Dodaj do ulubionych

Wybiegam z mokrą głową, byle jak najdalej od Term

27.10.11, 20:12
He, he. Poznań hau, hau.
Obserwuj wątek
    • amirez Panna z mokra głową... ;) 27.10.11, 20:21
      Bo termy proszę pani nie są dla barachła! Nie po to wydano kupę szmalu, aby teraz byle cieć przyjeżdżał tutaj / nie daj Boże - z bachorami/ aby się relaksować, czy dupę moczyć.
      Termy są po to, aby golić z kasy frajerów, Rycho mógł się chwalić, a zarząd /jeżeli jest/ miał wysokie pensyjki.
      Jak się ku... nie podoba, to se pani wodę do wanny na kwaterunku napuść! ;)
      =======================================================
      A tak profilaktycznie to bym "jutuba" na okoliczność kamer przeszukał. Chociaż jak zgrabna laska jesteś, to się pani nie masz co martwić. Chyba, że mężuś wyrywny. Oj, to może zaboleć ;)
      • Gość: koles Re: Panna z mokra głową... ;) IP: *.izacom.pl 27.10.11, 20:28
        no niezla reklamka! gratulujemy hau hau!
      • Gość: dd Re: Panna z mokra głową... ;) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.10.11, 22:54
        Najważniejsze, że pani prezes zamówiła sobie za nasze pieniądze służbowe autko ze skórzaną tapicerką :)
        A w termach brakuje prawdziwego gospodarza! Amatorką cuchnie na kilometr!
        • Gość: Jo Qurwa jesli to prawda to porzszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.11, 23:01
          Grobelny do pierdla
          • dr.europa Re: Qurwa jesli to prawda to porzszka 27.10.11, 23:54
            Dokladnie! Jak zobacze Grobelnego pracujacego w roli ciecia w tych pseudotermach albo na slynnym poznanskim, super-extra-pozytecznym i niedrogim stadionie to uwierze w sens tego systemu (demolkracji) i prawo i sprawiedliwosc (nie mylic z PiSdami). Grobelny! Alleluja i do przodu!
          • Gość: Wymiar sprawiedliw Załatwione IP: *.man.poznan.pl 28.10.11, 11:44
            Kain problem, schnella Grobelny, za kratki
    • Gość: stefciu Re: Wybiegam z mokrą głową, byle jak najdalej od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.11, 20:31
      a nawet woof woof :D
    • tutuna Re: Wybiegam z mokrą głową, byle jak najdalej od 27.10.11, 20:33
      Żal.
      Ale to nie "panna" powinna odczuwać, ino zarządcy i budowniczowie tego "czegoś".
    • Gość: abc Cóż - jaki pan, taki kram IP: *.ip.netia.com.pl 27.10.11, 20:35
      Ale co z tego. Lemingi i tak na kolejną kadencje go wybiorą.
      • schwarzwaldmaedel Bareja by sie nie powstydzil 27.10.11, 20:38
        Rewelacyjny przybytek jednym slowem. Nic tylko sie polnische wirtschaft na usta cisnie....nasze miasto juz naprawde schodzi na psy....a moze i na RYSIE....?
        • Gość: Nutter Re: Bareja by sie nie powstydzil IP: *.static.virginmedia.net 27.10.11, 21:15
          Bardzo wiele sie z tego wszystkiego co napisala czytelniczka zgadza. Moje doswiadczenia z Termami sa dosc podobne. Wybralem sie do Term w poniedzialek pierwszy dzien po otwarciu. Mysle sobie zrelaksuje sie po przebiegnietym maratonie, poplywam sobie w 50m basenie (moze nie jestem az tak dobry ze po kilku machnieciach przeplywam basen 25m, jak nasza czytelniczka, a plywam dosc dobrze), ale basen 50m to zawsze mniej nawrotow do zrobienia. Na Termy docieram w godzinach rannych no i oczywicie jest wielkie zamieszanie, wydaje sie ze administracja nie dziala za dobrze, mysle ze jest to pewnie choroba dziecieca i ze z czasem nabiora doswiadczenia i wszystko zacznie dzialas porzadnie.
          Kiedy chcialem wykupic wejscie na sauny okazalo sie ze sa one otwarte tylko od 15:00 (chyba z oszczednosci?), decyduje sie wkoncu tylko na baseny sportowe. Dostaje mojego czipa ide do szatni przebieram sie, zamykam szafke (tak mi sie wydaje) i ide poplywac. Wchodze na czesc sportowa, basen 50m jest wlasnie przedzielany na pol, wiec ide poplywac do basenu gdzie sa trampoliny (w tamtej chwili jeszcze nie dzialajace, nie wiem jak jest teraz). Mysle sobie pojde zobaczyc jak wyglada czesc rekreacyjna... Podazam w tamta strone otwieram sobie bramke czipem (zaczyna sie naliczanie minutowe) Ide zobaczyc zjezdzalnie, z 5 zainstalowanych 3 dzialaja, ale woda w nich jest strasznie zimna. Pytam sie ratownikow dlaczego jest tak zimno, okazuje sie, ze woda sie jeszcze nie nagrzala. Ale wyglada na to, ze woda do tej pory sie nie nagrzala. Zwiedzam dalej Termy ide na rwaca rzeke, ktora ponoc omal nie pochlonela zycia doroslej osoby i usmiecham sie w duchu bo to jest chyba jakas mini rwaca rzeczka. Nie wiem kto to zaprojektowal, ale na pewno rwaca rzeka nie jest funkcjonalna i nie pozwoli na zabawe wiekszej ilosci osobom. Jedyne rzeczy na plus w Termach to niektore ratowniczki i basen na zewnatrz w ktorym mozna poplywac patrzac na stok narciarki.
          Po moim 1.5h pobycie na Termach wracam do szatni i okazuje sie, ze moja szafka caly czas byla otwarta. Na szczescie nic mi nie zgienelo, bo bylem w godzinach dosc porannych. Jak sie potem okazalo, zeby zamknac szafke trzeba przylozyc czip i poczekac az swiatelko zmieni sie z zielonego na czerowne. Kiedy ja zamykalem szafke przylozylem czip zapalilo sie zielone swiatelko - mysle wszystko w porzadku szafka zamknieta "zielone swiatlo" zawsze z tym sie kojarzy, no ale niestety nie na Termach tutaj trzeba czekac na swiatlo czerwone. Oczywiscie zadnej instrukcji jak zamykac szafki nie znalazlem. Przy ubieraniu sie rowniez zauwazam mnostwo kamer na suficie, wyglada to na niezlego Big Brother'a.

Wracajac jeszcze do tych czipow, nie wyobrazam sobie wycieczek dzieci przyjezdzajacych na termy i kazde z dzieci dostajace czipa do szafki (bransoletki sa nie ponumerowane). Pozniej proby nauczycieli znalezienia wlasciwego czipa do otwierania poszczegolnych szafek.

Jest wiele jeszcze do dopracowania od strony administracyjnej. Ale jesli chodzi o zaprojektowanie tego miejsca to z przykroscia musze napisac, ze na zachodzie bylem w wielu aqua parkach, ktore byly budowane w latach 80 i jakosc wykonania, pomyslowosc z jaka zostaly wybudowane, urozmaicenie zjezdzalni itp. duzo przewyzaja to co jest w Poznaniu. A jestem przekonany, ze byly wybudowane tanszym kosztem niz nasze termy.

Nie chce tez zeby ten watek byl w tonie narzekania, ale niestety Termy moga i rozczarowuja (nie wiem jak wyglada swiat saun, nie bylo mi dane go odwiedzic). Byl to obiekt tak dlugo wyczekiwany przez Poznaniakow, wybudowany w takim urokliwym miejscu i za wcale niemale pieniadze, ale do poznanskiej porzadnosci mu bardzo, bardzo daleko.
    • Gość: Posener Re: Wybiegam z mokrą głową, byle jak najdalej od IP: *.echostar.pl 27.10.11, 20:44
      zamilcz cieciu, ta baba z Warszawy ma racje. Taka obsługa to skandal a kamery to na policje powinn osie zglaszac. Poki co zarzadzaja chyba tym badziewiem Warszwiacy wiec poznala swoich ziomali z lepszej strony. Wielu ludzi na pewno tam nie pojdzie, ale wiekszosc przyjezdnych ktrorzy nie wiedza w co sie pakuja kupi tam bilecik.
      • Gość: Kimono Kamery super IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.11, 23:03
        Kobitki można poogladać w necie. Dla chetnych 2 zeta od adresu
    • Gość: stuknijcie sie Re: Wybiegam z mokrą głową, byle jak najdalej od IP: *.icpnet.pl 27.10.11, 20:54
      Stuknijcie się w głowę dziennikarze,pojezdzijcie po swiecie a potem krytykujcie!i słuchajcie opowieści histeryczek ,które nie potrafią sie bawić ,tylko chcą być bawione.

Bez przesady! Gdyby jezdiila po świecie ,wiedzialaby ze te termy nie róznią sie niczym innym od tych np niemieckich.Gdyby nie było kamer krzyczałaby ze czuje sie niebezpiecznie! Mydla im sie zachciewa ,szamponów pod przysznicami( darmowych) ,stref do zdejmowania butów itd itp.Nie! Termy sa takie jak te na zachodzie! Jedyny mankament to cena wstępu ,tez jak na zachodzie!
      I przestancie już krytykować.
      • vipunia Re: Wybiegam z mokrą głową, byle jak najdalej od 27.10.11, 20:59
        i występ w TV za free?
        i basen 50m przedzielony na pół?
        i ... i ... i ...
        tyle absurdów, że mam nadzieję, że to tylko jakiś tekst na 1 kwietnia i nic z tego nie jest prawdą, ale nie ... nadal on tu wisi!!! ;)
        • annes67 Re: Wybiegam z mokrą głową, byle jak najdalej od 29.10.11, 18:21
          vipunia napisała: > i basen 50m przedzielony na pół?

na pól..hi, hi.... skakać jak delfiny z jednego do drugiego chyba mamy.
      • jarucha79 Re: Wybiegam z mokrą głową, byle jak najdalej od 27.10.11, 21:08
        facet z nadzoru pań sprzątających wchodzący do damskiej szatni to też pewnie zachodni standard??
        Po co kamery w szatni skoro są zamykane szafki??
    • arti9944 Wybiegam z mokrą głową, byle jak najdalej od Term 27.10.11, 20:58
      Może by tak znowu przyłączyć Wielkopolskę do Niemiec? Ładne drogi, baseny, czysto- no tylko ten niemiecki.
      • Gość: sky Re: Wybiegam z mokrą głową, byle jak najdalej od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.11, 21:11
        Tak! Do Niemiec! Oby dalej od Warszawki! I tak mamy do stolicy bliżej niż do Wawy, jak to mawiają w kochanym Posen :)
        • Gość: posener Re: Wybiegam z mokrą głową, byle jak najdalej od IP: *.173.22.16.tesatnet.pl 27.10.11, 21:39
          Jestem za. Przylaczyc Wielkopolske do Niemiec. Blizej nam do Berlina niz do wsi Warszawa.
          • Gość: buraczana.lejdi Re: Wybiegam z mokrą głową, byle jak najdalej od IP: *.echostar.pl 28.10.11, 12:36
            moglibyscie sie zastanowic o czym piszecie?
      • Gość: G.Sommer Re: Wybiegam z mokrą głową, byle jak najdalej od IP: *.pools.arcor-ip.net 27.10.11, 21:14
        Jak tylko opanujesz der,die,das,no to Niemcy bada z Was ! Was.... ? :-))
        • Gość: greg Re: Wybiegam z mokrą głową, byle jak najdalej od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.11, 10:33
          chciałeś błysnąć dowcipem i wpadłeś po uszy w g...

ja będę
          ty będziesz
          on będzie
          my będziemy
          wy będziecie
          oni BĘDĄ

Gość portalu: G.Sommer napisał(a):

> Jak tylko opanujesz der,die,das,no to Niemcy bada z Was ! Was.... ? :-))
          • Gość: Do greg Re: Wybiegam z mokrą głową, byle jak najdalej od IP: *.pools.arcor-ip.net 28.10.11, 14:06
            Widze,ze masz ciagotki korektorskie i marnie ci to wychodzi skoro chcesz uczyc innych odmian a nie bierzesz POd uwage faktu zlego pukniecia w klawiature.Tak wiec szukaj se chloptasiu klientow z bykami ortograficznymi a z mojego POstu wypad !!
      • xaliemorph słowianie połabscy 27.10.11, 23:49
        A dlaczegoż by nie? Należałoby nawiązać historycznie do okresów pradziejowych i wspólnych korzeniach ze Słowianami połabskimi i podbudowa pod scalenie Wielkopolski z Brandenburgią. ;-)
      • Gość: won Re: Wybiegam z mokrą głową, byle jak najdalej od IP: *.icpnet.pl 28.10.11, 21:30
        Dla tej Panny to nawet do Francji byśmy mogli Poznań przyłączyć i by sie jej nie spodobało...
    • filipinska.zaraza.prezydenta 2 x 25 zamiast 1 x 50 27.10.11, 21:00
      Akuratna wszystkich możliwych portalach plus na stronach Term jest informacja, że basen olimpijski jest na co dzień podzielony na dwa mniejsze - więc tutaj pani z Warszawy nie powinna mieć żadnych pretensji. Takie rzeczy jak wymiar basenu czy temperatura wody bez trudu można znaleźć w necie czy telefonicznie.
      • marysienka44 Re: 2 x 25 zamiast 1 x 50 27.10.11, 21:07
        To ja chyba byłam w innym Poznaniu, na innych termach ;)
        Jakaś panikara z tej baby, z góry nastawiona, że jak Poznań to będzie źle.
        Wogóle mam wrażenie , że bardzo komuś zależy aby robić "termom" koło pióra.
        Ja byłam w niedzielę, opisałam spostrzeżenia niżej w wątku, więc nie będę się powtarzać.
        • Gość: posener Re: 2 x 25 zamiast 1 x 50 IP: *.173.22.16.tesatnet.pl 27.10.11, 21:41
          Jak juz to w ogole. I pewnie byłas w innym Poznaniu i w innych Termach - tam moze rzeczywiscie wogole jest poprawna forma :)
        • Gość: facet marysienki44 woyeur filmik ;) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.10.11, 21:44
          marysienka44 - poszukałbym w necie filmiku z Twoim udziałem w kategorii "voyeur" (bo na pewno nie "spy camera" skoro każdy je widzi wiszące w przebieralni - ale sądząc po Twoim nick'u że masz już 44 lata - to chyba Ciebie akurat niewielu by już chciało oglądać ;) Chyba, że amatorzy działu "voyeur" i "mature" - czyli gerontofile jakieś ;)

Więc pewnie należysz już do tej kategorii naturystów bliżej 60tki, którzy gremialnie opanowali plaże zachodniej Europy i wywalają na światło dzienne swoje na co dzień schowane organy ;)
          Zapewniam Cię jednak, że większości ludzi poniżej 40. roku życia kamery w przebieralniach przeszkadzają - a nawet wqrwiają.
          • marysienka44 Re: marysienki44 woyeur filmik ;) 28.10.11, 09:27
            Akurat mam 32 lata (jeszcze m-c) a liczba w nicku taka, bo nie bylo wolnych innych :)
            A kamer są w szatni, a nie w przebieralni. Przebieralnia jest zamykana, i nad nią kamer nie widziałam. Są nad szafkami.
            • dinki_red Re: marysienki44 woyeur filmik ;) 28.10.11, 11:57
              Nie wiem nie znam przybytku ale zazwyczaj przebieralni jest 3 moze cztery i sa najczesciej zajete. Nie moge mowic za wszytkich ale ja sie przebieram w szatni bo mi sie nie chce wszytskiego taragac do lun z przebieralni. Dlateg tez nie bylabym zachwycona kamerami w szatni. Rowniez malo zachwycona bylaby jakby mi jakis osobnik plci meskiej do szatni wlazl kiedy akurat nie mam nic na sobie
            • Gość: facet Re: marysienki44 woyeur filmik ;) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.10.11, 18:07
              marysienka44 napisała:
              > Akurat mam 32 lata (jeszcze m-c) a liczba w nicku taka, bo nie bylo wolnych inn
              > ych :)

No to ok - 32-latkę jeszcze można sobie pooglądać - o ile nie przybrała 25 kg po urodzeniu trójki dzieci ;)
              Jak znajdę w necie filmiki z term - podeślę Ci na maila linka ;)
              Może się odnajdziesz ;)
        • daga_1 Re: 2 x 25 zamiast 1 x 50 28.10.11, 17:58
          A bo w niedzielę, to więcej ludzi i trzeba się postarać, żeby koło d..y nie zrobili.
      • vipunia Re: 2 x 25 zamiast 1 x 50 27.10.11, 21:16
        Podaj linka...
        www.termymaltanskie.com.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=290&Itemid=235
        czytam:
        basen pływacki o wymiarach 51,3m x 25m i głębokości 2 m, podzielony na 10 torów po 2,5m każdy – ruchomy pomost z napędem ręcznym pozwoli na rozgrywanie zawodów pływackich także na dystansie 25m,

Jak dla mnie ta informacja sugeruje, że jest basen 50m, a jak są zawody można zrobić krótszy na krótkie dystanse...

Teraz dla mnie kluczowe - tekst był/jest relacją z pobytu i właściwie mi teraz mniej chodzi o to, czy jest pomost czy nie (ściana na stałe?), czegoś nie ma czy jest i że ktoś nie doczytał sobie na WWW, ale jaki PR tego obiektu i Poznania robią jego pracownicy... Jak dla mnie kiepsko, po prostu wstyd.
        • Gość: int Re: 2 x 25 zamiast 1 x 50 IP: *.cable.net-inotel.pl 27.10.11, 21:25
          www.termymaltanskie.com.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=475&Itemid=264

UWAGA: aktualnie, basen pływacki podzielony jest na pomostem przesuwnym na tory 25-metrowe.
      • Gość: jack Re: 2 x 25 zamiast 1 x 50 IP: *.icpnet.pl 28.10.11, 06:23
        To może w necie należy też popływać ?

Przecież jak się jet n miejscu to obsługa też ma dostęp do netu więc powinna umieć informować

Dziadoski początek
      • Gość: lili Re: 2 x 25 zamiast 1 x 50 IP: 80.50.231.* 28.10.11, 17:35
        A co to za różnica czy jest z Warszawy czy z Kołobrzegu????????
    • armadillo001 Wybiegam z mokrą głową, byle jak najdalej od Term 27.10.11, 21:14
      Czy GW naprawdę uważa, że "Czytelniczkę" mogło spotkać aż tyle nieszczęść podczas 1 wizyty? Zadałem sobie trud i policzyłem - 13 nieszczęść pod rząd (i to nie licząc tych powtarzających się, jak np. niemiła lub niekompetentna obsługa).
      Są 2 opcje:
      (1) jesteście nierzetelni i bezmyślnie drukujecie byle paszkwil,
      (2) macie jakiś interes/ cel w tym, żeby oczerniać Termy Maltańskie (to już 2-gi artykuł z tej serii).
      Mam szczerą nadzieję, że opcja (1) jest prawdziwa. Lepiej być głupim, niż głupim i wrednym (a powyższy artykuł nawet jako paszkwil jest głupi i niewiarygodny).
      Szperając w internecie łatwo jednak zauważyć pewne zależności, które sugerowałyby drugą możliwość.
      Właściwie interesuje mnie już tylko jedno - czy zasada, że "cel uświęca środki" zawsze obowiązywała w Waszym środowisku, czy to ja byłem za młody by to zauważyć?
      • Gość: Max Syf i gó...o - wiadomo Poznani Polska IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.11, 21:26
        Nie bylem tam i nie planuje a artykul mi wystarcza i potrafie sobie latwo wyobrazic syf i malarie jaka tam jest. Typowe polskie niedociagniecia.

Za wszystko odpowiedzialny jest nieudacznik Grobelny i jego nieudacznicy-miejscy urzednicy. Ale poznanskie bydlo-wyborcy ponownie zaglosuja na Grobelnego w 2014. To naprawde dobry prezydent. Zwlaszcza za korki ktore zafundowal gdzie robole robia tylko przez male 8h dziennie. Wracajac z pracy o 1600-1700 korki sa godzinne a na budowach pustki. Robole skonczyly juz swoja dniowke.
        • sleperyby Re: Syf i gó...o - wiadomo Poznani Polska 27.10.11, 22:48
          Wracaj gościu do swojej Warsiawy! A tak w ogóle to ciekawe, z wpisu wynika, że ok. 17.00 korki wracają od roboty. Brawo!
          Normalni ludzie wiedzą, że trzeba budować, póki możn i się da, a nie marudzić, zrzędzić i "narzykać"!
        • Gość: Piter gó...o to ty wiesz IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.11, 10:53
          Gość portalu: Max napisał(a):
          > Nie bylem tam i nie planuje a artykul mi wystarcza i potrafie sobie latwo wyobr
          > azic syf i malarie jaka tam jest. Typowe polskie niedociagniecia.

no i to jest Twój problem - NIE BYŁEŚ a się WYMĄDRZASZ! Jakie to prostackie! i tak, takie typowo "polskie" albo "szlacheckie".

Ekspert od siedmiu boleści
      • as310 Re: Wybiegam z mokrą głową, byle jak najdalej od 27.10.11, 21:39
        Mnie opis "warszawianki" wcale nie dziwi. Mąż był 3 razy, córka uczęszcza raz w tygodniu na naukę pływania z finansowaniem UM. Znamy aqaparki na Litwie i Słowacji. Fakty: w termach jest piekielnie zimno, zarówno pod prysznicami jak i na obiekcie. Rozwiązanie zamykania szafek to nieporozumienie (grupa 12 dzieci z trenerką pierwszego dnia walczyła z szafkami 25 min z 45 min zajęć). Kamery w szatniach, nie ma podziału na szatnię damską i męską (w części rekreacyjnej). Brak info o temp. wody na obiekcie ani zegarów umożliwiających sprawdzenie czasu. Brak wieszaków na ręczniki przy prysznicach. Atrakcje co najmniej ubogie. Nie słyszałam dobrych opinii od nikogo, kto już miał okazję korzystać z dobrodziejstw "najnowocześniejszego aqaparku w Europie..." Być może w artykule jest trochę przesady, ale wiele osób potwierdza, że jest bardzo dużo niedoróbek, chaosu organizacyjnego i rozwiązań nie ułatwiających korzystania z obiektu. Przykro mi, że zmarnowano szansę na obiekt nawet nie na europejskim poziomie, ale choćby dorastający do pięt aqaparkom w Wilnie czy Druskiennikach.
        • Gość: ja Re: Wybiegam z mokrą głową, byle jak najdalej od IP: *.icpnet.pl 27.10.11, 22:24
          "Znamy aqaparki na Litwie i Słowacji"- to za mało kochana,to nie WIELKI cywilizowany świat.Nie rozsmieszaj mnie ze słowackimi czy litwinskimi inwestycjami
          • Gość: W Re: Wybiegam z mokrą głową, byle jak najdalej od IP: 195.114.161.* 27.10.11, 22:42
            Co w tym... śmiesznego...? Że Osoba nie jest zadowolona (jak wielu) z Term... (a raczej instalacji zasilanych kranówką, bo nawet wody z odwiertu nie ma, czyli też kolejny raz wprowadza się ludzi w błąd...) z tych warunków... A dodatkowo, ta osoba ma takie a nie inne poznanie w innych miejscach... To tym większe ma doświadczenie w tym temacie, ale najważniejsze, że użytkownik nie był zadowolony! Nawet jeśli to jego jedyne... Termy... Zresztą też widzę je jako bubel, zbudowany w nieprawdzie (mamiono nas dziesiątki lat! Że baseny muszą powstać nad Maltą ze względu na wody termalne - i co...? Nawet nie dokonano odwiertu... A warunki przetargu, oczywiście nieskutecznego... Były tak ustalone, żeby nic z tego nie było...) I mamy Termy z wodą z kranu... Ale udał się jedno... "Termy" odsprzedały wielką działkę, pod hotel... I blok(sic!) Tym sie zajmują... Nie warunkami, nie odpowiednią wodą...
            • Gość: mm Re: Wybiegam z mokrą głową, byle jak najdalej od IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.11, 00:22
              i to jest prawdziwy temat dla gazety.
          • Gość: jozue Re: Wybiegam z mokrą głową, byle jak najdalej od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.11, 10:39
            tjaaaa... bo skoro słowackie i "litwińskie" (do szkoły!!!) aquaparki są lepsze, to znaczy że są śmieszne?

Gość portalu: ja napisał(a):

> "Znamy aqaparki na Litwie i Słowacji"- to za mało kochana,to nie WIELKI cywi
            > lizowany świat.Nie rozsmieszaj mnie ze słowackimi czy litwinskimi inwestycjami
        • kret_w_butach Re: Wybiegam z mokrą głową, byle jak najdalej od 28.10.11, 01:37
          W słowackiej Tatralandii koło Popradu (ewelacja - polecam!) też nie ma podziału na część męską i damską. Są szafki, w których chowasz ciuchy, a przebrać idziesz do przebieralni, gdzie kamer nie ma. Proste i bezpieczne. Chyba że chcesz dupskiem przed szafką świecić.

Dziwię się Wyborczej, że co chwilę drukują tego typu listy, a większość artykułów ma negatywne zabarwienie. Później Bogaczyk się dziwi, że mu sprzedaż reklam maleje, nakład się zmniejsza i musi ludzi zwalniać. Ale jeżeli prawie wszystko jest na nie, to kto będzie chciał to kupowac/reklamować się/czytać?
      • Gość: KaPeWu? Argumenty pajacu IP: *.man.poznan.pl 28.10.11, 11:53
        Czekamy na argumenty.
    • l.george.l U Rydzyka to dopiero będzie basen 27.10.11, 21:22
      Podobno już buduje.
      • xaliemorph Re: U Rydzyka to dopiero będzie basen 27.10.11, 23:45
        Wiesz co, ja naprawdę, serio jestem ciekaw tej inwestycji ojca Rydzyka. Może nie przepadam za nim ale facet łeb do interesów ma i być może tak nie obniży jakości inwestycji jak nasz umiłowany prezydent Grobelny zdaje się zrobił. A to że przed wejściem będzie jeszcze obowiązkowy wrzut na tacę co łaska, trzy zdrowaśki oraz kwit ze spowiedzi to da się przeżyć.

Naprawdę kibicuję Rydzykowi bo być może zrobi najlepszy Auqapark w Polsce. To dopiero będzie poruta dla wszelkiej maści urzędasów i biznesmenów, ulala ...
        • Gość: obywatel Re: U Rydzyka to dopiero będzie basen IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.10.11, 18:27
          xaliemorph napisał:
          > Wiesz co, ja naprawdę, serio jestem ciekaw tej inwestycji ojca Rydzyka. Może ni
          > e przepadam za nim ale facet łeb do interesów ma i być może tak nie obniży jako
          > ści inwestycji jak nasz umiłowany prezydent Grobelny zdaje się zrobił. A to że
          > przed wejściem będzie jeszcze obowiązkowy wrzut na tacę co łaska, trzy zdrowaśk
          > i oraz kwit ze spowiedzi to da się przeżyć.

Jeżeli u Rydzyka będzie na tyle taniej niż w tych żałosnych termach, że jadąc na pół dnia będę płacił za wejście 5 osób oraz paliwo do Torunia w przybliżeniu podobną cenę jak w termach - to się nawet nie będę zastanawiał.
          Bo Rydzyk faktycznie będzie gorącą wodę ciągnął z pokładów geotermalnych, a nie z rur z elektrociepłowni w Karolinie jak te żałosne termy. Chyba, że sami "grzeją" - a to w takim razie nie dziwi, że woda lodowata.... centusie jedne... ;>
      • Gość: wstyd i ten Rydzyk ci kością w ateistycznym gardle stoi IP: 62.29.160.* 28.10.11, 12:02
        bo umie i robi, a Ty nie umiesz,nie robisz i tylko lejesz jad.
        żałosna z ciebie postać
    • Gość: zezo Bo Termy mają być sprzedane IP: *.ip.netia.com.pl 27.10.11, 21:32
      I pewnie jakiemuś potencjalnemu "ynwestorowi" zależy, żeby kupić je ... taniej.
      Pytanie - jaką prowizję otrzyma GW za te paszkwile ?
      • Gość: m42 Re: Bo Termy mają być sprzedane IP: 213.156.123.* 27.10.11, 21:49
        To niestety nie paszkwil ale święta prawda.Pytanie w czyim interesie ? czy znowu jak ze stadionem ?
    • fanderix0 Wybiegam z mokrą głową, byle jak najdalej od Term 27.10.11, 21:42
      Co za bzdura. Byłem w termach już 2 razy. I jedno mogę powiedzieć, albo ta kobieta ma coś nie tak z głową, albo się na kimś odkuwa. Zacznijmy od sławnych „przerażających” kamer.
      Kamery są oczywiście w szatni – czyli w pomieszczeniu z szafkami, ale szatnia nie jest przebieralnią i jest ogólnie dostępna. To jest jedynie miejsce gdzie przechowujemy swoje rzeczy, a przebieramy się w przebieralni. Cieszę się, że tam są kamery, gdyż miałem kiedyś przykrą przygodę na basenie w Suchym Lesie, że włamano się do mojej szafki, ukradziono kluczyki i dokumenty od samochodu i po prostu spokojnie z parkingu odjechano. Tu czuję się przez to bezpieczniej. Byłem w kilku Aquaparkach na zachodzie i takie rozwiązanie tam funkcjonowało, że pomieszczenie z szafkami nie jest przebieralnią!!! Więc chyba ta kobieta szuka dziury w całym.
      Woda w basenie jest wystarczająco ciepła i nie zauważyłem aby było tam ciemno. Obsługa faktycznie jest czasem zdezorientowana jeszcze, ale to są początki, więc jeszcze teraz mogę im to wybaczyć. Ważne, że są mili, przynajmniej dla mnie byli bardzo. Szkoda, że nie działa ta największa rura, ale czytałem ostatnio na gazecie, że jakiś facet za daleko wypadł z rury i doleciał prawie do schodów (a nie rozbił się na ścianie jak pisze ta babka), więc ponoć do wyjaśnienia ją wyłączyli :( . Ogólnie obiekt jest bardzo fajny, może nie powalający, ale bardzo przyzwoity. Ważne, że nie jest bardzo drogi, ceny na części sportowej jak na pozostałych poznańskich pływalniach, a mniejsze oblężenie. A ceny za Aquapark mieszczą się spokojnie w granicach przyzwoitości.
      • Gość: gość Re: Wybiegam z mokrą głową, byle jak najdalej od IP: *.wtvk.pl 27.10.11, 22:02
        Warszawianka pisze 100 % prawdy, dodam jeszcze, że po godz. 18 ratownicy wygwizdali wszystkich z basenów zewnętrznych, ponieważ robiło się ciemno, a nie działało oświetlenie.Wiele atrakcji nie włączonych, pozamykanych. Nie wróżę sukcesu.
        • Gość: kondolencje Re: Wybiegam z mokrą głową, byle jak najdalej od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.11, 22:41
          żałosny miejski naganiacz... żal!
          • Gość: Naganiacz Jestem opłacany to naganiam IP: *.man.poznan.pl 28.10.11, 12:05
            Praktykowałem w Egipcie.
      • Gość: W Re: Wybiegam z mokrą głową, byle jak najdalej od IP: 195.114.161.* 27.10.11, 22:18
        > fanderix0 napisał:
        > Kamery są oczywiście w szatni – czyli w pomieszczeniu z szafkami, ale sza
        > tnia nie jest przebieralnią i jest ogólnie dostępna. To jest jedynie miejsce gd
        > zie przechowujemy swoje rzeczy, a przebieramy się w przebieralni. Cieszę się, ż
        > e tam są kamery, gdyż miałem kiedyś przykrą przygodę na basenie w Suchym Lesie,
        > że włamano się do mojej szafki, ukradziono kluczyki i dokumenty od samochodu i
        > po prostu spokojnie z parkingu odjechano. Tu czuję się przez to bezpieczniej.

Kamery są (też) zamontowane, praktycznie między częścią z szafkami a przebieralniami... Kamery obrotowe... czyli bez problemu można z ich pomocą spojrzeć... do przebieralni... Zdjęcie - kamery
        A bezpieczeństwo... Zamki których działanie nie jest wyjaśnione.... Z którym ludzie sobie nie radzą... To marne zabezpieczenie...
        • Gość: facet Kamery Zaglądają Prosto w Przebieralnie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.10.11, 18:33
          Gość portalu: W napisał(a):
          > Kamery są (też) zamontowane, praktycznie między częścią z szafkami a przebieral
          > niami... Kamery obrotowe... czyli bez problemu można z ich pomocą spojrzeć... d
          > o przebieralni... Zdjęcie - kamery

No ja pierniczę!!
          Przecież patrząc na te obrotowe kamery epoznan.pl/gallery/9b5518d9521723d66c52f691f6d32135/4ea67ca859be6.jpg to trzeba być naprawdę ograniczonym jak marysienka44 aby nie widzieć, że kamery mogą rejestrować obraz wprost z wnętrza przebieralni.....
      • cest.l.a.vie Sam jestes tendencyjny i pomijasz niewygodne 28.10.11, 12:34
        anderix0 napisał:

> Co za bzdura. Byłem w termach już 2 razy. I jedno mogę powiedzieć, albo ta kobi
        > eta ma coś nie tak z głową, albo się na kimś odkuwa

No szczytem dokładności to się nie wykazałeś.
        Przekręciłeś to co napisała, odpowiedziałeś nie na to co zarzucała i DZIWNYM trafem nie zająknąłeś się nawet na temat pocięcia basenu na 2 krótsze, co jest potężnym nadużyciem (zarządzającego).
      • Gość: RG Re: Wybiegam z mokrą głową, byle jak najdalej od IP: *.icpnet.pl 28.10.11, 21:29
        Popieram,
        ta Kobeita jest jakaś dziwna - basen jak basen a woda wodą i ten jej kołowrotek. O co jej chodzi to nie wie nikt. Chyba za Warszafka tęskni i nie maiła co robić to się chciała polansować na Termach ale jej nie wyszło.
        • Gość: hehe Re: Wybiegam z mokrą głową, byle jak najdalej od IP: *.wtvk.pl 05.11.11, 00:31
          dzień bez lansu to dzień stracony ;p
    • Gość: hella Re: Wybiegam z mokrą głową, byle jak najdalej od IP: *.icpnet.pl 27.10.11, 21:58
      jednego nie rozumiem... jak można z rataj jechac 1,5 godziny do term.
      chyba, ze ktoś naokoło jechał.w ciagu dnia są korki od ronda rataje do śródki ale nie takie. nie na 1,5 godziny stania...

reszty nie skomentuję, bo nie zweryfikuję tego, jakoś nie mam ochoty ;p
      • Gość: Paralizator Re: Wybiegam z mokrą głową, byle jak najdalej od IP: *.awakom.net 27.10.11, 23:33
        Wybacz złośliwość podszytą jadem ale jeśli się siedzi na podpoznańskiej wsi i rzadko bywa "na mieście" to nie ma się pojęcia o sytuacji komunikacyjnej w tej części miasta. JPII + remont (czyli zamknięcie) wjazdu do term od strony Warszawskiej + wymiana nawierzchni na Dymka = jesteś w czarnej komunikacyjnej d... jeśli chodzi o dojazd do Term
      • xaliemorph Re: Wybiegam z mokrą głową, byle jak najdalej od 27.10.11, 23:52
        No 1,5h to przesada ale faktycznie bardzo długo się jedzie ten kawałek jak na odległość kilometrażową. Niestety ale naprawdę zakorkowanie w tej części miasta odbija się bardzo wielu czkawką, także a niektórym wręcz szczególnie, tym którzy korzystają z komunikacji miejskiej (wahadła etc.)
        • Gość: termalnie biorąc dojazd - max 30min, artykuł min. 3x wyolbrzymiony IP: *.poczta-polska.pl 28.10.11, 13:05
          Przejazd tego odcinka w korku - to ok. 30min (na pewno nie więcej)

Ale skoro już 3x został zwiększony czas dojazdu, to pozostałe fakty przez analogie są minimum 3x przesadzone.

Tak więc artykuł trzeba odczytywać, jako lista usterek... i przynajmniej połowa jest bardzo dyskusyjna, jeśli chodzi o ich słuszność. Wobec tego moje podsumowanie:
          Termy Maltańskie posiadają niedociągnięcia, które wymagają poprawki.
          A pierwsze, co Termy powinny zrobić, to przy zakupie biletu żądać zapoznania się z regulaminem basenu i zasadami/instrukcjami obsługi poszczególnych urządzeń - za podpisem.
          • xaliemorph Re: dojazd - max 30min, artykuł min. 3x wyolbrzym 28.10.11, 18:11
            > Termy Maltańskie posiadają niedociągnięcia, które wymagają poprawki.
            > A pierwsze, co Termy powinny zrobić, to przy zakupie biletu żądać zapoznania si
            > ę z regulaminem basenu i zasadami/instrukcjami obsługi poszczególnych urządzeń
            > - za podpisem.

Tak, szczególnie tyczy się to zjeżdżalni a za ewentualne uszczerbki na zdrowiu czy śmierć klienta Termy będą wyłączone z wszelakiej odpowiedzialności bo przecież regulamin zwalnia z nich odpowiedzialność. Oczywiście w regulaminie jest zapis o stroju kąpielowym o odpowiednim wskaźniku szorstkości, gdy chcemy skorzystać ze zjeżdżali wodnych.
    • Gość: kosmopolitka Do wszystkich nieobytych w świecie IP: *.icpnet.pl 27.10.11, 22:13
      tych z Poznania i tych z Warszawy.i innych
      Rozwiązania w termach poznanskich przejęto z cywilizowanych państw.Skandynawii,Niemiec.Tam nikomu nie przeszkadzają kamery,szafki na czipy,szuszarki na terenie term,[rzed wyjsciem do kasy.Ludzie,wiesniacy-przestańcie być tacy zasciankowi.Trochę obycia w swiecie by się przydało.To że go nie macie to widać na wycieczkach jak wynosicie żarcie z restauracji gdy serwowany jest szwedzki bufet.Brak slow na zachowanie naszych rodaków.Dostali termy i nie wiedza z czym to sie je.
      • kazek200 Re: Do wszystkich nieobytych w świecie 27.10.11, 22:31
        Skandynawia cywilizowana? To policyjny kraj, społeczeństwo w rozsypce, w przededniu demograficznej kolonizacji przez muzułmanów.
        • Gość: kosmopolitka Re: Do wszystkich nieobytych w świecie IP: *.icpnet.pl 27.10.11, 22:37
          Chciałbyś osiągnąć ten poziom zycia co Skandynawowie.Nie doczekanie nasze.
          • tutuna "nie doczekanie"? 28.10.11, 09:42
            Przepraszam, a co to za potworek?
        • kicior99 Re: Do wszystkich nieobytych w świecie 29.10.11, 09:00
          kazek200 napisała:

> Skandynawia cywilizowana? To policyjny kraj

Fachowiec się znalazł... Do książek, bo mamusia nie puści na podwórko.
    • zawszeagnesja Warszawka. 27.10.11, 22:20
      Odwieczna wojna Poznań, Warszawka... ludzie dorośnijcie!
    • mattkaboska Dziwnym trafem................ 27.10.11, 22:44
      nie ma jakoś artykułu o saunach, które naprawdę robią duże wrażenie.
      • Gość: opinia Re: Dziwnym trafem................ IP: *.icpnet.pl 27.10.11, 22:48
        Artykuł podejrzanie stronniczy.Ktoś pląci wyborczej za szkalowanie inwestycji? Te marne dziennikarzyny za grosz obiektywizmu nie mają.Gdzie sie podziali dziennikarze wyborczej sprzed kilkunastu lat?Kto pisze w tej gazecie? jakie szkoly konczył,jakie ma doświadczenia? Czy jest obyty w swiecie? Czy jak na naszym Starym Rynku w info turystycznym nikt nic nie wie a z Poznaniem maja tyle wspólnego ze zmienili adres zamieszkania na poznański?
    • romankloc89 Wybiegam z mokrą głową, byle jak najdalej od Term 28.10.11, 01:24
      Jeżeli uważasz że stronniczy to się przejdź i zobacz sam bo ja dzisiaj rano bylem i nie odnosząc się do szatni to w części rekreacyjnej tak jak ta pani pisze, chłodno, połowę rzeczy wyłączonych. Lipa i tyle. Włączanie części atrakcji raz na godzinę, no to chyba jakaś paranoja. A z transporderem też miałem problem bo mnie bramka przepuścić nie chciała ale to już drobne sprawy techniczne które mogą się zdarzyć
      • rabarbarus Re: Wybiegam z mokrą głową, byle jak najdalej od 28.10.11, 01:42
        Bramka cię nie chciała przepuścić, bo przepuszcza dopiero od IQ > 80
        • Gość: romankloc89 Re: Wybiegam z mokrą głową, byle jak najdalej od IP: *.play-internet.pl 28.10.11, 12:27
          to ty tam na pewno nie wejdziesz nigdy w życiu, ale widzę że skupiłeś sie na bramce o której napisałem że taki problem może się zdarzyć ale nie będę zniżał się do twojego poziomu bo musiałbym zejść do piwnicy i położyć się na ziemi.
    • good_vibrations Wybiegam z mokrą głową, byle jak najdalej od Term 28.10.11, 05:28
      Anonim od pani z Warszawy. Czy poznański oddział Wyborczej chce tylko wrzucać granaty do naszego szamba? Wiadomo że Poznań, że Termy kosztowały grube miliony i że będzie syf - miasto know how, ale kobieta z Warszaw?! No proszę Was... Mogło być bardziej oryginalnie. Gdańsk, Wrocław, Ząbkowice Śląskie, ale WARSZAWA???
      • Gość: mimi to polska, a nie poznan lub warszawa IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 28.10.11, 05:46
        ludzie, zrozumcie, TAK jest w polsce

bylo, jest i bedzie
        ani odrobiny porzadku, zasad, i odpowiedzialnosci

gnoj, jak ze wszystkim, drogami, kolejami, ulicami, kupami, szkolami, szpitalami,...
        co najmniej dwa pokolenia mina...
        • Gość: Tarło Nazwy pisz dużą literą tumanie IP: *.man.poznan.pl 28.10.11, 12:29
          Dotarło?
          • Gość: miszka Prawidłowa forma to "wielką literą", tumanie IP: *.griffin.com 28.10.11, 13:35
      • Gość: Żyt-nicki Żytnicki IP: *.poczta-polska.pl 28.10.11, 13:08
        Artykuł niepodpisany, ale ze stylu wygląda, jakby go napisał P. Żytnicki
        ;-)
      • Gość: lila Re: Wybiegam z mokrą głową, byle jak najdalej od IP: 80.50.231.* 28.10.11, 17:37
        Nie zdziwiłabym się gdyby się okazało że ta "pani z Warszawy", w Warszawie tylko studiuje/pracuje a do Poznania przyjeżdża do rodziny.
      • Gość: Inny poznaniak Re: Wybiegam z mokrą głową, byle jak najdalej od IP: *.swidnica.mm.pl 07.11.11, 13:14
        Jestem z Ząbkowic Śląskich, ale mieszkam w Poznaniu. Nie mam nadziei na basen osiedlowy, liczyłem jednak, że powstanie pierwszy przyzwoity aquapark w mieście. Póki co bardzo trudno o pozytywne recenzje z pobytu w "Termach" na Malcie. Albo to spisek jakiś, albo jednak coś jest na rzeczy. Poczekam więc z wizytą - jak większość mieszkańców miasta nie lubię, jak wciska mi się niepełnowartościowy towar, albo traktuje jak królika doświadczalnego. Póki co zbyt wiele głosów wskazuje, że mógłbym tego doświadczyć i dołączyć do grona nie w pełni zadowolonych. A nawet jeśli krytyczne opinie to w większości tylko "czarny PR", to i tak źle świadczy o atmosferze wokół "Term" i zdolnościach promocyjnych miasta.
    • pyrazgzikiem Wybiegam z mokrą głową, byle jak najdalej od Term 28.10.11, 06:13
      Żółć pęka z zazdrości? Czy jak?
      • Gość: gosc Re: Wybiegam z mokrą głową, byle jak najdalej od IP: *.aster.pl 07.11.11, 15:07
        Przepraszam, co peka z zazdrosci ? Zolc to moze kogos zalac co najwyzej...
    • Gość: purysta Re: Chcę nigdy już tu nie wracać IP: *.173.19.236.tesatnet.pl 28.10.11, 06:51
      Jakiś dziwny ten polski, co to za składnia? "Chcę nigdy już tu nie wracać"
    • Gość: ach zimno IP: *.man.poznan.pl 28.10.11, 07:09
      Mój syn chodzi tam na lekcje pływania, dzieci narzekają, ze jest koszmarnie zimno, bardzo zimna woda. Wraca przemarznięty, i mimo, że woda to jego żywioł, na termy już przeszła mu ochota:(
      • Gość: alterego Re: zimno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.11, 07:32
        Stąd nazwa "termy". Od hipotermii.
        • Gość: matematyk Re: zimno IP: *.play-internet.pl 28.10.11, 14:26
          lub od "Termy booleowskie", które są nazwami na obiekty w rozszerzeniach generycznych modeli teorii mnogości w tym sensie, że każdy element rozszerzenia jest interpretacją pewnego termu przez filtr generyczny.
          Równie niezrozumiałe.
      • Gość: LOL Tylko taką wodę w ziemi mieli IP: *.man.poznan.pl 28.10.11, 12:30
        Rydzyk dokopie się głębiej to będzie cieplejsza, cierpliwości
    • Gość: drMuras RYSIO HAU , HAU IP: *.icpnet.pl 28.10.11, 07:37
      KIEDY wszedłem na stronę www Term zatkało mnie. Kto to Qrwa zrobił ? Rysio na kółku informatycznym dla debili? Zdjęcia telefonem ktoś porobił ? Całośc jest z jakiegos bezpłatnego szablonu przez firmę Szfagry Nie dej sie ? CO za żenada
      • Gość: isia Re: RYSIO HAU , HAU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.11, 08:34
        ale w sumie to nie rozumiem czemu tam jest zimna woda - w kóncu to termy. czy ktoś aby nie wspomniał aby ze to zwykła kranówa ? Czy to nie jest wprowadzanie klienta w błąd?
        nei sądzę,żeby warszawka szkalował nas dla zasady.
        • Gość: drMuras Woda zimna bo z kranu IP: *.icpnet.pl 28.10.11, 08:37
          Termy zazwyczaj korzystają ze źródeł termalnych - naturalnie ogrzanych ciepłem ziemi. W Poznaniu termy to woda z wodociągów która trzeba podgrzać . A to kosztuje. Za dużo jak się okazuje.
      • bimota Re: RYSIO HAU , HAU 28.10.11, 11:44
        Kolejny esteta-spacjalysta...
    • Gość: tomsoniada Re: Wybiegam z mokrą głową, byle jak najdalej od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.11, 09:03
      Pani żal pupę ściska, że w stolycy Polski nie ma takiego obiektu.
      Podobnie jak wszyscy się śmiali z poznańskiego stadionu (pierwszy taki obeikt w Polsce) i co?? Stadion w Warszawie przypomina plac budowy, schodów jakoś nie umieli zbudować itp itp.
      Ot taki kompleks pani mieszkającej w stolycy.
      • Gość: tomsoniada Re: Wybiegam z mokrą głową, byle jak najdalej od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.11, 09:05
        A zresztą jak to w każdym europejskim obiekcie są przebieralnie, wiem bo sam byłem. Ale to trzeba jeszcze pomyśleć
        • Gość: lol Re: Wybiegam z mokrą głową, byle jak najdalej od IP: 62.233.246.* 28.10.11, 09:17
          ale czy w każdym europejskim obiekcie kamery zaglądają do przebieralni?
          • rabarbarus Re: Wybiegam z mokrą głową, byle jak najdalej od 28.10.11, 10:24
            A zaglądają baranku do szatni czy przebieralni?
            • Gość: lol Re: Wybiegam z mokrą głową, byle jak najdalej od IP: 62.233.246.* 28.10.11, 11:24
              zaglądają do kabin

epoznan.pl/gallery/9b5518d9521723d66c52f691f6d32135/4ea67ca859be6.jpg
              • Gość: greg Re: Wybiegam z mokrą głową, byle jak najdalej od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.11, 11:57
                touche :)
    • absolutebeginners proponuję p. Chomik z W-wy "wpław Wisłą..." do 28.10.11, 09:25
      a reszta to kwestia nastawienia .. bez żadnego problemu wszędzie np. redakcji lub siedzie Agory SA lub dowolnie innej np DC w W-wie znajdę 100000 minusów i negatywów. Oczywiście nie bronię na siłę Term i wierzę, że tak może być ..ale polski sport narodowy szukanie dziur wszędzie i za wszelką cenę -doprowadza mnie do szału. A media to powoli już większe szambo niż polityka i bankowość razem wzięte. Nie chcę być złośliwy, ale gdyby założycielem term byłby np. Zucerberg lub inny to GW piałaby z zachwytu - a tak wychwalany przez GW > FB - to smród większy od 100 poznańskich Term Poznańskich ........

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka