oszolom-z-radia-maryja 26.10.12, 12:26 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oszolom-z-radia-maryja Re: Rowerowy rajd dla Anny Laszuk 26.10.12, 12:27 każdy ma takich świętych na jakich sobie zasłużył Odpowiedz Link Zgłoś
wineport.pl Szkoda że to nie było zaplanowane na wczoraj! 26.10.12, 13:22 Dziś niestety nie będzie tak lało, a nic tak nie służy Bandzie Rakowera zwanej Masą Kretyńską jak porządne oberwanie chmury. Mam nadzieję że Policja skutecznie wyeliminuje z udziału w ruchu kołowym wszystkich przestępców jeżdżących na rowerach bez hamulców i bez żadnego oświetlenia. Jest ku temu okazja, bo zapewne jak zwykle będzie ich wśród Bandy Rakowera całkiem sporo skupionych w jednym miejscu. Otoczyć ścisłym kordonem Rynek i konfiskować każdy rowerek bez świateł i hamulców wyjeżdżający. Od razu zrobiłoby się bezpieczniej w mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Rowerowy rajd dla Anny Laszuk 26.10.12, 14:19 przecie nie zyje, to na co jej ten rajd ? Odpowiedz Link Zgłoś
adamhorbowski Jedno jest pewne - pedałów nie zabraknie :D 26.10.12, 15:28 Jedno jest pewne - pedałów nie zabraknie. I wszystko się zgadza :D Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: Rowerowy rajd dla Anny Laszuk 26.10.12, 15:19 Kolego, piszesz o zmarłej, darowałbyś sobie. Nikt Ciebie się tam nie spodziewa. ale będę pamiętał ten wpis, gdy znów zarzucisz jakiejś wystawie brak estetyki. Ty właśnie napisałes post pełen godności i wrażliwości... Kurcze, skąd w was się bierze to przekonanie o włąsnej moralnej wartości przy jednoczesnym prezentowaniu tak parszywych obyczajów? Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: Rowerowy rajd dla Anny Laszuk 26.10.12, 23:32 > Kolego, piszesz o zmarłej, darowałbyś sobie. A ty co.. ? Nagle wierzacy.. ? Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: Rowerowy rajd dla Anny Laszuk 27.10.12, 13:23 A co to ma do rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIMOTA Re: Rowerowy rajd dla Anny Laszuk IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.12, 22:46 No chyba trzeba wierzyc w zmartwych wstanie by rozczulac sie nad trupem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozbrat=komunizm Ta zabawa kogo widzial Palikot to bzdura? IP: 95.108.126.* 28.10.12, 10:50 Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: Nie płakałem po Annie Laszuk... 26.10.12, 15:20 ale nie płacz po nich ale musisz głupoty w necie wypisywać? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt o zmarłych dobrze, albo wcale 26.10.12, 15:46 więc ja wcale. i nie chodzi o to, ze była lesba. Jej prolem. Chodzi o promocję homoseksualizmu, również w różnych manifach i w obijaniu patriotów. Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Re: nie pamieta akcji z koszulkami 26.10.12, 16:35 A ja nie przypominam sobie, by z powodu śmierci Anny Laszuk urządzano podobny, ogólnopolski, całotygodniowy cyrk. A czas po śmierci papieża dobrze pamiętam; przez dzień, dwa uczucie żalu i smutku było powszechne, nawet wśród niewierzących. Dopiero kiedy zaczęło to mijać - a żałoba, zawłaszcza w mediach, nadal, w sposób coraz bardziej sztuczny, była ciągnięta za uszy - zaczęły się różne akcje... Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: nie pamieta akcji z koszulkami 27.10.12, 13:23 Dokładnie. Wtedy przecież nikt nie wypisywał wulgarnych tekstów o papieżu, jak to się już kilku prymitywom zdarzyło w tym wątku o Annie Laszuk. Po prostu w końcu skończyła się cierpliwość na cięgłe insynuacje, że dla nas wszystkich był to największy wstrząs pokoleniowy (bo np. dla mnie nie był, mimo iż oczywiście rozumiałem, że dla niektórych wierzących była to dramatyczna i ważna chwila). Porównanie jest więc zupełnie nietrafne, pomijając już całą głupotę myślenia typu "a u was biją murzynów". Odpowiedz Link Zgłoś