per3z
12.05.11, 02:03
Może w końcu ktoś z redakcji mi powie jakim przestępstwem jest zmiana miejsca na bilecie na lepsze o ile jest wolne? Zawsze sam tak robię i gdyby nie bierność ochrony to właśnie by doszło do awantur o większej szkodliwości niż ich spokojna postawa. Na jeden mecz idę ze znajomym dopingować do kotła, na innym stoję sobie na trybunie z ojcem, który z racji wieku na kocioł nie uczęszcza a chciał iść na mecz. Mam karnet, więc sobie "na lewo" zmieniam trybuny i co w tym złego?
Ludzie szanujmy się, nie wierzcie w te bzdury! Poza tym race były, są i będą, czy to we Włoszech, czy Francji, czy Polsce. Nawet Manchester na wyjeździe w Maryslii je odpalał. Jestem przeciw rzucaniu ich na murawę, takie osoby wyłapywać i karać, ale właśnie np. dla tych rac ubarwiających oprawę wielu z nas chodzi na mecze, bo samo siedzenie i oglądanie biednej polskiej piłki jest niemożliwe i skończy się wycofaniem sponsorów po wcześniejszym wycofaniu kibica.
Ma być show, ale z kulturą, prawda? :) Kolejny zarzut-wulgaryzmy: te są już nawet w przedszkolu i każdym pojeździe MPK, tudzież imprezie masowej. Zakazać koncertów, czy może wyjścia na lodowisko?
Natomiast popieram propozycję, żeby WL prezesował ktoś reprezentacyjny, budzący mniej kontrowersji, na pewno lepszy był J.Kiliński vel Feelgood.