie odmienia sie NAZWY KLUBU", po drugie, ODMIENIA sie nazwy klubów.

> Ja kibic Kolejorza od 30 lat....

No coz, niektorzy maja spotkania AA, inni opisuja na forach swoje frustracje. Dzieki Ci, za twoj coming out.
      • Gość: amikorz Re: Opluta rodzina: "Dzieci boją się chodzić na m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.11, 08:40
        gwoli ścisłości Andrzej Pleszkun to adwokat z Gorzowa Wlkp. , śmieszny adwokat, bo śmieszny, ale adwokat
    • Gość: apli zrobili sobie folwark pod szyldem WIARY LECHA IP: *.centertel.pl 29.01.11, 13:44
      Chodze na mecze Lecha ale co ci tłuści napakowani pseudo ki.. wyrabiają to jakaś porażka a klub nic nie widzi bo SIĘ BOI siedzą w swoich gabinetach zamknięci na 4 spusty i udają że nad wszystkim panują!! Ze jeszcze nie doszło to do RUDKOWSKIEGO tylko on może z tym coś zrobić bo Grobelny to koleś który liczy na poparcie Kibiców Lecha.
      • rubikon69 Re: zrobili sobie folwark pod szyldem WIARY LECHA 30.01.11, 15:40
        Klub dobrze widzi co kibole wyczyniają.Mało tego- klub robi interesy z tymi bandytami(katering,sprzedaż biletów-wiesz dlaczego brakuje biletów w wolnej sprzedaży na mecze pucharowe Lecha?-Wiara Lecha ma niezłą przebitkę na biletach które można kupić na boku).Nie było afery z kibolami po której Lech wyraźnie odciąłby się od tej hołoty.I teraz też tak będzie niestety.
    • jarkos007 Opluli rodzinę, bo była w biało-czerwonych barwach 29.01.11, 13:44
      Chodzę z synkiem na mecze i to co widzę to ten z Wiary to maluszki człowiek nawet nie ma co pisac o tym kmiocie ,wchodzą za darmo na mecze smierdzi na IV trybunie wiadomo czym skandal to nie kibic wynocha z Lecha.
      • Gość: iti spie...j Stali czlonkowie forum o adresach agory:) IP: *.internetia.net.pl 29.01.11, 13:50
        Pozdro pyrki ,nie dajcie sie tym z agorki.
        • Gość: voilera zytnicki Do ktorej suki szczekacie na dyzurze? IP: *.internetia.net.pl 29.01.11, 13:51
    • hollowcat "czy kobieta ich nie sprowokowała" 29.01.11, 13:59
      to jeśli ich sprowokowała to musieli ją opluć? może jakby ją uderzyli to też by było usprawiedliwione? koleś chyba nie wie co gada...
      • Gość: assholefever a oplul ja czy kolesia? IP: *.internetia.net.pl 29.01.11, 14:08
        moze jeszcze raz film agorowcu, a kazdego traktuje sie odpowiednio do jego zachowania.
    • Gość: podatnik Re: Opluta rodzina: "Dzieci boją się chodzić na m IP: 89.204.137.* 29.01.11, 14:18
      I takiemu właśnie sku...syństwu zafundowaliśmy stadion za grube miliony złotych. Brawo! A swoją drogą, trzeba być ostatnią ciotą, żeby zaatakować kobietę.
    • miroo Tępić kibiców ligowych! To szczury! 29.01.11, 14:35

• j.jargilo Opluli rodzinę, bo była w biało-czerwonych barwach 29.01.11, 14:37
      GRATULACJE WIEŚNIAKOM Z POZNANIA- ZAPRASZAMY WSZYSTKIE RODZINY NA MECZE HAHAHAHAHAHAHA

ŚMIECIE ZE STADIONÓW
      1- PIŁKARZE Z D...
      2- PRZEKUPNI SEDZIOWIE
      3- KIBICE Z PASJĄ HHAHAHAHAHAHAHA

WSZYSCY KOCHAJĄ PIŁKĘ NOŻNĄ
      • Gość: muse Agorowcy weekend a wy w pracy IP: *.internetia.net.pl 29.01.11, 14:56
        baunsuj michni baunsuj
        • Gość: dziara zdecha Re: Agorowcy weekend a wy w pracy IP: 89.204.137.* 29.01.11, 16:32
          I tyle w temacie.
    • maj16 Prokuratura ma obowiązek wszcząć dochodzenie ! 29.01.11, 14:58
      Artykuł 191 paragraf 1 kodeksu karnego -" kto w celu zmuszenia innej osoby do określonego zachowania używa przemocy podlega karze do lat 3 . Sprawca w celu zmuszenia osoby posiadającej ważny bilet na imprezę sportowa użył wobec niej przemocy. Jest to przestępstwo ścigane z urzędu !!!
      • Gość: yakuza iti za cytaty kodeksu daje wiecej ? IP: *.internetia.net.pl 29.01.11, 15:10
    • condor-2 Opluli rodzinę, bo była w biało-czerwonych barwach 29.01.11, 15:27
      Markowicz to ciota,obstawił się takimi samymi ciotami i atakują kobietę,won chwasty ze stadionu,debili w stowarzyszeniu nie potrzebujemy.
    • adam81w A jaka jest wersja Litara i jego kolegów? 29.01.11, 16:18
      I ponawiam moje pytanie jak to się stało, że na meczu reprezentacji Litar i jego koledzy byli bez barw, nie w szalikach itd.?
    • Gość: zaloguj sie Re: Opluta rodzina: "Dzieci boją się chodzić na m IP: *.icpnet.pl 29.01.11, 16:34
      smiec. pieprzeni kibole (w ogole idiotyczny sport). skandal. inny czlonek wiary lecha pracuje w zkzl... panie grobelny - niezla ekipa, pozostaje tylko pogratulowac :P
      • Gość: lotnisko w denver a agent ze WSi jest Namiestnikiem, brat naczelnego IP: *.internetia.net.pl 29.01.11, 23:15
        gazety unika sadu choc byl szubrawca,pewnie msz nie pomaga w ekstradycji tego scierwa stalinowskiego Stefana michnika....ziomek po mycce nie sprowadzi.

Ide sie napic za prawidzwego czerwonego pijaczka Kuronia. Bylby z Was dumni Walterowcy i michnikoidy.

Reptilianie Was dojada.
    • dryfulec Robicie z igły widły 29.01.11, 16:47
      Każdy święty i każdy święcie oburzony. No, bo przecież koleś miał dres biało-czerwony. W barwach. Naszych. Narodowych. Więc każdy komu się dres nie podoba to drań jest :)

Markowicz zrobił błąd, że się w taką głupawą akcję angażował. Gdyby kolesia przegonił jakiś anonimowy kibol, to pismaki nie miałyby tematu i darłyby szat (dresowych) przez 2 dni. A, że Lech jest im kością w gardle, a Litar jako szef WL to dla nich wróg nr 1. to będą teraz to drążyć i pytać każdego możliwego polityka i działacza o zdanie, a ci dostarczać będą amunicji śliniącym się z podniecenia dziennikarzynom. Ale tego akurat można się było spodziewać - jak się jest na świeczniku, to należy mniej dymić :)

Każdy kto myśli, że na trybunach jakiegokolwiek stadionu zastanie Wersal, niech się walnie w głowę. Stadion to przekrój społeczeństwa (i to niezbyt reprezentatywny), a społeczeństwo mamy jakie mamy - średnio rozgarnięte i nadmiernie agresywne.
    • wojrosada Opamiętajcie się Poznaniacy 29.01.11, 16:52
      Proszę się spokojnie zastanowić.Spokojnie. Jesteście obecnie Państwo manipulowani.Przecież konflikt na stadionie Lecha to drobiazg.Codziennie w Kraju zdarzają się tego typu sytuacje.Setki ,tysiące i nikt nie robi z tego afery.Proszę spokojnie się zastanowić .Wiadomo nawet czemu służy ta manipulacja bo jak nie wiadomo o co chodzi to..... Prowadzicie Państwo nieistotny spór wywołany ,przykro to powiedzieć, przez poznański,już dziś ,brukowiec.
    • wojrosada Re: Opluta rodzina: "Dzieci boją się chodzić na m 29.01.11, 16:53
      Proszę się spokojnie zastanowić.Spokojnie. Jesteście obecnie Państwo manipulowani.Przecież konflikt na stadionie Lecha to drobiazg.Codziennie w Kraju zdarzają się tego typu sytuacje.Setki ,tysiące i nikt nie robi z tego afery.Proszę spokojnie się zastanowić .Wiadomo nawet czemu służy ta manipulacja bo jak nie wiadomo o co chodzi to..... Prowadzicie Państwo nieistotny spór wywołany ,przykro to powiedzieć, przez poznański,już dziś ,brukowiec.
      • Gość: Przem Re: Opluta rodzina: "Dzieci boją się chodzić na m IP: *.polsat.net.pl 24.02.11, 15:31
        To że dzieją się setki takich zdarzeń nie oznacza że powinno temu panu ujść takie zachowanie na sucho tylko dlatego że akurat on został przyłapany. Huliganów należy surowo karać. Zakaz stadionowy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka