malgosik 04.03.02, 15:20 Czy znacie jakieś przedszkole , najlepiej na Wildzie, gdzie dzieci nie muszą leżakować? Please, pomóżcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
whasuuup Re: Przedszkole bez 05.03.02, 14:52 a po co Tobie przedszkole bez "lezakowania"? Przeciez to oprócz podwieczorków najlepsza rzecz w przedszkolu! Chyba jeszcze nikt nie wpad na pomysl zeby zrobic przedszkole bez leżakowania! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: Przedszkole bez IP: *.cust.poz.supermedia.pl 05.03.02, 14:56 whasuuup napisał(a): > a po co Tobie przedszkole bez "lezakowania"? > Przeciez to oprócz podwieczorków najlepsza rzecz w przedszkolu! > Chyba jeszcze nikt nie wpad na pomysl zeby zrobic przedszkole bez leżakowania! > Pozdrawiam ja tam nie znosilem lezakowania:) Odpowiedz Link Zgłoś
whasuuup Re: Przedszkole bez 05.03.02, 15:03 > > > ja tam nie znosilem lezakowania:) Ale teraz pewnie nie raz do tego tesknisz!! Wyobraz sobie ze przychodzi godzinna 12 panie przedszkolanki wyciagaja łożeczka a ty sie mozesz polozyc obok najladniejszej dziewczyny w grupie i "z nia" usnac!:-) Achhh az sie rozmarzylem Odpowiedz Link Zgłoś
yav Re: Przedszkole bez 05.03.02, 16:50 Malgosik, a jesteś pewna, że teraz w ogóle zmusza się dzieci do leżakowania? Dziecko z mojej rodziny, w tej chwili 8-letnie, chodziło do przedszkola w odpowiednim dla niego wieku i na pewno nie leżakowało, bo nie miało ochoty - było tak, że kto chce, ten śpi, kto nie chce, nie musi. I było to zwykłe, państwowe przedszkole. Wprawdzie nie w Poznaniu, ale na Sląsku, ale wydaje mi się, że obecnie się już nigdzie dzieci nie przymusza do leżakowania, jak za naszych przedszkolnych czasów.... Odpowiedz Link Zgłoś