Dodaj do ulubionych

ALCATRAZ - Nowowiejskiego

IP: *.tele2.pl 16.07.04, 15:57
Powiedźcie mi cos o klubie Alcatraz. Jaka wiara tam chodzi?
Jak ubrana? Czy w adidasach wpuszczją? hehe
Chce tam isć ze znajomymi i nie wiem czy warto......
Poradźcie!!!

Z góry dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: kuba wojewodzki bywają tam dresiarze z plastikowymi laseczkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 23:24
      i mozna dostać klapsa. Generalnie knajpka - wystrój, i klimatyzowana sala,
      gdzie się tanczy super, natomiast towarzystwo ktore tam przychodzi, manager i
      ochroniarze nieszczególni, gdyby to się zmieniło byłoby naprawdę ok, ale coż,
      jest wiele innych knajpek, o podobnym klimacie, z tym ze czujesz sie w nich
      bezpiecznie.
      • Gość: carmen Re: ajt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.04, 11:11
        Zdecydowanie odradzam Alkatraz, to tragiczne miejsce - tanio urządzone, bawią
        się tu same dzieci (średnia wieku to 17-18lat), zbyt głośna i ciężka muzyka.
        Już nigdy tam nie zabawie. Pozdrawiam
    • Gość: a Re: ALCATRAZ - Nowowiejskiego IP: *.dom.org / *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 20:09
      muza rewelacja, knajpa bardzo ladna no i klimacik. polecam !!!
      • Gość: Aga Re: ALCATRAZ - Nowowiejskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 11:58
        No ja lubię tam imprezować. Chociaż ostatnio sporo małolatów tam się pojawia!!!
        W soboty jest ich sporo.ale całkiem fajnbe imprezki są jak gra dj Skate, no i
        środy są fajne.
    • Gość: Julia Re: ALCATRAZ - Nowowiejskiego IP: *.icpnet.pl 06.11.04, 21:21
      pfff jeszcze pytasz? :-) klub jest zarąbisty, ja wraz ze znajomymi odwiedzamy
      go regularnie. Uważam, że to najlepszy klub dyskotekowy w Poznaniu. Wchodzą
      wszyscy... atmosfera niepowtarzalna...
    • baby1girl Re: ALCATRAZ - Nowowiejskiego 28.11.04, 22:14
      alcatraz tylko dobre w srody, nie ma malolatow, mozna sie pobawic, muzyka super
      i sam klub jest bardzo fajny. POLECAM!
    • Gość: vikka Re: ALCATRAZ - Nowowiejskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 15:59
      sroda-czarna
      sobota-disco+stare hity...pomimo,ze nie lubie calkiem niezle sie bawilam:)
    • Gość: vikka Re: ALCATRAZ - Nowowiejskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 16:00
      selekcji nie ma,a wiec naprawde rozna,ale ogolnie spokojnie:)
    • Gość: Diablica Re: ALCATRAZ - Nowowiejskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 19:22
      super impreza jak dla mnie. ja bylam w piątek i było super. ludzie różnie
      poubierani, ale warto sie tam zalogowac.pozdrawiam
      • Gość: ciupaga Re: ALCATRAZ - Nowowiejskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.05, 00:11
        Gdyby nie dresiarze ze swoimi Barbi ubrani w adidasy, tępa ochrona która umie
        tylko lać po mordzie i średnia wieku 16-18 lat, to jest SPOKO.
        PRALNIA - tak mówią o tym klubie poznaniacy - i nie chodzi tu wcale o pralnie
        chemiczną, ani o pranie po mordzie.
        • Gość: vikka Re: ALCATRAZ - Nowowiejskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 19:23
          a o jaka?;)bo ja nie wiem...hehehe;)
        • Gość: club_runner Re: ALCATRAZ - Nowowiejskiego IP: *.icpnet.pl 23.02.05, 11:46
          ja to miejsce już dawno wymazałem z mojej pamięci. Prawdopodobnie podobnie
          będzie z terytorium, jeżeli łysi i łysopodobni koledzy ochrony mają się tam
          nadal panoszyć "na pełnej k***ie". Ostatnia moja wizyta skończyła się w chwili
          gdy "dj" puścił Mezo czy innego Libera, a następnej nie będzie. Może jeszcze
          raz w tygodniu zdarzają się przebłyski, ale impreza to nie ma być lotto.
          Odradzam ze smutkiem, bo ten aspirujący na początku lokal wyladowal gdzies
          pomiedzy czarna owca a shamrockiem:(
    • Gość: m@rtusi@ Re: ALCATRAZ - Nowowiejskiego IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 22.02.05, 22:06
      Nie wiem:P wiec Ci nie pomoge:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka