Dodaj do ulubionych

Wiara Lecha robi zadymę na meczu Warty z KSZO

24.03.11, 03:45
Fajnie było na meczu Warty z GKS.Byłem z całą rodziną,najmłodsza córka ma 8 miesięcy.Nastrój piknikowy ale podobało mi się.Na dodatek Warta zagrała lepiej,ambitniej niż zblazowany i gwiazdorski Lech dzień wcześniej.Zanosiło się na odmianę dla kibiców którym nie odpowiada fanatyczny doping jak na Lechu.Niestety kibole Lecha zamierzają zepsuc widowisko i gremialnie wybierają się na mecz Warty by kibicowac...KSZO! Czy w
Poznaniu jest nam potrzebna wojna kibiców.Kibole Lecha na swoim forum grożą tym co będą nosic jednocześnie szalik Lecha i Warty.Co w tym złego.Kibicuję obu klubom ale na mecze Lecha chodzę sam.Jawna agresja i bluzgi wobec rywali nie pozwalają na zabieranie małych dzieci.Na Warcie jest inaczej i niech tak zostanie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Trzech i Prus "Lech Poznań i sport" - kiedy zmiana kretyńskiej.. IP: *.icpnet.pl 24.03.11, 04:20
      ...nazwy tego forum?
      • Gość: Miech Re: "Kibole prą do wladzy" IP: *.icpnet.pl 25.03.11, 17:04
        ...a "Wyborcza" biadoli, choć na codzień robi im reklamę.
      • Gość: gratulacje Re: "Lech Poznań i sport" - kiedy zmiana nazwy? IP: *.icpnet.pl 16.04.11, 21:28
        mm.salon24.pl.s3.amazonaws.com/ed/d7/edd768f827a6f39f8e4cb190e655b6d1,2,0.jpg
    • poznanski-rowerzysta Re: Wiara Lecha robi zadymę na meczu Warty z KSZO 24.03.11, 05:00
      z tą bandą dresów się nie wygra, niestety!
    • Gość: herbatnik Re: Wiara Lecha robi zadymę na meczu Warty z KSZO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 08:51
      Przeczytaj raz jeszcze to co napisałeś i odpowiedz mi gdzie tu zadyma?
    • Gość: Bimota Re: Wiara Lecha robi zadymę na meczu Warty z KSZO IP: *.icpnet.pl 24.03.11, 10:57
      No to juz calkiem poznanski sport siegnie dna...
      • Gość: mhmmm Re: Wiara Lecha robi zadymę na meczu Warty z KSZO IP: *.spray.net.pl 24.03.11, 11:08
        jeżeli tak się stanie to spalę mój prawie trzydziestoletni szalik lecha
        • bimota Re: Wiara Lecha robi zadymę na meczu Warty z KSZO 24.03.11, 23:50
          To Lech juz od 30 lat sie stacza ? A ja dopiero teraz to zauwazylem...
    • qwardian Re: Wiara Lecha robi zadymę na meczu Warty z KSZO 24.03.11, 12:42
      Chodzę na Lecha i Wartę i od początku byłem za wspólnym użytkowaniem przez te zespoły stadionu. Kibicuję obydwu zespołom i chciałbym, żeby Warta ponownie grała w ekstraklasie, a na Bułgarskiej były derby miasta. Na wyjazdowe mecze nie jeżdżę, dobrze mi w Poznaniu. Propaganda Wyborczej ma na mnie zero wpływu, podobnie jak jej dyżurni i tzw. cyngle.
    • Gość: gress Re: Wiara Lecha robi zadymę na meczu Warty z KSZO IP: *.computerland.pl 24.03.11, 13:53
      chłopie, a gdzie tu zadyma? To że Lechici chcą dopingować Kszo które od wielu lat jest ich zgodą to chyba logiczne? I kto tu mówi o psuciu widowiska? Broni ktos kibicom Warty się zorganizować, prowadzić własny doping? Nikt w Poznaniu nie nawołuje do bicia kibiców druzyny z tego samego miasta, tu nie Łódź ani tym bardziej Kraków. Jakoś dzień wcześniej byłem na meczu Lecha z Jagiellonią , na trybunach m.in ponad 1000 roześmianych śpiewających dzieciaków w specjalnym sektorze. No ale takie bzdury jak Rubikon69 się wypisuje jak całą wiedzę o świecie wynosi się tylko i wyłącznie na podstawie lektury GW. Współczuję twoim dzieciom, zwłaszcza tej 8 miesięcznej córce że ma tak głupiego ojca, czego taki tata może nauczyć? Na pytanie malucha o cokolwiek odpowie-idz przeczytaj w GW, tam wiedzą najlepiej?
      Poza tym, nie sztuka łazić na mecze jak za darmo na nie wpuszczają i na dodatek dają kiełbachę. Ilu z tych "prawdziwych" kibiców Warty będzie na stadionie jak się skończy darmowe wpuszczanie? Jestem kibolem Lecha, ale Wartę szanuję, i tak samo podchodzą inni kibice w tym mieście.
      • rubikon69 Re: Wiara Lecha robi zadymę na meczu Warty z KSZO 24.03.11, 21:51
        Dzięki za współczucie dla moich dzieci ale obejdą się bez niego.Współczuję tobie gress-nienawiść do GW wyziera z co drugiego twojego zdania.Co do rzeczy ma w tym wszystkim Wyborcza? Ale do rzeczy.W czym przeszkadzają wam kibolom Lecha darmowe wejściówki na Wartę że tak bardzo to krytykujecie?Przecież kibole na Lecha też wchodzą za darmo a na ich darmowe wejściówki składają się tacy kibice jak ja .Mało tego WL otrzymuje z klubu stałe dotacje.Skoro tak szanujecie Wartę to dlaczego tak opluwacie ją na swoim kibolskim forum? Skąd się biorą groźby wobec kibiców mających na sobie szaliki obydwu klubów? To nie zadyma? Dlaczego kibice Warty nie mogą kupić biletów na drugą trybunę a jeśli się tam dostaną z szalikiem Warty to mają obiecany łomot? Właśnie o to mi chodzi żeby kibice poznańskich klubów się szanowali a nie dawali po ryju za nieposzanowanie barw. Piłkarze i działacze Warty byli w szkole moich dzieci i o Lechu wypowiadali się z szacunkiem i w samych superlatywach. Niestety nie mogę tego samego powiedzieć ani o działaczach ani o kibolach Lecha.Odsyłam raz jeszcze do forum kiboli Lecha.
        • Gość: Pół_liter Re: Wiara Lecha robi zadymę na meczu Warty z KSZO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 22:02
          Wiara Lecha... rzyyyyg!
          A Ty kogoś odsyłasz na ich forum? Próbujesz o tej kupie goovna dyskutować?
          Hołota najwyższego autoramentu! Nie zasługuje nawet na oplucie przez przyzwoitych ludzi.
          Bardzo się dziwię, że tyle miejsca w wątkach zajmuje ten margines, któremu wydaje się, że są kibicami, lokalnymi patriotami, czy jak tam się określają.
          Jestem zniesmaczony tym, że w ogóle ktoś o tym dyskutuje, że te półgłówki stają się stroną w jakichś rozmowach. Daleko mi do środowiska GW, ale jak widzę na ulicach miasta tych zagorzałych, "prawdziwych" kibiców Lecha, to niedobrze mi się robi!
          Tylu ludzi kibicuje tylu dyscyplinom sportu i .... jest ok.! Kibice piłkarscy, gwoli prawdy nie tylko Lecha, to musi być swołocz, bydło i penerstwo. Gratulacje!
          • bimota Re: Wiara Lecha robi zadymę na meczu Warty z KSZO 24.03.11, 23:53
            Holota, nie hoota, ale pod patronatem twego ukochanego klubu... :P
        • Gość: koszerna klamie Re: Wiara Lecha robi zadymę na meczu Warty z KSZO IP: *.itelligence.pl 25.03.11, 19:12
          Nie przeszkadza mi, ze Warta rozdaje bilety. Przeszkadza mi ze najbardziej dra ryja pseudokibice, ktorzy ida na Warte TYLKO dlatego, ze sa darmowe bilety, szaliki, kielbasa, a i maja nadzieje rozbierana prezeske zobaczyc (notabene bardzo ladna). Teraz wielcy milosnicy Warty, ale jak trzeba bedzie zaplacic za mecz 20 zl to pewnie chetnych juz nie bedzie, tacy z was pseudokibice.
          Nikt nikomu niczym nie grozi - kibice chca sie zmobilizowac, zeby samemu zajac cale dolne pietro Kotla. I tyle.
          A dla scislosci, to kibole Lecha caly czas podkreslaja, ze nie ma byc podczas meczu ZADNYCH BLUZGOW itp. pod adresem Warty. To jest dopingowanie zgody, a nie wojenka z sasiadka.
          • rubikon69 Re: Wiara Lecha robi zadymę na meczu Warty z KSZO 26.03.11, 02:27
            Wkurza mnie pieprzenie kiboli o szacunku dla Warty a chwilę później obrażanie jej kibiców czy pani prezes. Dlaczego kibiców Warty nazywasz pseudokibicami? Kibole Lecha to oczywiście prawdziwi kibice? Taka mała manipulacja. Chciałbym wierzyc w to ze kibole nie wywołają żadnego skandalu na meczu. Będę tam z dziecmi-okaże sie.Tak na koniec: czy zgoda z KSZO nie oznacza jednak wojenki z Wartą? Do czego Lechowi potrzebne antagonizowanie poznańskich klubów? Zrobiło wrażenie 20 tys. kibiców na meczu z GKS? Częśc z nich to byli kibice i Lecha i Warty.Dlaczego mają kibicowac w Poznaniu drużynie z Ostrowca? Zamiast krytykowac darmowe bilety na Wartę Lech mógłby wprowadzic obiecywane od kilku lat bilety rodzinne.Ja w rundzie jesiennej wchodziłem na Wartę z żoną i czwórką dzieci za 35 zł. Policz ile kosztowałby mnie Lech.
            • Gość: abc Prawdziwi kibice IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.11, 09:02
              > Dlaczego kibiców Warty nazywasz pseudokibicami? Kib
              > ole Lecha to oczywiście prawdziwi kibice?
              Prawdziwi kibice plują na kobiety, poniewierają frajerów ubranych w barwy narodowe na meczu polskiej reprezentacji, umawiają się ustawki i robią zadymy.
              M.in. prawdziwych kibiców można było podziwiać wczoraj we Wilnie.
              A tacy co spokojnie oglądają mecz i się nim emocjonują zaciskając kciuki i przygryzając wargi - to pseudo-kibice.
            • Gość: Poznaniak Re: Wiara Lecha robi zadymę na meczu Warty z KSZO IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.11, 15:14
              Nie warto się unosić, nikomu to nic nie przyniesie. Niech każdy kibicuje swoim, przecież i tak najważniejsze, żeby padło dużo bramek :)

Dziś niech Lech wygra ze Śląskiem, jutro Warta z KSZO, a we wtorek znów Lech tym razem z Podbeskidziem :) Tak bym chciał bo jestem Poznaniakiem.

Ci co będą kibicować KSZO jednak mają swoje powody, żeby im kibicować, chodzi przecież o nie byle co, tylko Pakt Przyjaźni.
              Najważniejsze, żeby obejrzeć dużo bramek, zwycięstwo się Warcie przyda, tak jak dziś Lechowi. Jeżeli każda drużyna zrobi swoje będzie miło.
    • qwardian Jeżeli Wyborcza szuka sobie sprzymierzeńców wśród 25.03.11, 19:35

...kibiców Warty Poznań, to nieśmiało wspomnę, że to w większości moherowe berety, starsza część pokolenia (jak mój ojciec), słuchaczy Radia Maryja i niezbyt entuzjastycznie nastawiona do GW.
      • Gość: koszerna klamie Re: Jeżeli Wyborcza szuka sobie sprzymierzeńców w IP: *.itelligence.pl 25.03.11, 21:14
        Spoko, medialnym patronem Warty jest Fakt - to jednak kilka polek wyzej niz koszerne GWno.
        Choc mysle ze lepszym krokiem by bylo, gdyby medialnym patronem zostal Playboy lub CKM :)
        • Gość: antykibol Re: Jeżeli Wyborcza szuka sobie sprzymierzeńców w IP: *.icpnet.pl 26.03.11, 13:55
          Gościu masz problem z Wyborczą to wy...aj do swoich piesków na forum litara.
        • Gość: apaczino Re: Jeżeli Wyborcza szuka sobie sprzymierzeńców w IP: *.icpnet.pl 26.03.11, 14:35
          www.ultraswarta.pl/ wyjazdy,wspomnienia,imprezy,przyjaciele, Warta w moim sercu znaczy bardzo wiele
        • Gość: True Lech Fan WL - Wiara Litara IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.11, 15:34
          Litar mówi: szczekaj - i pieski Litara szczekają
          A biznesmeny a Amiki zacierają ręce, że biznes na frajerach się kręci
          • Gość: abc Kiedyś WL to był FunClub IP: *.adsl.inetia.pl 28.03.11, 18:40
            Lecz z czasem coraz większą władzę zaczęli tam zyskiwać zwykli bandyci.
            Po zmianie prezesa na Litara WL na całego poszło w kierunku zwykłej bandyckiej bojówki.
            A fakt, że współpracuje z nimi zarząd Lecha z Wronek oraz wielokrotnie oskarżony i skazany nieprawomocnym wyrokiem Grobelny świadczy o jednym - w Poznaniu rządzi i dzieli regularna MAFIA !!!
    • venus99 Re: Wiara Lecha robi zadymę na meczu Warty z KSZO 28.03.11, 20:16
      pora skończyć z organizacjami bandytów stadionowych.zadziwiające,że tych bandytów popierają władze klubu i Grobelny.
    • Gość: antykibol Kibol-wg Słownika Języka Polskiego IP: *.icpnet.pl 28.03.11, 21:27
      chuligan uczęszczający na imprezy sportowe,pseudokibic
      • Gość: koszerna klamie Re: Kibol-wg Słownika Języka Polskiego IP: *.itelligence.pl 29.03.11, 13:19
        To zobacz sobie co to znaczy w gwarze poznanskiej. Jesli wiesz, co to jest gwara.
        • Gość: antykibol Re: Kibol-wg Słownika Języka Polskiego IP: *.icpnet.pl 29.03.11, 18:29
          Ty gościu starasz się... ale obrazić kogoś w każdej wypowiedzi.Nawet twój nick ma być obraźliwy.To kompleksy jakieś czy coś? A kibole celowo wybrali dla siebie nazwę kojarzącą się z huligaństwem bo pierwotne hooligans przestało się dobrze kojarzyć.Gwra to tylko wymówka na wytłumaczenie dla polityków i dziennikarzy.
    • es_zet_pe Oby Poznań nie stał się drugim Krakowem 29.03.11, 01:51
      Z życzliwością patrzę na powstający fenomen kibicowania Warcie, ale mam też obawy... Oby Poznań nie stał się drugim Krakowem. Oby nie było osiedli za tym czy za tym klubem, oby nasze dzieci nie bały się jeździć po mieście. Wiele wydarzeń i tendencji w ostatnich latach podkopało moje zaufanie do rozsądku poznaniaków, ale mam nadzieję że w tej kwestii wielkopolski porzundek w dobrym tego słowa znaczeniu zwycięży.
      • Gość: onet Re: Oby Poznań nie stał się drugim Krakowem IP: *.computerland.pl 29.03.11, 10:51
        jaki fenomen?? gdzie tu fenomen? ciekawe ilu z tych ludzi przyszłoby na mecz Warty gdyby trzeba było zapłacić choćby 15 zł za bilet, a na stadionie nie rozdawano by darmowych kiełbasek i szalików? Sytuacja o jakiej wspominasz choćby w Krakowie czy w Łodzi to trwa od pokoleń, nie wzięła się z dnia na dzień, a jakoś nie wydaje mi się żeby nagle w Poznaniu i okolicach proporcje kibicującym klubom zaczęły się jakoś drastycznie zmieniać. Kibice Warty są-ok, niech będą, ale jakoś nie wierzę że nagle staną się znaczącą siłą w tym mieście. Jestem też ciekaw ilu z tych dzisiejszych "kibiców" pojawi się na jesieni kiedy skończą się promocje, ilu z nich będzie gdy na dworze będzie padać czy też będzie mróz.
        • rubikon69 Kibice Warty to kibice w cudzysłowiu? 29.03.11, 17:00
          Czyli jeśli proporcje między kibicami Lecha a Warty się nie zmienią to kibice Warty mogą sobie być .Dopóki nie będą znaczącą siłą w tym mieście .A wtedy co? Po ryjach ich lać? Bandyci z WL już zadbają o to by pikniki z Warty nie podskakiwały. Bo to przecież nie są kibice tylko "kibice".Co wam tak przeszkadzają darmowe bilety,kiełbaski czy szaliki. Lecha nie stać na darmową kampanię dla rodzin i dzieci? Rodzinne bilety rodzą się w bólach w Lechu od kilku lat. Ale skoro szef kiboli Lecha opluwa rodziny to wiele mówi o stosunku tego klubu do PRAWDZIWYCH kibiców.
          • Gość: Sru-bikon Re: Kibice Warty to kibice w cudzysłowiu? IP: *.centertel.pl 29.03.11, 19:12
            Kolego rubikon, nie mierz wszystkich swoja miara. Dla Ciebie WL to bandyci bo tak wyczytales w GW i przyjales to za jedyny absolut, no ale to tylko swiadczy jak bardzo jestes ograniczony w swoim mysleniu albo raczej w jego braku. Moge w tym miejscu napisac ze tworxysz w domu patologie i ze za wychowywanie twoich dzieci powinna sie wziasc opieka spoleczna, zreszta kogo moze taki tepy degenerat wychowac-kolejnych bezmozgich degeneratow. Jestes rubikon tak tepy ze nawet zakladajac temat uzyles czasu terazniejszego piszac "robi" o zdarzeniu ktore dopiero nastapi. Ale co sie dziwic skoro rodzice rubikona rok w rok chodzili do szkoly i dawali grube koperty nauczycielom by ci puszczali dalej synka nieuka.
            Kibicem ani kibolem Lecha Warty nie jestem, ale bezmozgich trolli typu rubikon nie znosze. l
            • rubikon69 Re: Kibice Warty to kibice w cudzysłowiu? 30.03.11, 14:59
              Drogi Sru-bikonie .Nie sposób zgodzić się z twoim sposobem myślenia. Stawiasz mi zarzut że napisałem o zdarzeniu w złym czasie. To jest nieprawda. Dla mnie rozróba kiboli Lecha trwa od momentu nawoływania do bicia kibiców którzy noszą szaliki obu klubów. Ale pewnie tego nie zrozumiałeś. Nie szkodzi. Za to od dzieci moich ci wara. Pilnuj swego nosa. Dobrze że o faktach które nie miały miejsca napisałeś w czasie przeszłym i to w trybie dokonanym. Nie odżegnuj się od kiboli bo cały twój wpis jest w stylu litara i jego wiernych piesków. Przebija nienawiść i brak szacunku dla mających inne zdanie. Można kogoś nie znosić ale niekoniecznie trzeba go obrażać czy opluwać. Znam wielu kibiców Lecha którzy miłość do swego klubu niekoniecznie łączą z nienawiścią do innych. Sam takim kibicem jestem i choć też za tobą nie przepadam to mimo wszystko życzę zdrowia.
    • Gość: antykibol Za mało biletów na Wartę. IP: *.centertel.pl 30.03.11, 15:31
      I cały fenomen kibicowania Warcie o kant d..y rozbić bo zabrakło biletów dla szkół i grup zorganizowanych. Warta ograniczyła liczbę kibiców na KSZO do 15 tys.,drugą trybunę zajęli kibole Lecha i po ptokach. Szkoda-trzeba się będzie starać o bilety dla dzieciaków indywidualnie.Jeśli jeszcze będą.
      • kanalizatorio Gxwno w czaszce 02.04.11, 20:50
        Trzeba mieć gxwno w czaszce zamiast mózgu, żeby jak dziś, gdy gra drużyna z Poznania, być mieszkańcem Poznania i kibicować jakimś degradującym się patałachom z kieleckiego.

Wystarczy spojrzeć na jakich rejestracjach przyjeżdża pijana swołocz na mecze Lecha.
        Krótki rzut na twarze nieskażone myślami też może być wymowny.
        Może to jest wytłumaczenie, że Lechowi kibicują głównie "poznaniacy z przeszczepu"?
        • Gość: aaa1 Re: Gxwno w czaszce IP: *.echostar.pl 02.04.11, 22:33
          gó... w czaszce to co najwyżej musieli miec te barany co ciebie urodziły i wychowały. Co ci przeszkadza kto komu kibicuje? Wolny kraj i każdy kibicuje komu ma ochotę, prawda? Ale takiemu zdegenarowanemu matołowi to do pustego łba nie przyjdzie. Czytaj dalej wyborczą, głupolu.
    • rubikon69 Obyło się bez zadym. 06.04.11, 02:57
      Byłem na meczu Warty z KSZO z dziećmi i było superowo.Mimo moich obaw nie dochodziło do zaczepek kibiców Lecha.Kibicowali za KSZO,nie przeciwko Warcie.Zabawa była przednia,gra Warty budzi pozytywne emocje (w pewnej akcji naliczyłem 21 podań-większość z pierwszej piłki).7 bramek w meczu-wszystkie pięknej urody. Zapraszam wszystkich kibiców na mecz Warty z Pogonią Szczecin.Tych z Lecha też.Życzę wysokiej wygranej z Legią dzień wcześniej.Niestety nie będzie mnie na tym meczu-za drogie bilety.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka