Dodaj do ulubionych

Zostań przedsiębiorczą kobietą roku!

20.01.12, 08:44
Uważam, że największe szanse na tytuł Przedsiębiorczej Kobiety Roku mają:
- Piotr Buśko (24 l.) oraz
- Franciszek Borowiak (73 l.)

Znam te kandydatki, walka będzie zacięta...
Obserwuj wątek
    • lili_marleen And the winner is.... 20.01.12, 09:03
      kovbat napisał:

> Uważam, że największe szanse na tytuł Przedsiębiorczej Kobiety Roku mają:
      > - Piotr Buśko (24 l.) oraz
      > - Franciszek Borowiak (73 l.)

Też tak uważam. Moją faworytką jest Franka (73 l.) Borowiak. To istny geniusz i wirtuoz, sorry istna geniuszka i wirtuozka dress-u i success-u - na pierwszy rzut oka nikt nie pozna, że to kobieta!
      Taki Grażyn Kulczyk ( 61 l.) czy Magdalen Książkiewicz (39 l.) mimo, że przypominają z wyglądu kobiety nie mają przy nim ( niej) szans!
      • Gość: G.Sommer Re: And the winner is.... IP: *.pools.arcor-ip.net 20.01.12, 10:41
        Jezusku nazarenski,jak ta Martyna "wypiekniala" ! Pewnie POnownie POsadze ja na siedzeniu "pilota" i bedzie trzymala knypla ! :-))
    • kolo125 Zostań przedsiębiorczą kobietą roku! 20.01.12, 09:07
      Ja uważam, że ten tytuł powinien przypaść Ewie Wycichowskiej, od ponad 25 lat prowadzi w Poznaniu Polski Teatr Tańca i to nie mając własnej siedziby, to jest dopiero sztuka, Ewa Wycichowska przez te lata rozsławiła polski taniec współczesny na całym świecie, ten Teatr bardziej znany i doceniany jest na świecie niż w tym kraju, Ewa Wycichowska jest jedyną w Polsce Panią Profesor od tańca, wymieniać można wiele Jej zasług i umiejętności, chętnych namawiam do zapoznania się z Tą bardzo wybitną KOBIETĄ
      • lili_marleen A ile lat ona jest stara? 20.01.12, 09:17
        kolo125 napisał:

> Ja uważam, że ten tytuł powinien przypaść Ewie Wycichowskiej

Podaj koniecznie wiek tej pani ( może być w nawiasie) , bo w tej rywalizacji zdaje się jest to b. istotne
        • Gość: Ewe Stummowski Re: A ile lat ona jest stara? IP: *.pools.arcor-ip.net 20.01.12, 09:27
          A czymu fragujesz ? :-))
          • lili_marleen Spaß muß sein 20.01.12, 09:34
            Gość portalu: Ewe Stummowski napisał(a):

> A czymu fragujesz ? :-))

Zu Risiken und Nebenwirkungen lesen Sie die Packungsbeilage und fragen Sie Ihren Arzt oder Apotheker.

Oder...

Zu den riesigen Nebenwirkungen fressen sie die Packungsbeilage und erschlagen Sie den Irrenarzt ihres Apothekers.

:))))
            • Gość: Ewe Stummowski Re: Spaß muß sein IP: *.pools.arcor-ip.net 20.01.12, 09:43
              Ausgezeichnet ! Buhahahahahaha ! :-))))
    • conena Zostań przedsiębiorczą kobietą roku! 20.01.12, 09:16
      Franciszek Borowiak ma mój głos w plebiscycie na Przedsiębiorczą Kobietę Roku.

nie chcę być kontrowersyjna, ale czy tylko ja mam takie wrażenie, czy w Poznaniu coraz bardziej abstrakcyjnie się robi?
      • lili_marleen Bura kobyła 20.01.12, 09:21
        conena napisała:

> Franciszek Borowiak ma mój głos w plebiscycie na Przedsiębiorczą Kobietę Roku.

Tak, to taka nasza Anna Grodzka (57 l.) czyli czarny koń tych wyborów!
        • conena Re: Bura kobyła 20.01.12, 09:45
          lili_marleen (31 l.) napisała:

> conena (29 l.) napisała:
          >
          > > Franciszek Borowiak ma mój głos w plebiscycie na Przedsiębiorczą Kobietę
          > Roku.
          >
          > Tak, to taka nasza Anna Grodzka (57 l.) czyli czarny koń tych wyborów!

lepsza kobyła niż szkapa. chociaż "Franciszek Borowiak - szpakowata szkapa wyborów wygrywa w cuglach wyścig Przedsiębiorcza Kobieta Roku 2011 w Poznaniu" to całkiem chwytliwy tytuł. na pierwszą stronę. nie do końca wiem jak to jest na wyścigach konnych, zdaje się, że tam na starcie stoi umyślny i strzałem z pistoletu rozpoczyna wyścig. zatem mamy w Poznaniu idealnego kandydata do rozpoczęcia wyścigu postrzałem ... chciałam napisać oczywiście - wystrzałem! wszystko można fajnie zorganizować, trzeba tylko chcieć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka