bebe1 Re: Slesin jest zajebisty!!!! 01.03.02, 11:56 to juz wszystko? a jakies uzasanienie? jestes tubylcem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizi Re: Slesin jest zajebisty!!!! IP: *.sap-ag.de 04.03.02, 17:20 bebe1, widze, ze sie integrujesz z lokalna spoelcznoscia? zeby dzieci tylko z tego nie bylo pozdrowka bebe1 napisał(a): > to juz wszystko? a jakies uzasanienie? > jestes tubylcem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe1 Re: Slesin jest zajebisty!!!! IP: *.se.kappapackaging.com 05.03.02, 09:46 Gość portalu: zizi napisał(a): > bebe1, widze, ze sie integrujesz z lokalna spoelcznoscia? > > zeby dzieci tylko z tego nie bylo > > pozdrowka ________ znudzilo mi sie bycie outsiderka ale jak widzisz nikt nie reaguje na moje proby zintegrowania sie wiec dzieci raczej z tego nie bedzie przynajmniej nie w koninie i okolicach > > > bebe1 napisał(a): > > > to juz wszystko? a jakies uzasanienie? > > jestes tubylcem? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizi Re: Slesin jest zajebisty!!!! IP: 212.244.106.* 05.03.02, 15:58 ja jestem otwarty na integracje kazdgo rodzaju no wiec jakies piwko??? pozdrowka Gość portalu: bebe1 napisał(a): > Gość portalu: zizi napisał(a): > > > bebe1, widze, ze sie integrujesz z lokalna spoelcznoscia? > > > > zeby dzieci tylko z tego nie bylo > > > > pozdrowka > > ________ > > znudzilo mi sie bycie outsiderka ale jak widzisz nikt nie reaguje na moje proby > > zintegrowania sie wiec dzieci raczej z tego nie bedzie > przynajmniej nie w koninie i okolicach > > > > > > > > bebe1 napisał(a): > > > > > to juz wszystko? a jakies uzasanienie? > > > jestes tubylcem? > > > Odpowiedz Link Zgłoś
bebe1 piwko 06.03.02, 10:39 Gość portalu: zizi napisał(a): > ja jestem otwarty na integracje > kazdgo rodzaju > > no wiec jakies piwko??? > > pozdrowka > ------------ w wawce? tylko w weekendy w Koninie tylko nie w weekendy daj znac kiedy gdzie bedziesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizi Re: piwko IP: 212.244.106.* 06.03.02, 16:53 ja jestem w wawce i tak i tak ten weekend poza ale kolejny w wawce pozdr bebe1 napisał(a): > Gość portalu: zizi napisał(a): > > > ja jestem otwarty na integracje > > kazdgo rodzaju > > > > no wiec jakies piwko??? > > > > pozdrowka > > > ------------ > w wawce? tylko w weekendy > w Koninie tylko nie w weekendy > daj znac kiedy gdzie bedziesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Slesin jest zajebisty!!!! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 22:52 bebe1 napisał(a): > to juz wszystko? a jakies uzasanienie? > jestes tubylcem? Hej Gynsiorze Najbardzie zaj.. jest łuk triumfalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przybyl Re: Slesin jest zajebisty!!!! IP: 213.76.160.* 10.04.02, 17:08 Zgadza sie. Ja jestem ze Slesina, ale teraz mieszkam w Lodzi (studiuje i pracuje). I rozpowiadam o Slesinie na lewo i prawo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bebe1 Re: Slesin i ... 16.04.02, 16:18 ...Konin sa tak samo nudne jak to forum ...no chyba ze ja przyjade :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizi Re: Slesin i ... IP: *.zke.com.pl 18.04.02, 10:05 bebe przepraszam za brak kontaktu i to ze sie nie stawilem na impre jak bylo????????? pozdrowka! bebe1 napisał(a): > ...Konin sa tak samo nudne jak to forum > ...no chyba ze ja przyjade :)))) Odpowiedz Link Zgłoś