misiopatysio1 15.02.11, 08:52 Może on by się tak sam ustrzelił. Bezczelny idiota. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kar.as Sąd: Nie zawsze spotka się takiego słonia jakie... 15.02.11, 08:55 Takiego rekruta jak p. Waldemar bym zajechał na rejonach. Nie umie strzelać i ma o wszystko pretensje. Na dzień dobry 100 szanownych pompek a potem służba ppk przez miesiąc. By się mu odechciało jeździć po świecie, aby siać bezsensowną śmierć. Poczytaj, ancymonie jeden, o Kazimierzu Nowaku, który lamparta, w nocy, zwykłą dzidą zahakał (w obronie własnej). Waldi - jesteś zwykłym gierojem z krzaków albo herosem zza węgła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słoń trąbalski Re: Sąd: Nie zawsze spotka się takiego słonia jak IP: 195.20.110.* 15.02.11, 09:03 panie Waldemarze, jesteś pan zwykłym mordercą, któremu przyjemność sprawia zabijanie i to pana nakręca... jak się nie znajdzie żadnego fajnego zwierza to może jakiegoś bezdomnego pan ustrzelisz? Żałosnyś pan. Odpowiedz Link Zgłoś
von_seydlitz Szkoda, bo Komorowskiemu wszystko się udaje 15.02.11, 09:57 Przynajmniej, jakby wierzyć GW.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MoMo Re: Sąd: Nie zawsze spotka się takiego słonia ... IP: 173.233.197.* 15.02.11, 16:22 Zalosni nowobogaccy bezmozgowcy i ich krwiozercze rozrywki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Sąd: Nie zawsze spotka się takiego słonia jak IP: *.dynamic.chello.pl 15.02.11, 11:58 bez przesady bo jeszcze palantowi by zapłacili za służby !!! co najwyżej może po strzelnicy z tarczą pobiegac 1 Odpowiedz Link Zgłoś
misiopatysio1 Sąd: Nie zawsze spotka się takiego słonia jakie... 15.02.11, 08:57 [sonda=Co która perspektywa jest fajniejsza? ?] [*]Zastrzelic słonia ? [*]Zastrzelić tego niefortunnego Pampaliniego? [/sonda] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Re: Sąd: Nie zawsze spotka się takiego słonia jak IP: 195.144.18.* 15.02.11, 11:51 Zastrzelic Pana Waldemara Odpowiedz Link Zgłoś
wirusx Re: Sąd: Nie zawsze spotka się takiego słonia jak 16.02.11, 00:28 Mar napisał(a): > Zastrzelic Pana Waldemara ------------------------- Eeeeee, nie.... to zbyt humanitarne w tym przypadku. Ja bym go poszczuł hieną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szerszeń_stepowy wsadzić gnoja do pierdla na 25 lat IP: *.dynamic.chello.pl 15.02.11, 12:24 przynajmniej trochę będzie spokój. I nie porównywać polowań na gatunki ginące (gepardy, tygrysy, słonie), w których bierze udział banda zdegenerowanych smierdzieli, opłacających sobie tę "przyjemność" z nakradzionych pieniędzy, do standartowych i potrzebnych polowań naszych leśników - na króliki, co się rozpleniły i podryzają korzenie drzew czy na słabsze sarenki, co nie przetrwają ostrej zimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: wsadzić gnoja do pierdla na 25 lat IP: *.play-internet.pl 15.02.11, 13:43 niech sobie swoja zone ustrzeli ten gatunek nie ginie i taniej go wyniesie !!! i zgadzam sie ze polowanie na ginace gatunki powinno byc zabronione !! ciekawe jak by sie czul gdyby na niego polowali !! a podrugie wielki mysliwy ze strzelba i luneta na zwierze bez broni !! afryka jest juz i tak uboga w zwierzeta zabiera sie im siedliska !! grodzi drogi drutem kolczastym a ten jeszcze jezdzi tam strzelac !! wstyd !!!! ale to zadufany polak i on wstydu nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mic_rophon Re: A polowanie na takich waldemarow mozna wykupi IP: *.4-4.cable.virginmedia.com 15.02.11, 11:57 Ja chcę! Ja chcę! Odpowiedz Link Zgłoś
ernibank pod Sąd 15.02.11, 10:47 Proszę mi powiedzieć jak to jest w polsce nie da się zabić kota czy psa. Nie wolno maltretować zwierząt. A taki s...n może jechać i mordować słonie i jeszcze ma pretensje. Macie dowód zdjęcie i czemu tego bydlaka nie wsadzicie za zabijanie zwierząt. Szkoda że na ciebie Waldemar nie zrobią polowania wtedy to byś miał adrenalinę jak byś słyszał kule koło ucha. Odpowiedz Link Zgłoś
ereta Re: pod Sąd 15.02.11, 12:00 ernibank napisał: > Proszę mi powiedzieć jak to jest w polsce nie da się zabić kota czy psa. Nie wo > lno maltretować zwierząt. A taki s...n może jechać i mordować słonie i jeszcze > ma pretensje. Macie dowód zdjęcie i czemu tego bydlaka nie wsadzicie za zabijan > ie zwierząt. Szkoda że na ciebie Waldemar nie zrobią polowania wtedy to byś mia > ł adrenalinę jak byś słyszał kule koło ucha. ### Z tą adrenaliną to dobre. Waldemar to zwykły szpaner kosztem życia wymierających zwierząt. Słonie jednak są coraz mniej liczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Sąd: Nie zawsze spotka się takiego słonia jak IP: *.physi.uni-heidelberg.de 15.02.11, 10:48 nie idiota tylko sku...el. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak ten sku. gorszy od kaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.11, 11:00 zajaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: empatia morderca zwierząt IP: *.kielce.vectranet.pl 15.02.11, 11:21 Chamstwo. Niedobrze się robi na widok takich postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
artekles Sąd: Nie zawsze spotka się takiego słonia jakie... 15.02.11, 11:22 Prymitywne instynkty!!! Co to za bohaterstwo i adrenalina walnąć do bezbronnego zwierza z potężnej giwery? Bogaty prymitywny człowiek i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
ar_ska Sąd: Nie zawsze spotka się takiego słonia jakie... 15.02.11, 11:27 Kombajn jest większy od słonia i do tego na miejscu. Nie jest tez tak szybkli i "myśliwy" nie miałby problemu z jegop trafieniem. Jest też łatwy w pozyskaniu, bo dużo ich jest na wsi. Byznesmen idiota mógłby węc zapolować na rodzimego kombajna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chaha Re: Sąd: Nie zawsze spotka się takiego słonia jak IP: *.range86-152.btcentralplus.com 15.02.11, 13:34 ale "bizona", bo "vistule" sa na wymarciu Odpowiedz Link Zgłoś
akraw75 [...] 15.02.11, 11:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bangler Re: Sąd: Nie zawsze spotka się takiego słonia jak IP: *.ip.netia.com.pl 15.02.11, 11:41 Naruszenie ustawy o danych osobowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghfc adresy firm nie podlegają tej ustawie IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.11, 11:45 .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sfg Re: Sąd: Nie zawsze spotka się takiego słonia jak IP: *.40.88.70.sub.mbb.three.co.uk 15.02.11, 12:50 hihihih nie sądzę!! żadne naruszenie, bo to nie są dane osobowe półgłówku. Urząd skarbowy powinien mu się dobrać do tyłka. Kantor w pipidówie i tyle forsy? Może raczej handel narkotykami i stręczycielstwo? Prześwietlić tą mednę społeczną! Odpowiedz Link Zgłoś
ikropka.blrg Re: Sąd: Nie zawsze spotka się takiego słonia jak 15.02.11, 13:55 nie gadaj głupot, kantor ma dane osobowe? Odpowiedz Link Zgłoś
gpiotr12 Sąd: Nie zawsze spotka się takiego słonia jakie... 15.02.11, 11:38 a może by tak zapolować na tego biznesmena, ciekawe ile to kosztuje? też płaci się osobno za polowaniei osobno za upolowanego "zwierza"? tylko co mogłoby być trofeum, może malutki móżdżek albo szczątkowe sumienie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twojastara Re: Sąd: Nie zawsze spotka się takiego słonia jak IP: *.40.88.70.sub.mbb.three.co.uk 15.02.11, 12:53 + maleńki mikroskopijny fiutek tudzież przepocone zagrzybione skarpety. On powinien pójśc do psychiatry, do seksuologa. Ma wyraźne kompleksy i problemy z własną seksualnością- na co wskazują prymitywne zachciewajki. Kto ci właził do wanny waldemarze w dzieciństwie? Sorry, do balii z wodą po wszystkich domownikach- po twej 'fizjonomii'i typowych kompleksach plebejskich widać, że za bogato w domku nie było , hę?? Odpowiedz Link Zgłoś
ikropka.blrg Sąd: Nie zawsze spotka się takiego słonia jakie... 15.02.11, 11:40 ilekroć mi się wydaje, że jest jakaś granica bycia głupim, zadowolonym, ignoranckim fi#$em... a swoją drogą, tacy buce mają przykład z "góry". jest wielu naszych przedstawicieli tzw. elity politycznej, od lewej do prawej strony, którzy się parają tym anachronicznym zboczeniem. z szanownym prezem na czele. więc jak ma być dobrze... ach, gdyby tak wszyscy wzięli przykład za amerykańskiej prawicy i zaczęli sobie strzelać nawzajem w psychopatyczne ryje, nie płakałabym za nimi długo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Re: Sąd: Nie zawsze spotka się takiego słonia jak IP: 195.144.18.* 15.02.11, 11:50 Ja tez mam wielka nadzieje ze ten pan sie w koncu sam ustrzeli. Zasluzyl na to bezmyslnym i aroganckim mordowaniem niewinnych zwierzat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek A ile słoniny byłoby z takiego słonia... IP: 95.108.69.* 15.02.11, 11:41 Mniam... rozmarzyłem się. Tylko skąd wziąć tak dużą beczkę ogórków kiszonych? Odpowiedz Link Zgłoś
led47 Sąd: Nie zawsze spotka się takiego słonia jakie... 15.02.11, 11:50 Zrobić polowanie... na Waldemara...tego skurw... chętnie bym spotkal... Biznesmen ? Zwykły....Chce polować ? Dać mu dzidę i łuk -wtedy być może szanse będą w miarę równe. Ale zabijania dla samej przyjemności zabijania nie tłumaczy nic - takich powinno izolować sie od społeczeństwa na wieki np. wieszając Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc portalu Re: Sąd: Nie zawsze spotka się takiego słonia jak IP: *.icpnet.pl 15.02.11, 11:50 kmiot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacekk Re: Sąd: Nie zawsze spotka się takiego słonia jak IP: *.eimperium.pl 15.02.11, 11:55 jak można strzelać do tak pięknego zwierzęcia? Co to musi być za człowiek co coś takiego robi!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twojastara Re: Sąd: Nie zawsze spotka się takiego słonia jak IP: *.40.88.70.sub.mbb.three.co.uk 15.02.11, 12:54 nie widzisz po gębie kto to? zwykły kryminał, cinkciarz i niedorozwinięty sadystyczny kurdupel. Serce mu się w gó...e macza, stąd tyle złego Odpowiedz Link Zgłoś
pociesznybigos Sąd: Nie zawsze spotka się takiego słonia jakie... 15.02.11, 12:07 To jest obrzydzające, nie masz co z pieniądzmi zrobić to oddaj je komuś zanim do końca pozbędziesz się zdolności myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
tcwtcw Sąd: Nie zawsze spotka się takiego słonia jakie... 15.02.11, 12:08 Taki czlowiek to juz naprawde sie nadaje tylko zeby sobie w leb sam palnal czego mu szczerze zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratel Re: Sąd: Nie zawsze spotka się takiego słonia jak IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 15.02.11, 12:08 Zdecydowanie tak. Niech kupi sobie 2 metry gumy do majtek i strzeli prosto w łeb :D Metoda ta doskonale wpisuje się w pojęcie "odwagi" tego nuworysza, który pewnie w ten okrytny sposób kompensuje sobie to i owo... Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia57 Sąd: Nie zawsze spotka się takiego słonia jakie... 15.02.11, 12:09 jednak to prawda, ze wsrod zwirzat najgorszym, najbardziej pazernym, wrednym i nieuczciwym jest czlowiek. A temu mordercy biednych niewinnych zwierzat tylko dla adrenaliny dobrze tak. Niech sobie w malego strzeli to mu adrenalina pod sufit wystrzeli. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkozlowski Ja bym chciał odstrzelić p. Wademara ! 15.02.11, 12:14 Bezczelny, zdemoralizowany kutas. Strzeliłbym mu chętnie w mosznę śrutem. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś