weronika-abrada 21.07.11, 11:46 Witam, wybieram się do poznania na firmowe spotkanie i poszukuję hotelu, w którym bym nocował przez 2 dni, ważne żeby było on w centrum i żeby był dostęp do internetu ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mapo0 Re: Hotel w Poznaniu 21.07.11, 12:45 a może być to hotel z internetem, kawką i herbatką, ale bez śniadania? Odpowiedz Link Zgłoś
michal.wolon Re: Hotel w Poznaniu 21.07.11, 16:58 Ja bym Ci proponował Hotel Włoski ;) pracowałem tam i bardzo żałuję, że musiałem odejść bo miejsce naprawdę świetne i pełne klimatu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mapo0 Re: Hotel w Poznaniu 21.07.11, 20:07 Wiedziałem, że zaraz jakiś debil zaproponuje hotel włoski - bez śniadania w cenie ale z herbatką gratis! :) pałęta się tu ta bezczelna i naiwna kryptoreklama od dawna. Debilu reklamujący to: weź pod uwagę, że forum to jest uczęszczane w 99% przez osoby zamieszkałe w Poznaniu i okolicach. Osoby takie nie wykupią ci noclegu w hotelu w poznaniu, podobnie student nie wyda 200 zł na nocleg! Reklamuj się w Warszawie i innych miastach! Odpowiedz Link Zgłoś