poznanska-pyra 08.09.12, 13:05 Ludzie, wytłumaczcie mi, jak Wy możecie biegać po betonie i przy ruchliwej ulicy? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m16a2 poligon IP: *.echostar.pl 08.09.12, 14:07 "nic nie stoi na przeszkodzie - w każdej chwili można odbić gdzieś w bok i śmiało pobiec w las" - nie, nie można (niestety). Asfaltowa droga przez środek poligonu jest jedynym miejscem, po którym można się poruszać i przy bramie poligonu jest tablica, która o tym informuje. Przy każdej ścieżce w las stoi dobrze widoczny znak zakazu wejścia. Szkoda, bo przyroda szczególnie tam kusi, ale patrole ŻW czasem tam zaglądają. Odpowiedz Link Zgłoś
tom_kam Re: poligon 08.09.12, 19:51 a wogóle można biegać tą drogą przez poligon? mieszkam w Umultowie i kiedyś pamiętam jeżdziłem rowerem do Biedruska a potem przez poligon do suchego lasu i do domu, piękna trasa na jakieś 20km, niestety kiedyś sie dowiedziałem że można mieć problemy, bo po tej drodze nie wolno się poruszać, proszę o informacje, i jeszcze jedna prośba, chciałbym poznań dokladnie trasę "Naramowickiej giwery" ze zdjecia nie mogę się zorientować. Pozdrawiam wszystkich przygotowujących się do 13MT, gdyby ktoś biegał w okolicach leśniczówki w Naramowicach to proszę o info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: poligon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.12, 22:44 Przez poligon można biegać/jeździć na rowerze w weekend i w dni ustawowo wolne od pracy od 8 do 22, w tygodniu niestety nie. www.cswl.mil.pl/index.php/poligon/ Odpowiedz Link Zgłoś