kovbat 20.01.12, 08:44 Uważam, że największe szanse na tytuł Przedsiębiorczej Kobiety Roku mają: - Piotr Buśko (24 l.) oraz - Franciszek Borowiak (73 l.) Znam te kandydatki, walka będzie zacięta... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lili_marleen And the winner is.... 20.01.12, 09:03 kovbat napisał: > Uważam, że największe szanse na tytuł Przedsiębiorczej Kobiety Roku mają: > - Piotr Buśko (24 l.) oraz > - Franciszek Borowiak (73 l.) Też tak uważam. Moją faworytką jest Franka (73 l.) Borowiak. To istny geniusz i wirtuoz, sorry istna geniuszka i wirtuozka dress-u i success-u - na pierwszy rzut oka nikt nie pozna, że to kobieta! Taki Grażyn Kulczyk ( 61 l.) czy Magdalen Książkiewicz (39 l.) mimo, że przypominają z wyglądu kobiety nie mają przy nim ( niej) szans! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G.Sommer Re: And the winner is.... IP: *.pools.arcor-ip.net 20.01.12, 10:41 Jezusku nazarenski,jak ta Martyna "wypiekniala" ! Pewnie POnownie POsadze ja na siedzeniu "pilota" i bedzie trzymala knypla ! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kolo125 Zostań przedsiębiorczą kobietą roku! 20.01.12, 09:07 Ja uważam, że ten tytuł powinien przypaść Ewie Wycichowskiej, od ponad 25 lat prowadzi w Poznaniu Polski Teatr Tańca i to nie mając własnej siedziby, to jest dopiero sztuka, Ewa Wycichowska przez te lata rozsławiła polski taniec współczesny na całym świecie, ten Teatr bardziej znany i doceniany jest na świecie niż w tym kraju, Ewa Wycichowska jest jedyną w Polsce Panią Profesor od tańca, wymieniać można wiele Jej zasług i umiejętności, chętnych namawiam do zapoznania się z Tą bardzo wybitną KOBIETĄ Odpowiedz Link Zgłoś
lili_marleen A ile lat ona jest stara? 20.01.12, 09:17 kolo125 napisał: > Ja uważam, że ten tytuł powinien przypaść Ewie Wycichowskiej Podaj koniecznie wiek tej pani ( może być w nawiasie) , bo w tej rywalizacji zdaje się jest to b. istotne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewe Stummowski Re: A ile lat ona jest stara? IP: *.pools.arcor-ip.net 20.01.12, 09:27 A czymu fragujesz ? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
lili_marleen Spaß muß sein 20.01.12, 09:34 Gość portalu: Ewe Stummowski napisał(a): > A czymu fragujesz ? :-)) Zu Risiken und Nebenwirkungen lesen Sie die Packungsbeilage und fragen Sie Ihren Arzt oder Apotheker. Oder... Zu den riesigen Nebenwirkungen fressen sie die Packungsbeilage und erschlagen Sie den Irrenarzt ihres Apothekers. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewe Stummowski Re: Spaß muß sein IP: *.pools.arcor-ip.net 20.01.12, 09:43 Ausgezeichnet ! Buhahahahahaha ! :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
conena Zostań przedsiębiorczą kobietą roku! 20.01.12, 09:16 Franciszek Borowiak ma mój głos w plebiscycie na Przedsiębiorczą Kobietę Roku. nie chcę być kontrowersyjna, ale czy tylko ja mam takie wrażenie, czy w Poznaniu coraz bardziej abstrakcyjnie się robi? Odpowiedz Link Zgłoś
lili_marleen Bura kobyła 20.01.12, 09:21 conena napisała: > Franciszek Borowiak ma mój głos w plebiscycie na Przedsiębiorczą Kobietę Roku. Tak, to taka nasza Anna Grodzka (57 l.) czyli czarny koń tych wyborów! Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Bura kobyła 20.01.12, 09:45 lili_marleen (31 l.) napisała: > conena (29 l.) napisała: > > > Franciszek Borowiak ma mój głos w plebiscycie na Przedsiębiorczą Kobietę > Roku. > > Tak, to taka nasza Anna Grodzka (57 l.) czyli czarny koń tych wyborów! lepsza kobyła niż szkapa. chociaż "Franciszek Borowiak - szpakowata szkapa wyborów wygrywa w cuglach wyścig Przedsiębiorcza Kobieta Roku 2011 w Poznaniu" to całkiem chwytliwy tytuł. na pierwszą stronę. nie do końca wiem jak to jest na wyścigach konnych, zdaje się, że tam na starcie stoi umyślny i strzałem z pistoletu rozpoczyna wyścig. zatem mamy w Poznaniu idealnego kandydata do rozpoczęcia wyścigu postrzałem ... chciałam napisać oczywiście - wystrzałem! wszystko można fajnie zorganizować, trzeba tylko chcieć. Odpowiedz Link Zgłoś