Dodaj do ulubionych

Restauracja, bistro

20.05.11, 20:03
Witam serdecznie, nie znam Poznania za dobrze a muszę zarezerwować stolik w jakiejś porządnej restauracji lub bistro. Stolik musi być zarezerwowany na kilka godzin w ciągu dnia i będą się tam odbywać spotkania rekrutacyjne, więc raczej będą zamawiane same napoje. Musi to być łatwe do znalezienia miejsce najlepiej w miarę blisko dworca. Może ktoś mi coś poleci. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: x proponuję wynajęcie małej sali konferencyjnej IP: *.unitymediagroup.de 20.05.11, 20:15
      w jakimś hotelu plus napoje zimne i gorące.
      • mmeeggii621 Re: proponuję wynajęcie małej sali konferencyjnej 20.05.11, 20:32
        Wiem, tak robimy w wypadku większych rekrutacji a tu będzie tylko kilka spotkań więc jednocześnie będą tylko dwie osoby
        • Gość: koko Re: proponuję wynajęcie małej sali konferencyjnej IP: *.icpnet.pl 20.05.11, 20:36
          Hmmm przeprowadzanie rekrutacji w restauracji (nie wspominając o bistro) zawsze wydawało mi się mało profesjonalne - ale cóż może za dużo wymagam...
          Jeśli szukasz restauracji to może hotelowa w Mercure lub Villa Magnolia? - są blisko dworca
          Jeśli chodzi o bistro - zawsze jest KFC na dworcu o McDonald's na Głogowskiej ;)
          • Gość: mmeeggii621 Re: proponuję wynajęcie małej sali konferencyjnej IP: *.warszawa.vectranet.pl 20.05.11, 23:13
            KFC i McDonald to nie bistra a bary szybkiej obsługi. Bistro to połączenie restauracji i kawiarni są to bardzo często dość elitarne miejsca. Z reguły wynajmujemy salę ale to jest spotkanie tylko z kilkoma osobami i myślę, że elegancka kawiarnia czy restauracja w ich miejscu zamieszkania jest wygodniejsz dla kandydatów niż jazda kilka godzin pociągiem do siedziby firmy
            • nina.t Re: proponuję wynajęcie małej sali konferencyjnej 21.05.11, 13:28
              no to kawiarnia w hotelu Mercure - blisko dworka PKP i każdy powinien trafić.
              • Gość: mmeeggii621 Re: proponuję wynajęcie małej sali konferencyjnej IP: *.warszawa.vectranet.pl 21.05.11, 14:56
                Dziękuje bardzo o coś takiego mi chodziło
    • Gość: elme Re: Restauracja, bistro IP: *.wtvk.pl 20.05.11, 22:18
      Wita gospodarz, ty jesteś tu gościem, więc nie pisz "witam serdecznie" tylko "Cześć/dzień dobry itp.". Ja miałem kiedyś spotkanie w holu na dole hotelu Sheraton (albo Mercure, już nie pamiętam), gdzie nocował mój head hunter. Tam były kanapy i stoliki i spokojnie można było rozmawiać. Oba hotele są bardzo blisko dworca - Sheraton 200 m, Mercure ok. 500. Robienie rozmów w restauracji, gdzie obok siedzą inni ludzie i piją i jedzą kotleta jest mało profesjonalne!
    • zwinograd Re: Restauracja, bistro 20.05.11, 22:37
      Poszukaj z oknami na wschód lub północ. To najważniejsze. Nie bój się peryferii, dalej od centrum. Spokojniej będzie.
      www.gazetawinogradzka.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka