radon100
06.07.11, 18:40
Witam,
Chciałbym zaoferować kompletne materiały na studia w WSZiB w Poznaniu, a konkretnie na I semestr SUM, na kierunek ADMINISTRACJA (jestem na III semestrze tego kierunku).
Na ZARZĄDZANIE też posiadam trochę materiałów - nie spisałem ich tutaj.
Wszystkie materiały prześlę za darmo. W zamian prosiłbym tylko o podanie mojej osoby jako polecającej tą Uczelnię (w momencie zapisu, rekrutacji). Przepraszam, że nie pomagam tak bezinteresownie ale mogę obiecać, że oprócz tych materiałów i wskazówek zyskasz również finansowo :)
Proszę do mnie zadzwonić pod nr telefonu 518146365 a wszystko szczegółowo wyjaśnię.
Zachęcam więc do studiowania na tej Uczelni - z moimi pomocami bez problemu przejdziesz przez (chyba najtrudniejszy) pierwszy semestr.
Przedmioty i wykładowcy w 2011 r. pozostają ci sami, zatem wszystko na pewno się przyda :) Za jakiś czas postaram się skompletować pomoce na II semestr.
Poniżej wymieniam, co oferuje na I semestr:
1. PRZEPISANE WYKŁADY (MS Word);
2. TESTY ZALICZENIOWE I EGZAMINACYJNE (ostatni rok, a także z poprzednich lat);
3. PYTANIA ZALICZENIOWE I EGZAMINACYJNE NA "OPISÓWKI" (ostatni rok oraz lata poprzednie);
4. PRACE ZALICZENIOWE - UDOSTĘPNIE TYLKO JEDNEJ OSOBIE!!! (cztery na ocenę bdb, jedna db +, jedna db)
5. ŚCIĄGI
6. PROTOKOŁY ZALICZENIOWE I EGZAMINACYJNE - (ostatnie dwa lata - 2011 i 2010);
Dzięki ocenom w nich zawartych można się zorientować z jakiego przedmiotu "oblewają" wykładowcy a jaki traktują ulgowo. Uczymy się więc na te przedmioty, z których były "dwójki", a odpuszczamy sobie z czwórkami i piątkami :)
7. WSKAZÓWKI NA EGZAMINY I ZALICZENIA - typu: pilnuje, nie pilnuje, można ściągać, na jakich wykładach trzeba być itd. :)
8. PLAN ZAJĘĆ Z UBIEGŁEGO ROKU (I i II semestr ) - można się zorientować jak wypadają zjazdy i ile ich jest.
Poniżej przedmioty jakie trzeba będzie zaliczyć na I semestrze oraz posiadane materiały:
1. Zasady ustroju politycznego państwa - Dr M. Kosman
- Przepisane wykłady,
- TEST Z 2011 r. i inne testy.
- Ściągi
2. Prawa człowieka i ich ochrona - Dr B. Diallo (dziekan)
- Przepisane wykłady,
- Pytania i odpowiedzi na opisówkę (egz 2010 i 2011 - tryb niestacj. na odległość, egz 2010 i 2011 - tryb niestacjonarny, oraz innych lat).
3. System ochrony prawnej w Unii Europejskiej - Dr B. Diallo (dziekan)
- Przepisane wykłady,
- Praca zaliczeniowa - trzeba bronić (5 stron - 9 pozycji bibliografii, pytanie zadane na obronie).
4. Polityka społeczna - Dr H. Janicka
- Pytania i odpowiedzi na opisówkę (2011 i lata poprzednie),
- Ściągi
- Brak przepisanych wykładów (b. ciężko było cokolwiek zanotować), zresztą notatki są niepotrzebne,
5. Socjologia organizacji - Dr S. Popławski
- Przepisane wykłady - b. potrzebne;
- Pytania na opisówkę (2010 i 2011)
- Opracowany "pewniak" na opisówkę - "analiza i ocena systemu motywowania w miejscu pracy".
- Ściągi
6. Psychologia zarządzania - prof. S. Frydrychowicz
- Przepisane wykłady;
- TESTY i POPRAWNE ODPOWIEDZI!!! (2010, 2011 i lata poprzednie)
- Testy z UAM'u (Frydrychowicz)
- Wszystkie testy przepisane do jednego pliku Worda i pytania ułożone alfabetycznie (świetna ściąga).
- Ściągi
7. Społeczna gospodarka rynkowa - prof W. Jarmołowicz
- Praca zaliczeniowa - (9 stron - 9 pozycji bibliografii, tabele, ryciny).
8. Strategie rozwoju regionalnego i lokalnego - Dr J. Stępień
- Przepisane wykłady
- Praca zaliczeniowa - (13 stron - 10 pozycji bibliografii , ryciny)
9. Ochrona informacji - Dr J. Bujny
- Notatki
- Praca zaliczeniowa - (7 stron - 7 pozycji bibliografii)
10. Gospodarka przestrzenna - Dr B. Hermann
- Przepisane wykłady
- Praca zaliczeniowa - (15 stron - 13 pozycji bibliografii, tabele ryciny)
11. BHP - Mr T. Malinowski
- Praca zaliczeniowa - (13 stron - 6 pozycji bibliografii, ryciny).
Pozdrawiam!
Łukasz
tel: 518146365
mail: luk34@op.pl