v.i.k.k.a 22.02.12, 17:56 najlepiej kulistego:) ew. kilka kulek. Gdzie takiego moge nabyc? W praktikerze sa same mini mini:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ten co kluje !! Re: chce duzego kaktusa:) IP: *.pools.arcor-ip.net 22.02.12, 18:03 Cale szczescie,ze wlozylem bryle bo w pierwszym momencie sprosnie skojarzylem ! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: chce duzego kaktusa:) 22.02.12, 20:35 miałem dokładnie to samo. Vikka, bo gdyby jednak chodziło o to ca miałem na myśli, to lepiej podłużne. No chyba, że kuleczki i.... :):) Odpowiedz Link Zgłoś
lili_marleen Re: chce duzego kaktusa:) 22.02.12, 18:48 Zobacz w Centrum Ogrodniczym Berberys na Wojciechowskiego na Piątkowie. Spytaj tam o pana Kazia - to entuzjasta kaktusów. Przeważnie go w tym sklepie nie ma, ale na pewno jak powiesz, że chodzi ci o kaktusy do dadzą Ci do niego komórę. Znajomemu do biura załatwił kiedyś takiego przeszło dwumetrowego z własnej kolekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: chce duzego kaktusa:) 22.02.12, 20:44 Chodzi ci o tzw Tron Teściowej? Odpowiedz Link Zgłoś
kiks4 Re: chce duzego kaktusa:) 22.02.12, 21:03 Vika! A czy znasz sklep Primaflora w Owińskach. Tam na terenach byłego PGO- Owińska Francuzi zbudowali ogromny market ogrodniczy i znajdziesz tam wszystko- kaktusa też. To zaraz za Czerwonakiem! Odpowiedz Link Zgłoś
kiks4 Re: chce duzego kaktusa:) 22.02.12, 21:05 Lili- ogromnie spodobała mi sie twoja sygnaturka. Ale nie ma szans, by podobała się wszystkim Polakom- tam nie nic o Smoleńsku. Pomyśl nad tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G.Sommer Re: chce duzego kaktusa:) IP: *.pools.arcor-ip.net 23.02.12, 01:06 Bardziej adekwatne do okreslenia : P-Z-P-R ! PS Was könnte es sein ?? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foto - komando Kiksie ! Das war deine Großmutter ?? IP: *.pools.arcor-ip.net 23.02.12, 01:23 Osiolka glaskala twoja babcia ?? hahaha :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
lili_marleen Re: chce duzego kaktusa:) 23.02.12, 08:42 kiks4 napisał: > Lili- ogromnie spodobała mi sie twoja sygnaturka. > Ale nie ma szans, by podobała się wszystkim Polakom Za to jest spora szansa, drogi Kiksie, że większość jej nie zrozumie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G.Sommer Re: chce duzego kaktusa:) IP: *.pools.arcor-ip.net 23.02.12, 09:18 Ta zniewaga krwi wymaga !! Automatycznie cisnie sie pytanie na usta : Ktora czesc ciala jest wyzej u Ciebie i piaskowego dziadka z siola ?? :-)) Skoro Lili jestes taka ojra-tidra to odpowiedz na moj Abkürzung !! :-)) PS Jak trafisz - krzynka chlodzonego niemieckiego browaru do wyboru ! Bedziesz miala na tyle kurazu ?? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: chce duzego kaktusa:) 25.02.12, 11:42 Nie znam i nie za bardzo mi tam po drodze:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tralowiec Re: chcesz mine ?? IP: *.pools.arcor-ip.net 25.02.12, 15:04 Mam cos dla Ciebie ! Mina glebinowa !! Troszke wiecej jak srednica 50cm ale tez ma "kolce" i pier...... ze klekajcie narody !! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
dziodu Re: chce duzego kaktusa:) 23.02.12, 11:02 Matko - w pierwszej chwili przeczytałem tytuł jako coś zupełnie innego :) Co do kaktusa - to w Owińskach jest spore centrum ogrodnicze z tego typu rzeczami -nazwy nie pamiętam, ale widoczne z daleka. Natomiast nie polecam centrum w Tarnowie Podgórnym (przy rondzie) - mniejszy wybór, wyższe ceny i niestety gorsza jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
manissa Re: chce duzego kaktusa:) 23.02.12, 23:56 Prima Flora jest w Owińskach, a w Tarnowie P. Jukka. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: chce duzego kaktusa:) 25.02.12, 11:44 Dzieki, w Tarnowie Pdg jestem czesciej niz w Owinskach. Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: chce duzego kaktusa:) 23.02.12, 12:40 "Hokeista" ma za malego, a kijek zlamal ? :P Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: chce duzego kaktusa:) 25.02.12, 11:43 No w kazdym razie wiekszego od Tw. Odpowiedz Link Zgłoś