manissa 27.02.12, 14:55 Miejsce żony radnego Grzesia jest w domu, a miejsce radnego w słoniarni na badaniu zachowań i preferencji słoni.:-) W artykule pominięto Formułe 1 i lodowisko.:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tok Re: Radny Grześ - the Best of IP: *.publicat.pl 27.02.12, 15:10 Eee tam chyba gazeta nie ma o czym pisać... To jeden z nielicznych ludzi na których oddając głos wiem że to dobrze oddany głos. Lepiej oddać głos na kogoś kto się poświęca dla ogółu (i tym żyje), niż na tego kto tylko patrzy co może zabrać/ukraść dla siebie przy dojściu do stanowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Radny Grześ - the Best of 27.02.12, 15:18 Radny Grześ ze swoją inteligencją i mentalnością PASUJE jak najbardziej do do tej menażerii w Radzie Miasta jak również dostroił się do poziomu Grobelnego i jego kolesiów! Dziwi tylko głupota mieszkańców , którzy wybierają takich osobników! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richard & elyta The best president of Poznań IP: *.man.poznan.pl 27.02.12, 15:58 epoznan.pl/news_sys/photo/30868.jpg?1330328860 Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 Grześ jest gejem? kaze sie calowac w 4 litery.. 27.02.12, 16:01 prawda ujrzalo swiatlo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Miejsce bydła jest w oborze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.12, 19:47 Z kolei miejsce radnego Grzesia jest w jakiejś oborze czy gdzieś - bo tak jak on, zachowuje się bydło :)) Niestety tępoty nie leczą, więc radny Grześ będzie do końca życia niewychowany i przygłupawy. Odpowiedz Link Zgłoś
kukorax Radny Grześ - the Best of 27.02.12, 16:09 Jestem zdecydowanym przeciwnikiem PiSu i pisowskich popłuczyn w postaci jakichś PJNów i Solidarnych Polsk, oraz Kaczyńskich Macierewiczów, Ziobrów, a przede wszystkim tego złodzieja życia, Cymańskiego, ale, z pewnych przyczyn, całkowicie się zgadzam z poslem Grzesiem, który, jako pierwszy, może mnie pocałować w dupę. Reszta natomiast, może się ustawić w kolejce, jeśli chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patriota Re: Radny Grześ - the Best of IP: 12.200.180.* 28.02.12, 01:31 Jestem zdecydowanym przeciwnikiem POjebanej i POjebanych POsrancow w postaci jakichś koalicji oraz Ronalda T., ps. "Ryzy" czy Nronislawa K., ps. "Bul" a przede wszystlkim tego pajaca Radoslawa S., ps. Taliban. Reszte tej choloty nijaki "kukorax" chetnie pocaluje w dupe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxxc Grześ ma rację IP: *.beyond.pl 27.02.12, 16:28 Grześ ma rację, szkoda że wyborcza nie zajmuje się istotą problemu, a sprawami drugorzędnymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KT4D Re: Radny Grześ - the Best of IP: *.bb.sky.com 27.02.12, 17:06 Zapomnieliscie o wypowiedzi Grzesia na temat samotnych matek - kiedy to madrze inaczej stwierdzil, ze rodziny, w ktorych matka samotnie wychowuje dzieci to patologia... Odpowiedz Link Zgłoś
manissa Hola, hola! 27.02.12, 18:14 to był ówczesny wice prezydent Andrzej Grzybowski, nie zrzucajmy wszystkiego na Grzesia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Sommer Re: Hola, hola! IP: *.pools.arcor-ip.net 27.02.12, 18:19 Leeee tam !! Grzeski to fajne chlopaki ! Np. Grzegorz Schetyna,Grzegorz Lato,Georg Sommer itd. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bfhd Re: Radny Grześ - the Best of IP: *.dynamic.chello.pl 27.02.12, 19:01 Miejsce żony radnego jest w skansenie albo muzeum, na wystawie o sytuacji kobiet w XI wieku, gdzie będzie robić za żywy przykład polityki 3xK, Może też jeździć po kraju i głosić za Adolfem Hitlerem że "światem kobiety jest jej mąż, jej rodzina, jej dzieci i jej dom" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha ha Z tym słonie ma jednak rację... IP: 89.191.147.* 27.02.12, 19:16 Na co komu do hodowli zwierzę o skłonnościach homoseksualnych ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrr odPOwiedź radnego jest PO prostu bez IP: *.adsl.inetia.pl 27.02.12, 20:39 cenna, bo to wyprawia PO niszcząc wszystko PO drodze, topiąc głuPOtę swoich członków przez bokadę przepływu nformacji, a jeżeli to się nie uda, to metodą agresji z włączeniem POdległych sobie kancelarii adwokackich, opłacanych z kiesy zwykłego POdatnika, dajmy na to mająca zapewnioną obsługę prawną Wielkiego Wydarzenia S-POrtowego, mających za jedyne zadanie złupienie do szczętu osoby, któraby śmiała POstawić NIE-POprawną POlitycznie tezę Odpowiedz Link Zgłoś
onefoks Radny Grześ - the Best of 27.02.12, 20:40 ja nie jestem absolutnie zdziwjony taki jest poziom tej całej formacji -poziom PIS-uarowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jet Re: Radny Grześ - the Best of IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.12, 22:47 Pominięto też sprawę naprawy ogrodzenia w zoo, bo zwierzyna biegała bez nadzoru . . . Odpowiedz Link Zgłoś
easy-jerzy Radny Grześ - the Best of 27.02.12, 23:58 Niech cały pis pocałuje w dupę słonia geja. Odpowiedz Link Zgłoś
pini111 Taki jest właśnie PiS 28.02.12, 08:07 i zdążyliśmy się do tego przyzwyczaić :) Odpowiedz Link Zgłoś
fichtel1 Pis jest moze i glupi ale spytajcie Rysia 28.02.12, 23:07 na czyj koszt i z kim był na nartach tej zimy. Oraz komu Misiu Rysiu szykuje cały golecin. Wole uczciwego bałwana grzesia niz was stado baranów głosujacych na rysia. Odpowiedz Link Zgłoś
akabe Radny Grześ - the Best of 02.03.12, 18:26 Miejsce kobiety jest, zdaniem żony, w domu i w kościele, więc ciekawe, dlaczego od wielu lat pracuje ona zawodowo jako nauczycielka? Rozdwojenie jaźni? Bawią mnie takie wypowiedzi, które ukazują hipokryzję osób tego pokroju. Odpowiedz Link Zgłoś