Dodaj do ulubionych

WSZiB w Poznaniu (materiały na I semestr 2011)

06.07.11, 18:40
Witam,

Chciałbym zaoferować kompletne materiały na studia w WSZiB w Poznaniu, a konkretnie na I semestr SUM, na kierunek ADMINISTRACJA (jestem na III semestrze tego kierunku).
Na ZARZĄDZANIE też posiadam trochę materiałów - nie spisałem ich tutaj.

Wszystkie materiały prześlę za darmo. W zamian prosiłbym tylko o podanie mojej osoby jako polecającej tą Uczelnię (w momencie zapisu, rekrutacji). Przepraszam, że nie pomagam tak bezinteresownie ale mogę obiecać, że oprócz tych materiałów i wskazówek zyskasz również finansowo :)

Proszę do mnie zadzwonić pod nr telefonu 518146365 a wszystko szczegółowo wyjaśnię.

Zachęcam więc do studiowania na tej Uczelni - z moimi pomocami bez problemu przejdziesz przez (chyba najtrudniejszy) pierwszy semestr.

Przedmioty i wykładowcy w 2011 r. pozostają ci sami, zatem wszystko na pewno się przyda :) Za jakiś czas postaram się skompletować pomoce na II semestr.

Poniżej wymieniam, co oferuje na I semestr:

1. PRZEPISANE WYKŁADY (MS Word);
2. TESTY ZALICZENIOWE I EGZAMINACYJNE (ostatni rok, a także z poprzednich lat);
3. PYTANIA ZALICZENIOWE I EGZAMINACYJNE NA "OPISÓWKI" (ostatni rok oraz lata poprzednie);
4. PRACE ZALICZENIOWE - UDOSTĘPNIE TYLKO JEDNEJ OSOBIE!!! (cztery na ocenę bdb, jedna db +, jedna db)
5. ŚCIĄGI
6. PROTOKOŁY ZALICZENIOWE I EGZAMINACYJNE - (ostatnie dwa lata - 2011 i 2010);
Dzięki ocenom w nich zawartych można się zorientować z jakiego przedmiotu "oblewają" wykładowcy a jaki traktują ulgowo. Uczymy się więc na te przedmioty, z których były "dwójki", a odpuszczamy sobie z czwórkami i piątkami :)
7. WSKAZÓWKI NA EGZAMINY I ZALICZENIA - typu: pilnuje, nie pilnuje, można ściągać, na jakich wykładach trzeba być itd. :)
8. PLAN ZAJĘĆ Z UBIEGŁEGO ROKU (I i II semestr ) - można się zorientować jak wypadają zjazdy i ile ich jest.

Poniżej przedmioty jakie trzeba będzie zaliczyć na I semestrze oraz posiadane materiały:

1. Zasady ustroju politycznego państwa - Dr M. Kosman
- Przepisane wykłady,
- TEST Z 2011 r. i inne testy.
- Ściągi
2. Prawa człowieka i ich ochrona - Dr B. Diallo (dziekan)
- Przepisane wykłady,
- Pytania i odpowiedzi na opisówkę (egz 2010 i 2011 - tryb niestacj. na odległość, egz 2010 i 2011 - tryb niestacjonarny, oraz innych lat).
3. System ochrony prawnej w Unii Europejskiej - Dr B. Diallo (dziekan)
- Przepisane wykłady,
- Praca zaliczeniowa - trzeba bronić (5 stron - 9 pozycji bibliografii, pytanie zadane na obronie).
4. Polityka społeczna - Dr H. Janicka
- Pytania i odpowiedzi na opisówkę (2011 i lata poprzednie),
- Ściągi
- Brak przepisanych wykładów (b. ciężko było cokolwiek zanotować), zresztą notatki są niepotrzebne,
5. Socjologia organizacji - Dr S. Popławski
- Przepisane wykłady - b. potrzebne;
- Pytania na opisówkę (2010 i 2011)
- Opracowany "pewniak" na opisówkę - "analiza i ocena systemu motywowania w miejscu pracy".
- Ściągi
6. Psychologia zarządzania - prof. S. Frydrychowicz
- Przepisane wykłady;
- TESTY i POPRAWNE ODPOWIEDZI!!! (2010, 2011 i lata poprzednie)
- Testy z UAM'u (Frydrychowicz)
- Wszystkie testy przepisane do jednego pliku Worda i pytania ułożone alfabetycznie (świetna ściąga).
- Ściągi
7. Społeczna gospodarka rynkowa - prof W. Jarmołowicz
- Praca zaliczeniowa - (9 stron - 9 pozycji bibliografii, tabele, ryciny).
8. Strategie rozwoju regionalnego i lokalnego - Dr J. Stępień
- Przepisane wykłady
- Praca zaliczeniowa - (13 stron - 10 pozycji bibliografii , ryciny)
9. Ochrona informacji - Dr J. Bujny
- Notatki
- Praca zaliczeniowa - (7 stron - 7 pozycji bibliografii)
10. Gospodarka przestrzenna - Dr B. Hermann
- Przepisane wykłady
- Praca zaliczeniowa - (15 stron - 13 pozycji bibliografii, tabele ryciny)
11. BHP - Mr T. Malinowski
- Praca zaliczeniowa - (13 stron - 6 pozycji bibliografii, ryciny).

Pozdrawiam!
Łukasz

tel: 518146365
mail: luk34@op.pl

Obserwuj wątek
    • Gość: seminarzysta Re: WSZiB w Poznaniu (materiały na I semestr 2011 IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.11, 18:47
      Albo jesteś prowokatorem, albo skończonym kretynem, żeby takie rzeczy oferować na otwartym portalu.
      Zakładam, że należysz do pokolenia co matematyki na maturze nie zdawało ....
      • Gość: anikaa Re: WSZiB w Poznaniu (materiały na I semestr 2011 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.11, 23:55
        Nie rozumiem czemu tak go krytykujesz. Dzięki protokołom, które otrzymałam od Łukasza zdecydowałam się pójść na tą Uczelnie. Wcześniej na wszystkich forach czytałam, że strasznie tam oblewają, bo za poprawki się płaci... A tu okazuje się, że ogólnie z wszystkich przedmiotów było kilkanaście "ndst".

PS. Łukasz nie przejmuj się tymi durnymi wypowiedziami!!!

anikaa
    • Gość: ja WSZiB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.11, 11:00
      Witam! Jesli ktos ma zamiar rozpoczac studia w WSZiB we Wrocławiu to prosze o kontakt na maila: kwiatek-88@o2.pl
      Studiuje na odległość w WSZiB we Wrocławiu .
      • xboxik Re: WSZiB 15.07.11, 11:29
        protokoły robi się samemu, jak pójdziesz do pracy i przyjdzie Ci rozwiązać zadanie to też je kupisz ?
        • Gość: anikaa Re: WSZiB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.11, 13:00
          xboxik:

A kto tu mówił o kupowaniu protokołów??? I jaki to ma związek z pracą zawodową???
          Łukasz przesłał mi je za za darmo. Po prostu są to dokumenty wystawione przez dziekanat, z numerami albumu studiujących oraz ich ocenami z poszczególnych przedmiotów. Więc nie wiem kompletnie o co ci chodzi???? Wynika z nich, że wykładowcy nie oblewają jak czytałam gdzieś na forum, gdyż płaci się za poprawkę. Poza tym od tego roku nie ma już być "opłaty poprawkowej".
          • Gość: kisiorek Re: WSZiB IP: *.icpnet.pl 13.09.11, 19:54
            Witam,
            jestem absolwentką WSZiB w Poznaniu posiadam materiały z całego Sumu oraz licencjata nie wiem na czym Pani jest ale jeśli będzie Pani zainteresowana mogę przesłać najpierw wykaz przedmiotów jakie mam. Posiadam, opracowania ,wykłady, testy a także ściągi . Studiowałam Administrację .
            Oczywiście materiały za opłatą ale posiadam ich naprawdę wiele
            mój e mail kisiorek@wp.pl
            pozdrawiam
            • myszkaaa12 Re: WSZiB 14.09.11, 17:04
              już mnie cholera bierze jak pomyśle o robieniu prezentacji na zajęcia. Na moim biedaku to same prymitywne programy są. Jakbym miała Apple i wszystkie te aplikacje co tam są to może bym takiego nerwa nie miała już teraz. na www.facebook.com/#!/iSpotAPR
              jest o tym sporo
            • Gość: kwiatek Re: WSZiB IP: *.197.88.97.edial.pl 21.05.13, 18:31
              Czy masz może odpowiedzi na pytania specjalnościowe z zarządzania w administracji?
              www.wszib.wroc.pl/index.php?Page=351&func=pokaz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka