Dodaj do ulubionych

Szukam....

18.02.11, 19:39
...kadry do nowej szkoly rodzenia. Poloznej i fizjoterapeuty do cwiczen z Poznania i okolic,oraz Rogozna. Kontakt na maila lub tel 600 083 303.
Obserwuj wątek
    • Gość: Do bocianowej Re: Szukam.... IP: *.versanet.de 18.02.11, 20:03
      Ja sie tak nie bawie ! W dupie mam taka zabawe ! Jeszcze nie POliczylas do stu,a juz szukasz ! ! Wiesz, ide sie PObawic samochodzikami o ! :-))) Jasiu
    • jatopier Re: Szukam.... 18.02.11, 20:21
      najlepszaszkolarodzenia napisała:

> ...kadry do nowej szkoly rodzenia. Poloznej i fizjoterapeuty do cwiczen z Pozna
      > nia i okolic,oraz Rogozna. Kontakt na maila lub tel 600 083 303.

Ostatnio na topie w Pozku (i na tym forum), są Cyganie. Myślę, że ich Starszyzna mogłaby Cię skierować do kilku 13-14 latek z porodowymi doświadczeniami. A i jakieś doświadczone położne też by się w tej społeczności znalazły. Takie fizykoterapeutki au naturelle.
      • najlepszaszkolarodzenia Re: Szukam.... 19.02.11, 21:27
        szkoda,ze tu taki brak kultury i samo chamstwo.
        nie bede tu zagladac.
        pozdrawiam
        • Gość: Do bocianowej Re: Szukam.... IP: *.versanet.de 19.02.11, 21:53
          Wiesz ciucwo,nikt cie tutaj nie obrazil,wiec nie obrazaj innych ! Jak jestes zasranym smutasem to lepiej faktycznie jak nie bedziesz tu zagladala i POszla w trzy dupy.POjelas !? Pa pa ! Ps.Teraz masz POwod na obraze durny babsztylu !
          • czterybrowarki Re: Szukam.... 19.02.11, 22:14
            Nie denerwuj się tak!
            To pewnie "mloda nawiedzona", która chce zmieniać Świat! Sieriozna jak Rusek, cokolwiek powiesz/napiszesz/ ba! pomyślisz! zostanie odebrane jako atak na jej świętość i błogosławioność macicy.
            Faktycznie - niech spada!
            • Gość: Do zgrzewki 6x0,5 Re: Szukam.... IP: *.versanet.de 19.02.11, 22:23
              Pywnie tak bydzie ! POzdrawiam zgrzewke 6 x 0,5 bez kaucji :-))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka