Gość: george IP: *.icpnet.pl 04.06.04, 09:37 Praktycznie za tydzień wybory, a w dziale "Kto nami rządzi" zero wpisów. Czyżby było Wam już wszystko jedno? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yashoo Re: Za tydzień wybory 04.06.04, 11:59 vipunia napisała: (...) nam nie jest wszystko jedno :P Chociaż jak oglądam programy wyborcze i widze kto kandyuje ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruryk Re: Za tydzień wybory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.04, 13:51 Obecnie głosując, jedyne na co mam wpływ to fakt, że uczestniczę w zafundowaniu komuś niezłych dochodów. I bardzo chętnie to zrobię komuś, kto wykarze minimum wysiłku żeby mnie do tego zachęcić. Nie wierzę w kompetencje ani nawet szczere chęci kandydatów. Skompromitowani koniunkturaliści. Stawiam na 25% udziału w tych wyborach. Społeczeństwo jest zmęczone... Odpowiedz Link Zgłoś
yashoo Re: Za tydzień wybory 04.06.04, 13:56 Gość portalu: Ruryk napisał(a): (...) Nie wierzę w kompetencje ani nawet szczere chęci kandydatów. Skompromitowani koniunkturaliści. I ja podobnie. zdumiewające jest, że zdecydowana większośc kandydatów w swoich deklaracjach jest absolutnie oderwana od realiów - oni po prostu nie mają zielonego pojęcia czym jest PE, jaka jest jego rola, i jakie są kompetencje i możliwości posłów do PE... Stawiam na 25% udziału w tych wyborach. Społeczeństwo jest zmęczone... Ja stawiam, że frekwencja nie przekroczy 20%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: couleur3 Re: Za tydzień wybory IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 04.06.04, 13:57 Chciałem aby dopisano mnie na listę wyborców, ponieważ nie mam meldunku w Poznaniu ale na Libelta nie zrobiono tego , odsyłając mnie bezpośrednio do lokalu wyborczego w dniu wyborów. A tam odeślą mnie pewnie z kwitkiem "do diabła". Ot demokracja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Cisza przedwyborcza - pytanie do Admina IP: *.icpnet.pl 05.06.04, 00:19 Czy jeśli za tydzień w korespondencji kierowanej na niniejsze forum użyję słów: kretyn, burak, mulat to zostaną one wykropkowane jako naruszające ciszę przedwyborczą? Odpowiedz Link Zgłoś