poseniak56 01.04.13, 18:41 wielu kierowców jeździ już na oponach letnich, które to zmienili jakieś 3 tygodnie temu, jak się ocieplało. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: v Re: Uważajcie, żeby nie skończyć jak kierowca teg IP: *.dynamic.lte.plus.pl 01.04.13, 19:29 wielu kierowców sądzi, że skoro mają opony zimowe to nie trzeba zmieniać stylu jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
poseniak56 Re: Uważajcie, żeby nie skończyć jak kierowca teg 01.04.13, 21:09 wielu kierowców jest tylko z nazwy bo tak naprawdę jeździć nie potrafią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomal Drogi świetne w WLKP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.13, 19:38 Właśnie wróciłem z Katowic do Poznania w niecałe 4,5h. Drogi na Śląsku mokre, ale czarne, autostrada A4 suchutka, a krajowa piątka (poza dziurami i rozkopanym Lesznem) wg mnie na piątkę! Warunki do jazdy na tej trasie świetne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cav Re: Drogi świetne w WLKP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.13, 19:39 Wieczorem. Rano nie było tak fajnie, jechałem z Poznania o 9, wracałem o 18, różnica niebo i ziemia. Odpowiedz Link Zgłoś
fackir piekny rów 01.04.13, 20:44 co by było gdyby było pobocze i nie było rowu? zapewne nic. zlikwidować rowy a gdzie się nie da koniecznie bariery energochłonne. Odpowiedz Link Zgłoś