wilunia 07.09.06, 11:54 Wiem ze ten temat był wałkowany, ale moze któraś z was robiła na wieczorze panieńskim pannie młodej test na małżonkę (czy cos takiego). Jakie pytania się zadaje, żeby było śmiesznie? Pomóżcie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszka5661 Re: Wieczór panieński - test 07.09.06, 12:09 ja tez czekam na odpowiedzi bo niedługo będę organizowała jako świadek Odpowiedz Link Zgłoś
justm Re: Wieczór panieński - test 07.09.06, 12:20 na jednym z tych, na których byłam pytano młodą o narzeczonego - ulubiony film, zupa, książka, drink itp wcześniej dziewczyny zapytały o to młodego i miały zapisane odpowiedzi na kartce. panna młoda miała też tacę z kilkoma kieliszkami różnego alkoholu, który musiała rozpoznać po wypiciu - był tam likier, wódka, wino (kieliszki były małe a ilość alkoholu symboliczna) Odpowiedz Link Zgłoś
wilunia Re: Wieczór panieński - test 07.09.06, 13:08 dzięki, a jakieś wierszyki lub przysiegi przedmałżeńskie? Ja znalazłam jeden i chętnie podziele się: W górę kielichy wszystkich gości, Justyna kończy życie na wolności! Zaczną się gary, pranie, porządki, Noszenie kapci, pielenie grządki, „Idź uśpij dziecko”, „Przynieś mi piwo!”. Trzeba więc do dna pić, tylko żywo! Zdrowie Justynki, co jeszcze panienką, By zawsze miała ... wałek pod ręką! Mi się podoba... Odpowiedz Link Zgłoś