peterbenton 03.06.11, 11:04 kto jeździ rowerem nad Maltą ?? szukam towarzystwa..płeć obojętna..godziny mniej więcej od 18:00 w dni powszednie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
l.george.l Re: rowerem nad Maltą 03.06.11, 12:21 Akurat nad Maltą rowerzystów/ek nie brakuje. Jakieś problemy z zawieraniem znajomości w realu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do georga Re: rowerem nad Maltą IP: *.pools.arcor-ip.net 03.06.11, 17:32 Musi zmienic trase i ruszyc do Opery gdzie z mm mozna dupska innym obrobic ! Hihi :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
peterbenton Re: rowerem nad Maltą 03.06.11, 12:55 bynajmniej nie..ale zawsze ciekawiej umówić się z kimś w ten sposób :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nutter Re: rowerem nad Maltą IP: *.static.virginmedia.net 04.06.11, 15:36 Kto jezdzi nad Malta? Moim zdaniem bardzo duzo lanserow. Ktorzy wiadaja na swoje drogie rowery, ubieraja nie wiadomo jak dobre ciuchy rowerowe, buty itp. I jada nad Malte na Lans. Jesli maja tak fajne rowery i osprzet niech pojada w gory, do lasu gdzies gdzie beda mogli wykorzystac potencjal swoich 'rumakow'. Odpowiedz Link Zgłoś
poznanski-rowerzysta Re: rowerem nad Maltą 04.06.11, 20:56 za dużo tam pieszych, szczególnie po północnej stronie jeziora Odpowiedz Link Zgłoś
peterbenton Re: rowerem nad Maltą 06.06.11, 09:24 Gość portalu: Nutter napisał(a): > Kto jezdzi nad Malta? Moim zdaniem bardzo duzo lanserow. Ktorzy wiadaja na swoj > e drogie rowery, ubieraja nie wiadomo jak dobre ciuchy rowerowe, buty itp. I ja > da nad Malte na Lans. Jesli maja tak fajne rowery i osprzet niech pojada w gory > , do lasu gdzies gdzie beda mogli wykorzystac potencjal swoich 'rumakow'. nie traktuję tego w ten sposób..każdy jeździ w tym w czym mu wygodnie i bezpiecznie i jeździ na tym na czym mu się najlepiej pomyka ja nie mam żadnego superextra bajka i rowerowych ciuchów..czułbym się w nich niekomfortowo tak sądze Odpowiedz Link Zgłoś
peterbenton Re: rowerem nad Maltą 06.06.11, 15:02 peterbenton napisał: > kto jeździ rowerem nad Maltą ?? szukam towarzystwa..płeć obojętna..godziny mnie > j więcej od 18:00 w dni powszednie :-)) najbliższy termin to wtorek 07 czerwca..zapraszam !! :) Odpowiedz Link Zgłoś