Dodaj do ulubionych

Za tydzień wybory

IP: *.icpnet.pl 04.06.04, 09:37
Praktycznie za tydzień wybory, a w dziale "Kto nami rządzi" zero wpisów.
Czyżby było Wam już wszystko jedno?
Obserwuj wątek
    • vipunia Re: Za tydzień wybory 04.06.04, 11:32
      nam nie jest wszystko jedno :P
      • yashoo Re: Za tydzień wybory 04.06.04, 11:59
        vipunia napisała:

(...) nam nie jest wszystko jedno :P

Chociaż jak oglądam programy wyborcze i widze kto kandyuje ...

• Gość: Ruryk Re: Za tydzień wybory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.04, 13:51
      Obecnie głosując, jedyne na co mam wpływ to fakt, że uczestniczę w zafundowaniu
      komuś niezłych dochodów. I bardzo chętnie to zrobię komuś, kto wykarze minimum
      wysiłku żeby mnie do tego zachęcić. Nie wierzę w kompetencje ani nawet szczere
      chęci kandydatów. Skompromitowani koniunkturaliści. Stawiam na 25% udziału w
      tych wyborach. Społeczeństwo jest zmęczone...
      • yashoo Re: Za tydzień wybory 04.06.04, 13:56
        Gość portalu: Ruryk napisał(a):

(...) Nie wierzę w kompetencje ani nawet szczere chęci kandydatów.
        Skompromitowani koniunkturaliści.

I ja podobnie. zdumiewające jest, że zdecydowana większośc kandydatów w swoich
        deklaracjach jest absolutnie oderwana od realiów - oni po prostu nie mają
        zielonego pojęcia czym jest PE, jaka jest jego rola, i jakie są kompetencje i
        możliwości posłów do PE...

Stawiam na 25% udziału w tych wyborach. Społeczeństwo jest zmęczone...

Ja stawiam, że frekwencja nie przekroczy 20%.
      • Gość: couleur3 Re: Za tydzień wybory IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 04.06.04, 13:57
        Chciałem aby dopisano mnie na listę wyborców, ponieważ nie mam meldunku w
        Poznaniu ale na Libelta nie zrobiono tego , odsyłając mnie bezpośrednio do
        lokalu wyborczego w dniu wyborów. A tam odeślą mnie pewnie z kwitkiem "do
        diabła". Ot demokracja.
    • Gość: george Cisza przedwyborcza - pytanie do Admina IP: *.icpnet.pl 05.06.04, 00:19
      Czy jeśli za tydzień w korespondencji kierowanej na niniejsze forum użyję słów:
      kretyn, burak, mulat to zostaną one wykropkowane jako naruszające ciszę
      przedwyborczą?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka