Dodaj do ulubionych

chce duzego kaktusa:)

22.02.12, 17:56
najlepiej kulistego:) ew. kilka kulek. Gdzie takiego moge nabyc? W praktikerze sa same mini mini:(
Obserwuj wątek
    • Gość: Ten co kluje !! Re: chce duzego kaktusa:) IP: *.pools.arcor-ip.net 22.02.12, 18:03
      Cale szczescie,ze wlozylem bryle bo w pierwszym momencie sprosnie skojarzylem ! :-))
      • pan.nikt Re: chce duzego kaktusa:) 22.02.12, 20:35
        miałem dokładnie to samo.

Vikka, bo gdyby jednak chodziło o to ca miałem na myśli, to lepiej podłużne.
        No chyba, że kuleczki i....
        :):)
    • lili_marleen Re: chce duzego kaktusa:) 22.02.12, 18:48
      Zobacz w Centrum Ogrodniczym Berberys na Wojciechowskiego na Piątkowie. Spytaj tam o pana Kazia - to entuzjasta kaktusów. Przeważnie go w tym sklepie nie ma, ale na pewno jak powiesz, że chodzi ci o kaktusy do dadzą Ci do niego komórę. Znajomemu do biura załatwił kiedyś takiego przeszło dwumetrowego z własnej kolekcji.
    • renepoznan Re: chce duzego kaktusa:) 22.02.12, 20:44
      Chodzi ci o tzw Tron Teściowej?
      • kiks4 Re: chce duzego kaktusa:) 22.02.12, 21:03
        Vika!
        A czy znasz sklep Primaflora w Owińskach. Tam na terenach byłego PGO- Owińska Francuzi zbudowali ogromny market ogrodniczy i znajdziesz tam wszystko- kaktusa też. To zaraz za Czerwonakiem!
        • kiks4 Re: chce duzego kaktusa:) 22.02.12, 21:05
          Lili- ogromnie spodobała mi sie twoja sygnaturka.
          Ale nie ma szans, by podobała się wszystkim Polakom- tam nie nic o Smoleńsku. Pomyśl nad tym.
          • Gość: G.Sommer Re: chce duzego kaktusa:) IP: *.pools.arcor-ip.net 23.02.12, 01:06
            Bardziej adekwatne do okreslenia : P-Z-P-R ! PS Was könnte es sein ?? :-))
          • Gość: Foto - komando Kiksie ! Das war deine Großmutter ?? IP: *.pools.arcor-ip.net 23.02.12, 01:23
            Osiolka glaskala twoja babcia ?? hahaha :-))
          • lili_marleen Re: chce duzego kaktusa:) 23.02.12, 08:42
            kiks4 napisał:

> Lili- ogromnie spodobała mi sie twoja sygnaturka.
            > Ale nie ma szans, by podobała się wszystkim Polakom

Za to jest spora szansa, drogi Kiksie, że większość jej nie zrozumie

;)
            • Gość: G.Sommer Re: chce duzego kaktusa:) IP: *.pools.arcor-ip.net 23.02.12, 09:18
              Ta zniewaga krwi wymaga !! Automatycznie cisnie sie pytanie na usta : Ktora czesc ciala jest wyzej u Ciebie i piaskowego dziadka z siola ?? :-)) Skoro Lili jestes taka ojra-tidra to odpowiedz na moj Abkürzung !! :-)) PS Jak trafisz - krzynka chlodzonego niemieckiego browaru do wyboru ! Bedziesz miala na tyle kurazu ?? :-))
        • v.i.k.k.a Re: chce duzego kaktusa:) 25.02.12, 11:42
          Nie znam i nie za bardzo mi tam po drodze:(
      • v.i.k.k.a Re: chce duzego kaktusa:) 25.02.12, 11:41
        tak +/-:) srednica ca 50cm
        • Gość: Tralowiec Re: chcesz mine ?? IP: *.pools.arcor-ip.net 25.02.12, 15:04
          Mam cos dla Ciebie ! Mina glebinowa !! Troszke wiecej jak srednica 50cm ale tez ma "kolce" i pier...... ze klekajcie narody !! :-))
    • dziodu Re: chce duzego kaktusa:) 23.02.12, 11:02
      Matko - w pierwszej chwili przeczytałem tytuł jako coś zupełnie innego :) Co do kaktusa - to w Owińskach jest spore centrum ogrodnicze z tego typu rzeczami -nazwy nie pamiętam, ale widoczne z daleka. Natomiast nie polecam centrum w Tarnowie Podgórnym (przy rondzie) - mniejszy wybór, wyższe ceny i niestety gorsza jakość.
      • manissa Re: chce duzego kaktusa:) 23.02.12, 23:56
        Prima Flora jest w Owińskach, a w Tarnowie P. Jukka.
        • v.i.k.k.a Re: chce duzego kaktusa:) 25.02.12, 11:44
          Dzieki, w Tarnowie Pdg jestem czesciej niz w Owinskach.
      • v.i.k.k.a Re: chce duzego kaktusa:) 25.02.12, 11:43
        nieladnie, nieladnie:)
    • bimota Re: chce duzego kaktusa:) 23.02.12, 12:40
      "Hokeista" ma za malego, a kijek zlamal ? :P
      • v.i.k.k.a Re: chce duzego kaktusa:) 25.02.12, 11:43
        No w kazdym razie wiekszego od Tw.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka