Dodaj do ulubionych

rowerem nad Maltą

03.06.11, 11:04
kto jeździ rowerem nad Maltą ?? szukam towarzystwa..płeć obojętna..godziny mniej więcej od 18:00 w dni powszednie :-))
Obserwuj wątek
    • peterbenton Re: rowerem nad Maltą 03.06.11, 12:03
      czekam na chętnych :-))
    • l.george.l Re: rowerem nad Maltą 03.06.11, 12:21
      Akurat nad Maltą rowerzystów/ek nie brakuje. Jakieś problemy z zawieraniem znajomości w realu?
      • Gość: Do georga Re: rowerem nad Maltą IP: *.pools.arcor-ip.net 03.06.11, 17:32
        Musi zmienic trase i ruszyc do Opery gdzie z mm mozna dupska innym obrobic ! Hihi :-))
    • peterbenton Re: rowerem nad Maltą 03.06.11, 12:55
      bynajmniej nie..ale zawsze ciekawiej umówić się z kimś w ten sposób :))
      • Gość: Nutter Re: rowerem nad Maltą IP: *.static.virginmedia.net 04.06.11, 15:36
        Kto jezdzi nad Malta? Moim zdaniem bardzo duzo lanserow. Ktorzy wiadaja na swoje drogie rowery, ubieraja nie wiadomo jak dobre ciuchy rowerowe, buty itp. I jada nad Malte na Lans. Jesli maja tak fajne rowery i osprzet niech pojada w gory, do lasu gdzies gdzie beda mogli wykorzystac potencjal swoich 'rumakow'.
        • poznanski-rowerzysta Re: rowerem nad Maltą 04.06.11, 20:56
          za dużo tam pieszych, szczególnie po północnej stronie jeziora
        • peterbenton Re: rowerem nad Maltą 06.06.11, 09:24
          Gość portalu: Nutter napisał(a):

> Kto jezdzi nad Malta? Moim zdaniem bardzo duzo lanserow. Ktorzy wiadaja na swoj
          > e drogie rowery, ubieraja nie wiadomo jak dobre ciuchy rowerowe, buty itp. I ja
          > da nad Malte na Lans. Jesli maja tak fajne rowery i osprzet niech pojada w gory
          > , do lasu gdzies gdzie beda mogli wykorzystac potencjal swoich 'rumakow'.

nie traktuję tego w ten sposób..każdy jeździ w tym w czym mu wygodnie i bezpiecznie i jeździ na tym na czym mu się najlepiej pomyka
          ja nie mam żadnego superextra bajka i rowerowych ciuchów..czułbym się w nich niekomfortowo tak sądze
    • peterbenton Re: rowerem nad Maltą 06.06.11, 15:02
      peterbenton napisał:

> kto jeździ rowerem nad Maltą ?? szukam towarzystwa..płeć obojętna..godziny mnie
      > j więcej od 18:00 w dni powszednie :-))

najbliższy termin to wtorek 07 czerwca..zapraszam !! :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka