Dodaj do ulubionych

Janusz Filipiak: Pod ścianą

IP: *.net.autocom.pl 21.04.05, 09:32
Jest pan zalosny, profesorze!
Slow mi brak na Pana ignorancje... Moze przyjda pozniej, wtedy napisze. Na
razie wiem jedno, jesli chodzi o panska wiarygodnosc jako zarzadcy,
biznesmena, wlasciciela - z Panem interesow bym nigdy nie robil.
Obserwuj wątek
    • Gość: (C) Re:I co profesorku myślałeś ze ty rządzisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 10:07
      Potrzebna twoja kasa,a ty siedz spokojnie nie dyskutuj i uśmiechaj się kiedy
      trzeba .Możesz spiewać Wisła to st.....
      • Gość: antygość [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 10:41
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Dryfus Jesteśmy z Panem Prof.Filipiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 11:14
          A Judaszowym Gangiem powina zając się też Policja i prokuratura .
          Państwo prawa ? czy bezprawia gdzie każdy musi byc zdany tylko sam na siebie w
          walce z bandytami.

No Panowie dziennikarze ,może tez wykazecie sie czymś ,a nie tylko czekać na
          sensacje i opisywać ilu i gdzie zabili ..
      • Gość: RS Re:I co profesorku myślałeś ze ty rządzisz IP: *.chello.pl 21.04.05, 14:47
        NO I CO DALEJ
    • Gość: kibic Wisly Brawo IP: *.ae.krakow.pl 21.04.05, 11:37
      Jestem kibicem Wisly, ale calym sercem popieram Filipiaka. Od pol roku nie moge
      zmusic sie na pojscie na mecz Wisly, bo po kilku latach mam juz dosc
      towarzystwa lysych, pijanych, prymitywnych, glupich bandytow, ktorych nazywa
      sie przez pomylke kibicami. Na stadionach jest 90% normalnych ludzi ale ton
      nadaja terroryzujac innych sfrustrowane swoim zyciowym nieudacznictwem
      agresywne typy. Mam wrazenie ze dla niektorych lepiej zeby identyfikowali sie z
      klubem i rzucali kamieniami na innych sobie podobnych niz zeby wyszli na ulice
      i bili sie za inna ideologie zmanipulowani przez ktoregos nawiedzonego
      polityka.
      • Gość: bubu Re: Brawo IP: 81.21.202.* 21.04.05, 11:57
        Gość portalu: kibic Wisly napisał(a):

> Jestem kibicem Wisly, ale calym sercem popieram Filipiaka. Od pol roku nie
        moge
        > zmusic sie na pojscie na mecz Wisly, bo po kilku latach mam juz dosc
        > towarzystwa lysych, pijanych, prymitywnych, glupich bandytow, ktorych nazywa
        > sie przez pomylke kibicami. Na stadionach jest 90% normalnych ludzi ale ton
        > nadaja terroryzujac innych sfrustrowane swoim zyciowym nieudacznictwem
        > agresywne typy.

Na Wiśle tak jest? Kiedy tam byłeś ostatni raz? Chyba Ci się ze stadionem Pasów
        pomyliło...

• Gość: tata Brawo Panie Filipiak IP: *.chello.pl 21.04.05, 14:17
      Wprawdzie jestem i zawsze byłem kibicem Wisły jednak popieram Pana. Pamietam
      czasu gdy mój dziadek (kibic Cracovi) zabierał mnie na mecze przy Kałuży -
      miałem wtedy 8 lat i było to wielkie przezycie. Moj syn ma teraz 8 lat i nigdy
      nie był na meczu ligowym - brakuje mi odwagi by zabrac go na stadion otoczony
      kordonami policji, brakuj mi sumienia aby spedzic z nim kilka godzin w miejscu
      pelnym agresji przekleństw i chamstwa.

I nawet nie jest najważniejsze czy poziom ligii jest wysoki czy nie - waża jest
      atmosfera wydarzenia sportowego, uczestniczenie w grze, emocje, rywalizacja ...
      Sczerze mowiąc dobry football wole oglądać w telewizji, meczena zywo - np.
      rozgrywki okregowe na wygrabionej lace bo jest to autentyczne.

Zyczę powodzenia - naprawdę chciałbym zabrać rodzinę na stadion piłkarski i
      spedzic tam kilka miłych i emocjonujacych godzin.
      • Gość: mama Re: Brawo Panie Filipiak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 14:30
        Szanowny Panie Profesorze, dołączam się do tych pobożnych życzeń, bo jak oni
        pójdą na ten stadion, to będzie w domu trochę spokoju. Pamiętam do dzisiaj, jak
        babcia ze łzą w oku wspominała podobne chwile.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka