Gość: Sebol IP: *.icpnet.pl 15.04.11, 11:41 Wie ktoś może coś na temat PBO Anioła? Jestem z Torunia i szukam dobrej oraz solidnej firmy. Czy to rzetelna firma i można im zaufać? Bo zdania podobno są podzielone... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Phantom Re: Opinie na temat PBO Anioła IP: *.poligrafia-sj.pl 15.04.11, 12:26 Poczytaj sobie ten watek, jedna z zamieszanych w cala akcje firm bylo wlasnie PBO Aniola: forum.gazeta.pl/forum/w,441,109244526,109244526,BAUDER.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stachu Re: Opinie na temat PBO Anioła IP: *.play-internet.pl 16.04.11, 11:53 Porządnie się zastanów jeżeli chcesz zaufać tej firme. Z tego co wiem same przekręty tam idą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rudy Re: Opinie na temat PBO Anioła IP: *.icpnet.pl 16.04.11, 14:09 Dokładnie.PBO Anioła było zamieszane w całą akcje firm, do tego są w stanie zrobić wszystko by pogorszyć sytuacje innych, a oni zawsze chcą wyjść z twarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukany Re: Opinie na temat PBO Anioła IP: *.play-internet.pl 27.12.13, 15:19 zeruja na podwykonawcach nie płącą!!!!!! ludzie uważajcie na nich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HH Re: Opinie na temat PBO Anioła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.14, 11:26 NIE WSPÓŁPRACUJCIE Z TĄ FIRMĄ!!!! Niech żadna firma budowlana z nimi nie pracuje! Niech Was nie skuszą częściowa płatnością z góry! Byli wykonawcą jednej budowy, a teraz nie chcą nam zapłacić, tylko każą kontaktować się z prawnikiem w sprawie płatności! Firma - oszust! Prawnik każe podpisać porozumienie i zrzec się roszczeń i 30% od kwoty!! TRAGEDIA!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rada Re: Opinie na temat PBO Anioła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.14, 20:59 podpisz ta ugode z nimi za chwile upadlosz oglosza wiadomosc ta wyszla od pracownikow pbo dzisiaj juz po nich to pewne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina33 Re: Opinie na temat PBO Anioła IP: *.play-internet.pl 17.04.11, 10:06 Też słyszałam o tych przekrętach. Oszukują na każdym kroku w dodatku mają zadłuzenia w banku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Opinie na temat PBO Anioła IP: *.icpnet.pl 17.04.11, 21:46 Podkładają innym firmom "świnie" to już chyba źle o nich świadczy...Chcą się wybić kosztem innych spółek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Re: Opinie na temat PBO Anioła IP: *.icpnet.pl 20.05.11, 09:49 Widzisz jakie masz podane opinie o tej firmie. Osobiście szukałabym czegoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: Opinie na temat PBO Anioła IP: *.icpnet.pl 24.05.11, 13:48 Też mi się wydaje, że nie masz co próbować współpracy z ta firmą. Szkoda tylko Twojej kasy, czasu, a co więcej nerwów. W Wielkopolsce jest dużo dobrych, wykwalifikowanych firm, więc na pewno znajdziesz coś lepszego. A jak nie to szukaj w innych regionach, ale nie pakuj się w współprace z firmą, która ma takie opinie nie tylko na forum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartosz Re: Opinie na temat PBO Anioła IP: 77.252.248.* 26.05.11, 09:38 A wszystkie wpisy (z wyłączeniem jednego) zostały wykonane z komputerów w domenach *.icpnet.pl oraz *.play-internet.pl w godzinach pracy. Nie wierzę w przypadki. Wygląda to na wątek sterowany i raczej nieudolną próbę zrobienia czarnego wizerunku firmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Opinie na temat PBO Anioła IP: *.dynamic.lte.plus.pl 08.05.13, 15:40 Bo ktorzy pracuja to czytaja i pisza tu? Ja miałem kontakt z ta firmą jako podwykonawca i serdecznie nie polecam. Byle powód by nie podpisać protokołu, kary za wyimaginowane sprawy, i 3 miesiące po terminie dopiero 30% wypłacone z zafakturowanych robót. Szukaja kasy i frajerów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukany Re: Opinie na temat PBO Anioła IP: *.play-internet.pl 17.11.13, 04:46 A twoje IP jest wysłane z biura od AnIoła, wiec nie bron swojej firemki tylko niech ludzi powypłacają a nie ludzie ciężko pracują biorą materiały na siebie, robią wam robotę za grosze a wy nie Płacicie!!!!Zgłaszać ich do skarbówki bo w umowie maja zakaz cesji czyli nie można sprzedać dlugu?!?! dobrze zabezpieczają się z góry w umowach bo od razu planują wykręcać ludzi bo jak by się dług sprzedało firmie która ma prawników i wie jak z takimi oszustami postępować to by majtki prezesowi ściągnęli jak by trzeba było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIMALL Re: Opinie na temat PBO Anioła IP: *.play-internet.pl 07.01.14, 16:12 Masz rację ten sam problem mam z nimi trzy lata dla nich pracowałem a potem mnie wykręcili korygując mnie faktury..banda oszustów...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podwykonawca Re: Opinie na temat PBO Anioła IP: *.play-internet.pl 11.09.13, 11:57 od kilku miesięcy zalegają z uregulowaniem faktury, dla mnie to złodzieje, windykacja nawet sobie nie radzi, trzymać sie proszę z daleka, zatrudnieni panowie magistrowie cwaniacy-do łagrów z nimi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukany Re: Opinie na temat PBO Anioła IP: *.play-internet.pl 17.11.13, 04:31 NIe Polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nie tylko tobie zalęgają i takie tanie gadki sprzedają. Jak dzwoniłem kilka miesięcy i później to już prawie codziennie, to nie odbierali telefonu jak widzieli ze ja dzwonie bo chyba im głupio było im kłamać tak w żywe oczy.Poniedziałek: PBO-w środę mamy przelew, w srode: PBO-w piątek puścimy przelew. Poniedziałek: PBO- jutro puścimy. we wtorek:Pbo-w czwartek coś bedziemy mieli, w czwartek tak mieliśmy przelew ale mały i musieliśmy zapłacić rachunki i swoje sprawy...A ja co kó... rachunków i swoich spraw nie mam? I tak z tygodnia na tydzień i juz minęło 7 miesięcy jak nie zapłacili. Radze takie sprawy oddawać i zgłaszać do skarbówki bo w umowie maja zakaz cesji czyli nie można sprzedać dlugu?!?! dobrze zabezpieczają się z góry w umowach bo od razu planują wykręcać ludzi bo jak by się dług sprzedało firmie która ma prawników i wie jak z takimi oszustami postępować to by majtki prezesowi ściągnęli jak by trzeba było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukany Re: Opinie na temat PBO Anioła IP: *.play-internet.pl 27.12.13, 15:45 nie polecam , oszusci!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebastian Re: Opinie na temat PBO Anioła IP: *.olsztyn.mm.pl 20.09.13, 17:15 Co to a firma jak od kwietnia nie potrafi zapłacić 7 tys. zł. Żal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukany Re: Opinie na temat PBO Anioła IP: *.wyszkow.fuz.pl 31.10.13, 11:56 Moja firma wykonywała podłogi jako podwykonawca w lipcu w duzym salonie samochodowym po Warszawą. Wszystkie protokoły odbioru podpisane a pieniędzy nie ma do dzis. Za to co tydzień słyszę obietnice, że pieniądze będą dziś wysłane... OSZUŚCI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszukany Re: Opinie na temat PBO Anioła IP: *.play-internet.pl 17.11.13, 04:27 Nie tylko tobie zalęgają i takie tanie gadki sprzedają. Jak dzwoniłem kilka miesięcy i później to już prawie codziennie, to nie odbierali telefonu jak widzieli ze ja dzwonie bo chyba im głupio było im kłamać tak w żywe oczy.Poniedziałek: PBO-w środę mamy przelew, w srode: PBO-w piątek puścimy przelew. Poniedziałek: PBO- jutro puścimy. we wtorek:Pbo-w czwartek coś bedziemy mieli, w czwartek tak mieliśmy przelew ale mały i musieliśmy zapłacić rachunki i swoje sprawy...A ja co kó... rachunków i swoich spraw nie mam? I tak z tygodnia na tydzień i juz minęło 7 miesięcy jak nie zapłacili. Radze takie sprawy oddawać i zgłaszać do skarbówki bo w umowie maja zakaz cesji czyli nie można sprzedać dlugu?!?! dobrze zabezpieczają się z góry w umowach bo od razu planują wykręcać ludzi bo jak by się dług sprzedało firmie która ma prawników i wie jak z takimi oszustami postępować to by majtki prezesowi ściągnęli jak by trzeba było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukany Re: Opinie na temat PBO Anioła IP: *.play-internet.pl 17.11.13, 04:56 Bo to firma dziady i jest na pokaz. Zyja ze swojej nieuczciwosci i naiwnosci innych.Tu 7 Tam 7 i takich więcej naiwnych i kasa zostaje w kieszeni. Maja jak to sie chwalił z księgowości 800 kontrahentów wiec jest komu nie płacic.Jak spytalem sie czemu nie dzwonią ze nie ma przelewu i czemu tego przelewu nie ma jak juz po terminie to uslyszalem mamy 800 kontrachentów wiec jak bysmy do kazdego mieli dzwonic to bysmy musieli zatrudnic kilka osób zeby tylko dzwonily?!?!?!?!?!?!?!?! rozumiecie????????? oni sami nie ukrywaja ze nie płacą nikomu przecież jak by to było kilka osób to by moze dali znać ale jak jest tyle osób to wiadomo....Oszusci !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podwykonawca Re: Opinie na temat PBO Anioła IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.12.13, 19:53 Naszej firmie też zalegaja niecałe 100 tys + koszty sądowe+ odsetki. Niedługo bede mieć nakaz. Kto jest zainteresowany zbiorowym jednoczesnym najazdem niezadowolonych podwykonawców na firme PBO? piotr.goraj@gmail.com pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIMALL Re: Opinie na temat PBO Anioła IP: *.play-internet.pl 07.01.14, 16:16 Na przykład ja....!...dajcie termin i się wstawię.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapiton Re: Opinie na temat PBO Anioła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.14, 10:13 Dzięki za te wpisy.Dziś aby utrzymać firmę człowiek łapie się wszystkiego dzięki wam nie będę tym desperatem, który się dał nabrać, aby ktoś na jego plecach pojechał dalej.Dam również znać gdy sam napotkam nieuczciwych.Może w ten sposób uda wyeliminować choć trochę oszustów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukany Re: Opinie na temat PBO Anioła IP: *.play-internet.pl 27.12.13, 15:44 nie polecam!!!!!!!!!! oszukuja!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luger 08 Re: Opinie na temat PBO Anioła IP: *.play-internet.pl 07.01.14, 16:07 Uważaj ,pracowałem dla nich jako podwykonawca przez trzy lata a potem mnie wykręcili jak młodego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro Re: Opinie na temat PBO Anioła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.14, 10:21 wykonalem dla nich dwa zlecenia zalegaja ponad 50000 zl+kaucje koszmar traktoja czlowieka ja dziecko a ja ledwie daje rade firme utrzymac dzieki pbo zamiast zyskow mam zadluzenia nie polecam wspolpracy z tymi oszustami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to pewne Re: Opinie na temat PBO Anioła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.14, 21:13 jest wniosek o upadlosc pbo aniola Odpowiedz Link Zgłoś
agi.czerwiec Re: Opinie na temat PBO Anioła 14.03.16, 11:43 Witam, do nowego programu telewizyjnego szukamy osób, które mają niedokończony remont z powodu konfliktu z wykonawcą. Możemy dokończyć remont. Kontakt: moviehouse.redakcja@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś