Dodaj do ulubionych

Najszybsze i najpiękniejsze auta w Poznaniu [ZD...

03.07.11, 21:27
A to te gnojki zapieprzały drogą z Gdańska do Bydgoszczy mając kodeks drogowy za nic. Nic dziwnego, że mało ich obchodzi. Też bym się pewnie nie przejął dostając 500zl mandatu jadąc wozem za 0,5mln zł.
Obserwuj wątek
    • germanista1975 Re: Najszybsze i najpiękniejsze auta w Poznaniu [ 03.07.11, 21:43
      niech spadają na Tor Poznań, jechać nie idzie
    • magnifyingglass Najszybsze i najpiękniejsze auta w Poznaniu [ZD... 03.07.11, 22:33
      Dziś usłyszałem w Wiadomościach TVP, że dzięki temu wyścigowi Poznań stał się "stolicą światowej motoryzacji". O mało się nie udławiłem... z zachwytu! Gratulacje dla Poznania i jego błyskotliwych inżynierów oraz dynamicznych robotników dzielnie budujących samochody, których świat nam zazdrości!
    • lonelyboy1989 Re: Najszybsze i najpiękniejsze auta w Poznaniu [ 03.07.11, 22:40
      Zostać przejechanym przez takie auto... piękna śmierć. :)
      • Gość: kazio Re: Najszybsze i najpiękniejsze auta w Poznaniu [ IP: *.vs.shawcable.net 04.07.11, 05:18
        Zblokowal Poznan ?
        A moze jednak zAblokowaql Poznan wy polanalfabeci
        • Gość: S Re: Najszybsze i najpiękniejsze auta w Poznaniu [ IP: *.play-internet.pl 04.07.11, 10:16
          Ty za to w dwóch krótkich zdaniach (9 wyrazów) zrobiłeś aż 11 błędów. Ekspert od ortografii się znalazł.
    • miqsh12 O nissanem ktoś przyjechał 04.07.11, 07:58
      Fajnie! Podawał napoje czy ręczniki?
      • Gość: Do migsh12 Re: O nissanem ktoś przyjechał IP: *.pools.arcor-ip.net 04.07.11, 08:33
        Pewnie nie byles gorszy i przyjechales swoim TOI-TOI-em 4 W-D Turbo S z serduszkiem.Co ? Zasadnicze pytanie,kielbaski dobrze schodzily ? Wycierales i pucowales czy tylko wachlowales ? Hihi :-))
        • Gość: miqsh Re: O nissanem ktoś przyjechał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.11, 15:49
          tak, ja jeżdże skodą golfVII z multijetem 1.4 - ale nie próbuję sobie dodać +14 do ego jadąc za Lambo i udając, że ja też mam lambo a nie nissana
          • Gość: Do migsh Re: O nissanem ktoś przyjechał IP: *.pools.arcor-ip.net 04.07.11, 21:00
            E... tam.Nic nie masz POlotu w swoim ego i marudzisz jak stary moher.Ja na swojej Panamerce przymocowalem znaki Trabanta 601 S i ubaw pierwyj sort. Bawaj multijecie 1,4 :-))
    • lukask73 nowe bożki 04.07.11, 08:42
      Proponuję na stałe zamienić ulicę Baraniaka w miejsce służące wyłącznie do podziwiania supersamochodów. To nic, że pół prawobrzeżnego Poznania nie może się poruszać. Ważna jest impreza.

Zaraz rozlegnie się jazgot półdebili, którzy będą mi tłumaczyć, że tylko jeden dzień w roku mam obowiązek wytrzymać w imię ich chorego podniecenia.

Jeden dzień dla ferrofili, jeden (pardon, dwa) dla biegaczy, jeden na rocznicę CHMalta... Z tego zrobi się co drugi weekend.
      • emissarius Re: nowe bożki 04.07.11, 10:27
        Pozostaje mieć złudną nadzieję, że organizator "zlotu" zapłaci za odmalowanie pasów na jezdni. O utrudnieniach nawet nie wspominam.

Jak tu się potem dziwić, ze ludzie organizują sobie takie pokazy nielegalnie na publicznych drogach, skoro pokazuje im się, że można to robić także legalnie. I to w mieście, w którym mamy tor wyścigowy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka