inseg 17.11.06, 17:28 Czyli co jadamy ?Zazwyczaj coś na szybko bez wiekszej ceregieli . Mnie czasem nawet się nic nie chce , bo dla jednej osoby to nawet szkoda garnka brudzić Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feliciae Re: Single pełną gebą 17.11.06, 17:37 Ja jakos tak mało jem, ekonomiczna sie zrobiłam, kanapki mi wystarczaja na caly dzien Co nie znaczy, ze mnie to cieszy. Odpowiedz Link
inseg Re: Single pełną gebą 17.11.06, 17:47 mnie cieszy ,że nie trzeba zrywać się na czas i pilnować pory obiadowej .Co na gotuje to smakuje i nikt nie marudzi Odpowiedz Link
mruczek77 Re: Single pełną gebą 17.11.06, 17:50 inseg napisała: > mnie cieszy ,że nie trzeba zrywać się na czas i pilnować pory > obiadowej .Co na gotuje to smakuje i nikt nie marudzi A ja mieszkam z mama poki co ;P I jadam znakomite wypasione obiadki Tak tak, mozecie mi teraz nawrzucac* Cale szczescie tylko chwilowo Odpowiedz Link
inseg Re: Single pełną gebą 17.11.06, 17:53 I tylko ci sadło rośnie o i taka jest prawda indianska - Hough squaw Odpowiedz Link
mruczek77 Re: Single pełną gebą 17.11.06, 17:57 inseg napisała: > I tylko ci sadło rośnie Ale tylko w zime ;P Odpowiedz Link
mruczek77 Re: Single pełną gebą 17.11.06, 18:06 inseg napisała: > Jak niedzwiedziowi Ale popatrz, nie spie, przynajmniej na razie Ooo znow sukces, chwalipieta jestem ;P Odpowiedz Link
inseg Re: Single pełną gebą 17.11.06, 18:25 ach te kochane mamuski !!! Gdyby nie one świat by umarł Odpowiedz Link
feliciae Re: Single pełną gebą 17.11.06, 18:08 mruczek77 napisał: > A ja mieszkam z mama poki co ;P I jadam znakomite wypasione obiadki Tak tak, > mozecie mi teraz nawrzucac* Ja jezdze do mamy raz na jakis czas (inne miejscowości), ale zawsze właśnie na te wypasione obiadki licze)) I sie nie zadzwodze, po weekendzie wracam najedzona na cały tydzień Odpowiedz Link
feliciae Re: Single pełną gebą 17.11.06, 18:02 inseg napisała: > mnie cieszy ,że nie trzeba zrywać się na czas i pilnować pory > obiadowej .Co na gotuje to smakuje i nikt nie marudzi Prawdę mówiąc ja uwielbiam gotować i jesli mam dla kogo, to po prostu mogę z kuchni nie wychodzić - tyle mam z tego frajdy. O dziwo, dla siebie nie chce mi się nic a nic:/, zadowalam się bele czym Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Single pełną gebą 17.11.06, 19:18 ha to moze przyjedziesz w jakis weekend pogotowac? Odpowiedz Link
feliciae Re: Single pełną gebą 17.11.06, 19:47 Nie dodalam, ze bedac teraz singielka nauczylam sie troche egoizmu - czyli nie tylko dawac, ale i brac... Wiec ja gotuje - a Ty? Zmywac tez lubie, wiec nie wchodzi w rachube;P Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Single pełną gebą 17.11.06, 19:50 ech... altruizm na tym swiecie umarl wszystko cos za cos co bys sobie zyczyla? Odpowiedz Link
axe11 Re: Single pełną gebą 17.11.06, 19:56 ;> Ty mnie lepiej nie pytaj, co ja bym sobie zyczyła, z sympatii Ci radze Mów, co proponujesz, a ja sie do tego odniose, o! Haha, a tak na marginesie - w pierwszej chwili, szybko czytajac, przeczytałam: "Wszystko, co byś sobie życzyła" Tyz piknie Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Single pełną gebą 17.11.06, 21:53 mikrofali brak ale jezeli posiadasdz takowa to juz sie wpraszam Odpowiedz Link
feliciae Re: Single pełną gebą 17.11.06, 21:57 Jesli masz do tego jeszcze płynne masełko (mniam, slinka juz cieknie), to właściwie tez sie wpraszam)) Odpowiedz Link
mruczek77 Re: Single pełną gebą 17.11.06, 22:00 feliciae napisała: > Jesli masz do tego jeszcze płynne masełko (mniam, slinka juz cieknie), to > właściwie tez sie wpraszam)) Mam wszystko. Tylko ze do mnie ostani autobus juz odjechal Odpowiedz Link
feliciae Mruczku 17.11.06, 22:12 inseg napisała: >Popcorn z mikrofali ) feliciae napisała: > Jesli masz do tego jeszcze płynne masełko (mniam, slinka juz cieknie), to właściwie tez sie wpraszam)) mruczek77 napisał: > Mam wszystko. Tylko ze do mnie ostani autobus juz odjechal Mruczku, czy Ty i Inseg to jedność? Odpowiedz Link
mruczek77 Re: Mruczku 17.11.06, 22:15 feliciae napisała: > Mruczku, czy Ty i Inseg to jedność? Niestety. Moje drugie ja wychodzi co najmniej po 5 piwach i na pewno nie nazywa sie inseq ))))))))) Odpowiedz Link
feliciae Re: Mruczku 17.11.06, 22:17 Czyli po prostu jeszcze jeden chętny do popcornu... sie nam ładna gromadka tu po cichu zbiera) Odpowiedz Link
mruczek77 Re: Mruczku 17.11.06, 22:22 czarny.onyks napisała: > > a ja nie lubię popcornu;/ A maselko? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Mruczku 17.11.06, 22:24 samo???????????????????????????????????????????????))))))))) Odpowiedz Link
mruczek77 Re: Mruczku 17.11.06, 22:28 czarny.onyks napisała: > samo???????????????????????????????????????????????))))))))) Z popcornem )))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
feliciae Re: Mruczku 17.11.06, 22:22 Z masełkiem roślinnym roztopionym nie probowałaś, dziewczynko, nie wiesz, co mówisz;> DDD Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Mruczku 17.11.06, 22:28 no nie próbowałam.... ale jakoś mnie to nie wzrusza;PPPP o ale hot doga bym zjadła))))))) z taką kiełbaską...jak ona się nazywała... oo wiem...leszczyńską))))))))) stare dawne czasy i hot dogi... takich już nie ma teraz... bułeczki grzejące się na takich wystających metalowych...kikucikach;P Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Single pełną gebą 17.11.06, 22:05 no.. fel.. to Twoj drugi nick?? coz moge pomalowac Twoje drzwi w roz i zielen Odpowiedz Link
feliciae :DDD 17.11.06, 22:09 Właściwie to ja juz nie wiem, z kim tu rozmawiam Pomieszało mi sie wszystkoDD Jaki róż i zielen????? DD Moj drugi nick - nno, niby tak, po prostu pisałam coś i zapominajac, ze pisze na privie, użyłam go, odpowiadajac Ci. Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: :DDD 17.11.06, 22:38 no to sie wydalo.. nie przejmuj sie ja mam ze 4 nicki Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: :DDD 17.11.06, 23:21 no stwierdzilas ze tylko cos za cos wiec pisze ze moge pomalowac Twoje drzi na rozowo Odpowiedz Link
feliciae Re: :DDD 17.11.06, 23:25 Aaaa, ale nie pasuja mi kolory... To już lepiej na żółto i na niebiesko) Odpowiedz Link
feliciae Re: :DDD 18.11.06, 11:21 D Jeszcze troche i jakies kotły żołnierskie bede musiała nabyć A w ogole to co Wy tak na to malowanie sie uparliście?;> Mieszkanie posprzatac, okna umyć, bo nie lubie, z dokumentami mi porzadek zrobic, wieczorem po pracy masaż, przytulić na dobranoc i kołderką otulić - to już nie łaska?;P A tu tylko malowanie i malowanie im w głowie;P Odpowiedz Link
czarny.onyks można się rozmarzyć..... 18.11.06, 11:26 ledwo wstałam, czytam...a tu jakiś masażyk okna ktoś umyje posprząta itd...;DD Odpowiedz Link
feliciae Re: można się rozmarzyć..... 18.11.06, 11:27 Och, wiesz, czasami miło jest tak pofantazjować z rana... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: można się rozmarzyć..... 18.11.06, 11:30 te ranne fantazje mogą być niebezpieczne;PP Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: można się rozmarzyć..... 18.11.06, 11:32 Zwłaszcza, że czas leci...a te nieszczęśliwe okna czekają;DDDDD Odpowiedz Link
mumuja Re: :DDD 18.11.06, 11:36 feliciae napisała: A w ogole to co Wy tak na to malowanie sie uparliście?;> no chodzi o tio, żeby każdy robił to, co lubi i w ten sposób powstanie nasza komuna )) ale sprzątać też lubię no a masaże to moja specjalność Pomyśl zapewne będzie chciał przytulać )) Odpowiedz Link
jagula5 Re: Single pełną gebą 18.11.06, 11:52 > Zmywac tez lubie, wiec nie wchodzi w rachube;P Toż to Skarb jakiś ) Dziewczyna lubi gotować i zmywać-materiał na żonę idealny ) No na co Wy chłopaki jeszcze czekacie???!!! Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Single pełną gebą 17.11.06, 22:07 co jadamy.... kawę;DDDDD i jabłka w dużych ilościach;DDDDDDDDD Odpowiedz Link
singielka_1976 Re: Single pełną gebą 18.11.06, 07:54 Nie gotuję, nie jadam=nie brudzę garnków.Nauczę się gotować jak będzie dla kogo. Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Single pełną gebą 18.11.06, 10:23 nie jestem pewien czy to dobre podejscie jak wiadomo przez zoladek do serca, a jezeli zaczniesz uczyc sie i testowac potrawy na wybranku to nie bedzie on szczesliwy Odpowiedz Link
feliciae Re: Single pełną gebą 18.11.06, 10:38 pomysl.po.wypiciu napisał: >jezeli zaczniesz uczyc sie i testowac potrawy na wybranku to nie bedzie on szczesliwy Jak kocha, to sie bedzie cieszyl, ze dla niego sie uczy. Albo... sam sie wezmie za kuchnie Odpowiedz Link
tu.brzoza.tu.brzoza Re: Single pełną gebą 18.11.06, 23:07 fel.. wszystko ma swoje granice nawet milosc Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Single pełną gebą 19.11.06, 18:47 narazie jestem misterzem w paleniu czajnikow Odpowiedz Link
inseg Re: Single pełną gebą 19.11.06, 22:06 No to jest sztuka .dzisiejsze czajniki bezprzewodowe maja automatyczne wyłączanie Odpowiedz Link
garsc_piachu Re: Single pełną gebą 19.11.06, 22:17 nie nie normalne to jak przypalenie wody na herbate :] ech mam juz pewnie 6 czajnik Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Single pełną gebą 19.11.06, 23:46 eee.. chwilowo mam czyste konto Odpowiedz Link
inseg Re: Single pełną gebą 20.11.06, 00:26 Czemu nie działasz jak pusto, tak czekasz nie wiem na co , aż samo skapnie ? Odpowiedz Link