Dodaj do ulubionych

Kułakowski czy Kaczmarek, ale Filip

11.06.04, 22:24
dziś w GW przeczytałem, że z Wielkopolski kandyduje p. Kułakowski z listy UW,
a ja dotychczas popierałem PO i mam dylemat . Kandydaci z PO są bardzo nijacy
tak naprawdę to nie za wiele mówią, a jeszcze mniej działają , są po prostu
mało skuteczni. Do Unii Wolności mam wielki szacunek i sentyment, lecz nie
chciałbym zmarnować głosu. I teraz nie wiem na kogo głosować .
Obserwuj wątek
    • conena Re: Kułakowski czy Kaczmarek, ale Filip 11.06.04, 22:46
      głosuj na gałke. fajnie sie nazywa.
    • Gość: george Re: Kułakowski czy Kaczmarek, ale Filip IP: *.icpnet.pl 11.06.04, 22:57
      Miałem ten sam problem, co Ty. Jeszcze dziś rano, zanim wziąłem do ręki
      ściągawkę "Gazety" byłem przekonany, że oddam głos na Filipa i z pewnością
      byłby to dobry wybór. Wierzę jednak w sukces Filipa i bez mojego głosu, dlatego
      wybieram Jana Kułakowskiego.

www.uw.org.pl/main/aktualnosci.php?id=410
      • albicilla Re: Kułakowski czy Kaczmarek, ale Filip 11.06.04, 23:12
        Ja głosuję na J. Kułakowskiego - facet z klasą, mądry i Europejczyk od dawna.
        Wstydu nam nie przyniesie.
        • Gość: kaspera Re: Kułakowski czy Kaczmarek, ale Filip IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.04, 15:57
          Ja i cała moja rodzina oddajemy głos na Kułakowskiego. Tak naprawdę zmarnowany
          głos jest wtedy gdy nie głosujesz zgodnie ze swoimi poglądami, ale kierując się
          polityczną koniunkturą. Już kilka razy tak zmarnowałem głos i teraz żałuję. Tym
          razem będę miał czyste sumienie.
          A odnośnie Kułakowskiwego, to myślę ,że jest to jeden z najlepszych kandydatów
          nie tylko z okręgu, ale w ogóle z Polski: z ogromnym doświadczeniem, rozległymi
          kontaktami, rozpoznawalny wśród unijnych polityków i urzędników, znający
          języki, dobrze wykształcony, słonny do pertraktacji i zawierania konsensusów.
          Życzę mu powodzenia i polecam go wszystkim!
          • vipunia Re: Kułakowski czy Kaczmarek, ale Filip 13.06.04, 08:34
            Gość portalu: kaspera napisał(a):

> Ja i cała moja rodzina oddajemy głos na Kułakowskiego. Tak naprawdę zmarnowany
            > głos jest wtedy gdy nie głosujesz zgodnie ze swoimi poglądami, ale kierując się
            >
            > polityczną koniunkturą. Już kilka razy tak zmarnowałem głos i teraz żałuję. Tym
            >
            > razem będę miał czyste sumienie.
            > A odnośnie Kułakowskiwego, to myślę ,że jest to jeden z najlepszych kandydatów
            > nie tylko z okręgu, ale w ogóle z Polski: z ogromnym doświadczeniem, rozległymi
            >
            > kontaktami, rozpoznawalny wśród unijnych polityków i urzędników, znający
            > języki, dobrze wykształcony, słonny do pertraktacji i zawierania konsensusów.
            > Życzę mu powodzenia i polecam go wszystkim!

Też bym tak powiedziała i nawet trochę więcej, ale jest cisza wyborcza i ktoś mógłby mnie jeszcze o jakieś agitacje posądzić :P

Pozdrowionka :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka