Dodaj do ulubionych

to forum jest chore

IP: *.icpnet.pl 21.05.04, 09:29
na bok sentymenty!!! ludzie sami wybraliście dla siebie swój los więc spadówa
z Polski; nie ma uzasadnienia dla pseudopatriotów udających wielkich
polonusów którzy mieszkają 10000 km od Polski czy Poznania
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: to forum jest chore IP: *.elisa-laajakaista.fi 29.05.04, 19:18
      i Ty mnie przegonisz, prawdziwy patrioto lokalny?? Nasz wybor, nasz los, nasz
      problem - nie Twoj...
      • Gość: zebra w kratę Re: to forum jest chore IP: *.icpnet.pl 31.05.04, 00:59
        No włanśnie poznaniaku, spadaj z tego forum bo ono nie jest dla frajerów co
        tyłka poza własne podwórko boją się ruszyć i jeszcze to sobie tłumaczą
        patriotyzmem. Co ty dla tego kraju zrobiłeś...bo sam fakt że w nim siedzisz i
        zazdrościsz tym co wybyli to za mało żeby cię nazwać patriotą?
    • Gość: młyn Re: to forum jest chore IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 13:43
      co cię wogóle nasz forum obchodzi? Nasze Forum, nasza sprawa...a to bie to może
      być obojętne...istnienie tego forum nie ma prawa ci przeszkadzać.

• dora23 Re: to forum jest chore 14.02.05, 05:22
        To zycie w polsce staje sie chore i wiele ludzi podejmuje tak trudna decyzje
        dla lepszego bytu wlasnych dzieci.Kocham ten kraj calym sercem ale jego
        gospodarka to droga do nedzy.
    • Gość: Michal Re: to forum jest chore IP: *.appendix.ca 15.02.05, 21:46
      to ty chory jestes, zaloz jakas partie nacjonalistyczna, bedziesz w tym dobry
    • Gość: ???? Re: to forum jest chore IP: *.range81-153.btcentralplus.com 16.02.05, 15:35
      Wiesz co kolego, nie wiem o co chodzi w tym forum bo zdazylam przeczytac tylko
      Twoja wypowiedz i mysle, ze to Ty jestes chory!!!Czy Ty musisz,ze 90% z tych
      ludzi wyjechalo dobrowolnie z nieprzymuszonej woli.Sytuacja gospodarcza w kraju
      ich a w zasadzie nas wszytkich do tego zmusila:)Sama jestem za granica i fakt
      nie narzekam, ale nie pisz czegos takiego, bo trudno Cie zrozumiec.Nasuwaja sie
      tylko dwa wnioski odnosnie Twojej osoby albo jestes rozpieszczonym mamy
      synkiem, ktory zawsze wszystko dostawal i nic w zyciu nie zrobil i zadna praca
      sie nie skalal,albo po prostu czlowiekiem bez ambicji i urodzonym w czepku:
      (Wstydze sie tego,ze moj rodak moze miec taki poglad i glosno go jeszcze
      wyglasza.Wiesz, skoro juz korzytsasz z internetu to poczytaj o tym co sie
      dzieje w naszym kraju i moze wtedy zmienisz zdanie!!!!
      • Gość: JJOkocha Re: to forum jest chore IP: *.mi2.albacom.net 19.09.05, 04:21
        A ja mysle, ze autor watku ma racje.
    • girlfrompoland Re: to forum jest chore 20.02.05, 22:16
      Zaddrosc cie zzera.. zalosne...
      • Gość: radex Re: to forum jest chore IP: 5.5.* / 80.58.38.* 05.05.05, 16:26
        zazdrosc brzydka cecha-chyba nie jestes poznaniakiem
    • Gość: JJOkocha Re: to forum jest chore IP: *.mi2.albacom.net 19.09.05, 04:20
      Zgadzam sie, masz 100proc racji. pozdrawiam
      • Gość: Emigrant007 Re: to forum jest chore IP: *.sympatico.ca 22.09.05, 15:47
        Trzeba sie ruszac,ruszac rebiata.Nie jednym ,juz pociag odjechal, nadal czekaja
        i sie starzeja.Czasy sie zmieniaja i my musimy sie dostosowac ,takie jest
        zycie.Nowa rzeczywistos dla niektorych ludzi to tragedia nie moga sie odnalesc,
        poniewaz sie nie ruszali,a poznaniok ma zal, ze wyjezdzaja ale pamietajcie
        zawsze moga wrocic .Pozdrawiam was wiaruchna.
        • Gość: ja Tak jest! IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 23.09.05, 06:49
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka