Gość: SPROSTOWANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 08:16 Słyszałem Siwca. Kolega z GW KŁAMIE! Chyba nie zauwazył, że nie był sam w Instytucie Zachodnim. Dewizą Siwca jest edukacja. Mówił o tym 18 minut. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Matylda Re: Marek Siwiec zaprezentował program IP: *.esus.pl 12.05.04, 16:53 Siwiec powinnien kandydować z gminy żydowskiej a nie z naszego Poznańskiego regionu czego on tutaj szuka a sio do swoich żydków u nas nie ma szans nikt nie będzie na niego głosował aby nie mógł dalej szydzić z naszego Papieża. Kariera w Izraelu dla Pana komunisty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek az tak nie lubisz Zydow ?? IP: *.u.mcnet.pl 12.05.04, 17:32 zeby im takie kukulcze jajo podrzucic ??? moze ruskie go wezma ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marianna Re: az tak nie lubisz Zydow ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 21:56 A ja myślałam, że chociaż się rozebrał do rosołu. A ten bydlak nic! Pewnie nie ma co pokazać. Kanarek jeden! Odpowiedz Link Zgłoś