Gość: posener IP: *.ae.poznan.pl 28.02.02, 16:25 nowa naramowicka i nowa obornicka - kiedy zaczna to dlubac? z gory thx;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Loki Re: chyba P.B. bedziesz wiedzial IP: *.echostar.pl 28.02.02, 16:51 o ile mi wiadomo Nowa Obornicka to kwestia otrzymania wsparcia od GDDP (rozbudowa 11) -gdyż miasto chyba żadnych pieniędzy w WPI na mią nie przeznaczyło(tylko na wiadukt, a Nowa ma lecieć pod nim). Sprawa Naramowickiej jest nieco mglista-zrezygnowano z poszerzania jej w kierunku Radojewa- w planach jest coś o tym, że będzie szersza do Lechickiej od strony centrum-ale też nie za szybko-prędzej będzie poszerzona Lechicka no i w końcu ruszyła budowa Nowych Zawad-dobre i to. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posener Re: chyba P.B. bedziesz wiedzial IP: *.ae.poznan.pl 28.02.02, 16:55 ale i tak tempo w jakim to wszystko idzie - blee pzdr i thx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: chyba P.B. bedziesz wiedzial IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 00:50 Gość portalu: posener napisał(a): > nowa naramowicka i nowa obornicka - kiedy zaczna to dlubac? > z gory thx;) Kurde nie wiem!Hlip! Ale się dowiem niedługo. Na razie "podniecam się" Nowymi Zawadami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B ale IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 00:57 Gość portalu: P.B napisał(a): > Gość portalu: posener napisał(a): > > > nowa naramowicka i nowa obornicka - kiedy zaczna to dlubac? > > z gory thx;) > > Kurde nie wiem!Hlip! Ale się dowiem niedługo. Na razie "podniecam się" Nowymi > Zawadami. ale wiadukt Obornicki będzie budowany w tym roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bula Re: ale Obornicka IP: *.icpnet.pl 01.03.02, 01:08 Gość portalu: P.B napisał(a): > Gość portalu: P.B napisał(a): > > > Gość portalu: posener napisał(a): > > > > > nowa naramowicka i nowa obornicka - kiedy zaczna to dlubac? > > > z gory thx;) > > > > Kurde nie wiem!Hlip! Ale się dowiem niedługo. Na razie "podniecam się" Now > ymi > > Zawadami. > > ale wiadukt Obornicki będzie budowany w tym roku Mają "kapustę" z prywatyzacji "PEC'u", więc wybudują Obornicką (most) i most Rocha. I niech się dzieje.... bula Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: chyba P.B. bedziesz wiedzial IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 11:42 Gość portalu: posener napisał(a): > nowa naramowicka i nowa obornicka - kiedy zaczna to dlubac? > z gory thx;) nowa naramowicka + tramwaj:) to mrzonka l;ub jak niektorzy cha fakt taki jak Expo we Wrocalwiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: chyba P.B. bedziesz wiedzial IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 19:56 Gość portalu: Radost napisał(a): > Gość portalu: posener napisał(a): > > > nowa naramowicka i nowa obornicka - kiedy zaczna to dlubac? > > z gory thx;) > > nowa naramowicka + tramwaj:) to mrzonka l;ub jak niektorzy cha fakt taki jak > Expo we Wrocalwiu No ale Lechicką w tym roku poszerzą! Odpowiedz Link Zgłoś