Dodaj do ulubionych

Poligon, lasy, lotnisko... Gdzie oni biegają?

08.09.12, 13:05
Ludzie, wytłumaczcie mi, jak Wy możecie biegać po betonie i przy ruchliwej ulicy? ;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: m16a2 poligon IP: *.echostar.pl 08.09.12, 14:07
      "nic nie stoi na przeszkodzie - w każdej chwili można odbić gdzieś w bok i śmiało pobiec w las" - nie, nie można (niestety). Asfaltowa droga przez środek poligonu jest jedynym miejscem, po którym można się poruszać i przy bramie poligonu jest tablica, która o tym informuje. Przy każdej ścieżce w las stoi dobrze widoczny znak zakazu wejścia. Szkoda, bo przyroda szczególnie tam kusi, ale patrole ŻW czasem tam zaglądają.
      • tom_kam Re: poligon 08.09.12, 19:51
        a wogóle można biegać tą drogą przez poligon?
        mieszkam w Umultowie i kiedyś pamiętam jeżdziłem rowerem do Biedruska a potem przez poligon do suchego lasu i do domu, piękna trasa na jakieś 20km, niestety kiedyś sie dowiedziałem że można mieć problemy, bo po tej drodze nie wolno się poruszać, proszę o informacje,
        i jeszcze jedna prośba, chciałbym poznań dokladnie trasę "Naramowickiej giwery" ze zdjecia nie mogę się zorientować.

Pozdrawiam wszystkich przygotowujących się do 13MT, gdyby ktoś biegał w okolicach leśniczówki w Naramowicach to proszę o info.
        • Gość: asia Re: poligon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.12, 22:44
          Przez poligon można biegać/jeździć na rowerze w weekend i w dni ustawowo wolne od pracy od 8 do 22, w tygodniu niestety nie.
          www.cswl.mil.pl/index.php/poligon/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka