Dodaj do ulubionych

Internet/TV Piątkowo

30.10.12, 13:18
Z czego korzystacie na Piątkowie (a zwłaszcza na os Chrobrego) Wprowadzam sie i zastawiam się co tam wybrać. Rozważam wzięcie pakietu tv analogowej z East&West (bo taka mi w zupełności wystarczy). A jak u nich z internetem (opinie poczytuję niezbyt pochlebne). Więc rozważam Inotel, albo net z TP, Netii? No chyba że jest tam jakiś dobry provider z netem radiowym?
Obserwuj wątek
    • Gość: Hubert Re: Internet/TV Piątkowo IP: 95.108.71.* 05.08.13, 17:13
      Chciałbym wszystkich ludzi przestrzec przed tą firmą...Sprawa dotyczy internetu ( nie zagębiałem się w inne usługi tej firmy,ktore musza byc takie same ).Przez ostatnie 3 miesiące ( okres w któym mieszkam,pod tym adresem ) miałem problem z internetem około 10 razy - albo nie było internetu wogóle,albo sygnał byl tak słaby,że nie było sensu korzystać z niego...Zawsze przychodzili po minimum 2 dnaich,żeby pogrzebać coś w jakiś skrzynkach na zewnątrz zglaszając to u mnie,albo jak im sie chciało.Osoba ,która przyjmuje zgłoszenia - arogant.Non -stop jakies głupie sugestie (oczywiście finalnie problem jest po ich stronie)....dzisiaj byłęm ze skargą to powiedział mi,że ci co chodzą to tylko kable podłączaja i nie znaja sie na niczym.On jest od poczatku i on się zna ( chodzi o wyłączanie internetu na noc.2 jego kolegow powiedziało mi ,ze to nie ma wplywu na nic,a on ,że może mieć - bzdura...jak mu powiedziałem ,że prawda jest taka,ze po opadach deszczu z soboty na niedziele w nocy o 2 wyłączył sie internet ( zgodnie z zapisem w jego komputerze ) i nie działał do 12 godz. w poniedziałek ,ponieważ te gó...ane kable lub inny sprzet im zamókł to tylko zrobił głupią mine ( która oznaczała - no trudno,zamiast przyznać sie do błedów)...nic sie z ta firma nie zmieni i prosze każdego,ktory ma interent albo chce miec ,zeby wybrał inna firme....jest teraz taka jedna co ma internet światłowodowy ( zmieniam na niego ).Nie możemy dać zarabiać takim nieudacznikom!!!...ktoś ,kto nie potrafi dbać o nas i podejśc fachowo do tematu i świadczy kiepskie usługi nie ma prawa zarabiać pieniędzy...te czasy sie skończyły..pamietajcie mamy zawsze wybór.Mieszkaniec blok 15, Chrobrego.Mam nadzieje,że zniknie ta firma z rynku i stracą niekompetentni ludzie prace,której nawiasem mówiać nie szanują.
      • Gość: Smialego112 Re: Internet/TV Piątkowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.13, 19:55
        Hej Hubercie! O jakim z ww. dostawców piszesz (E&W, Inotel czy inny)?

Przeprowadzam się na Os. Śmiałego i szukam pewnego internetu +/- 50Mbps (telewizja mnie nie interesuje). Zależy mi też na w miarę szybkim wysyłaniu danych. Z tego co znalazłem w sieci firma Maverick oferuje upload 5-7 Mbps, ale nie znalazłem o nich praktycznie żadnych opinii. Inotel ostatnio nie cieszy się raczej uznaniem wśród swoich abonentów. Czy ktoś może mi polecić coś ciekawego?

Pozdrawiam,
        Wojtek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka