Dodaj do ulubionych

kolory...stop czekoladzie

20.10.05, 21:32
A ja uwielbia kolorowe ciuchy i białe i różowe i nie będę ich zmieniać tylko
dlatego, ze moda jest na czekoladę, bo co z tego jak całe miasto będzie tak
samo chodziło ubrane, to jednak ja się będę wyróżniać, a taki pęd owczy jest
do niczego
Obserwuj wątek
    • czekoladka_84 Re: kolory...stop czekoladzie 20.10.05, 21:34
      Na szczęście w mojej mieścinie nadal króluje róż, błękit i biel. Więc mogę
      założyć swoją brązową spódnice i nie spotkam swojego klona. :)
    • Gość: kali Re: kolory...stop czekoladzie IP: *.ztpnet.pl 20.10.05, 21:35
      No to sobie chodz nawet w ciuchach koloru sraczki. Broni Ci ktos?
      • czekoladka_84 Re: kolory...stop czekoladzie 20.10.05, 21:37
        Typowy facet. Nie zdajesz sobie sprawy jaki to problem dla kobiety dobrać
        właściwy kolor. ;p
        • d_znajomy Re: kolory...stop czekoladzie 20.10.05, 21:38
          hehe :D
        • Gość: Artur Przezywacz Re: kolory...stop czekoladzie IP: 195.69.82.* 21.10.05, 11:44
          > Typowy facet. Nie zdajesz sobie sprawy jaki to problem dla kobiety dobrać
          > właściwy kolor. ;p

Bo jestescie malo kreatywne
    • polishbellydancer Re: kolory...stop czekoladzie 20.10.05, 21:51
      a ja lubie glownie czarny i tak sie ubieram od lat---i w nosie mam mode---moda
      jest dla tych, kyorzy nie maja wlasnego stylu i czekaja az ktos im cos
      zasugeruje
      • Gość: smak.moich.ust Re: kolory...stop czekoladzie IP: *.telpol.net.pl 20.10.05, 22:14
        nieno ja podziwiem was, jakie wy macie problemy... kolor... kurde... jak ja bym
        chciała zeby moim problemem bylo w co sie ubrac.
        Mam ciuchgy które do siebie pasuja, ubieram sie w cos i ide, a nie kurde stoje
        3 godziny i kombinuje oc założyc, jkai kolor i w ogóle... pozatym co z aróżnica
        czy białe zółte czy wyrzygane... tak cyz tak- ciuchy... no chyabz e ktos lubi
        zeby go po ciuchach oceniac, to wtedy faktycnzie jak niema innych wartości to
        musi kombinowac... chore.
        • czekoladka_84 Re: kolory...stop czekoladzie 20.10.05, 22:18
          Ale nerwowa z ciebie kobietka :)
          • Gość: missy3 Re: kolory...stop czekoladzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 23:25
            Nie czy mamy problem, ale wiem iż był wątek że skończyły się wrescie kolorowe
            ciuchy i nastał brąz w którym każda chodzi czy pasuje jej czy nie
            • Gość: smak.moich.ust Re: kolory...stop czekoladzie IP: *.telpol.net.pl 21.10.05, 05:50
              No nerwowa faktycznie bo jakw idze takie cos to nieiwem.... eksploduje... Ja po
              prostu zazdroszcze problemów.... bo jezeli zakładmy kolejny watek o ciuchach to
              jzu chore, ta chce byc różowa, ta pomaranczona, ta brazowa... no ludzie no
              błagam, noście dobei co chcecie, no chyab ze az tak gonicie za moda ze musicie
              siedziec na forach i pytac o kolory, a sory, ale ciuchy neisa najwazniejsze a
              moda w ogóle, bo kiedy spoglądamy na człowieka który wayglda tak jak chce to
              wiemy z kim gadamy, z nonkonformista, a jak ktoś wyskoczy jak połowa kraju no
              to mamy juz ttylko "kolejny koln"... nieno... ja nieiwem, ale chciałąbym zeby
              mim problemem bylo w co sie ubrac...
              • Gość: Werka Re: kolory...stop czekoladzie IP: *.pool82107.interbusiness.it 21.10.05, 10:40
                A ja lubie wszystkie kolory procz szarego i nie ulegam modzie tylko wlasnym
                nastrojom.Ale przyznam ,ze lubie miec dopasowany kolorystycznie ubior i
                wyrozniac sie z tlumu wybierajac "niemodny" kolor.
                • polishbellydancer Re: kolory...stop czekoladzie 21.10.05, 16:49
                  podoba mi sie to "ubieranie do nastroju" :o) ja tez tak czesto robie, tylko
                  inni tego nie rozumieja--bo jak jestem szczesliwa najczesciej ubieram sie na
                  czarno ;o)

pozdrawiam
                  e
    • Gość: Artur Przezywacz Re: kolory...stop czekoladzie IP: 195.69.82.* 21.10.05, 11:44
      Patrzcie no, jedna madra?
      • kupeczka666 Re: kolory...stop czekoladzie 22.10.05, 02:33
        A ja tam lubie takie jasne kolory jak biel, roz itd.
        Ostatnio uslyszalam, ze pewnie jestem pusta bo jak ktos sie tak ubiera to jest
        typową, pustą laleczka.
        • Gość: Ania Re: kolory...stop czekoladzie IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 22.10.05, 09:31
          kupeczka ja tez uslyszalam ze jestem pysta bo mam na sobie niebieską bluzke :)
          extraaa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka