Gość: baobab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.13, 15:57 Jako alternatywe do Nowych Ogrodow rozwazam Ecorie w Naramowicach, mozecie podzielic sie opiniami? Czy dochodza tam zapachy z Brossa? na co zwrocic uwage? Warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amadeuszka Re: Ecoria-Naramowice 25.03.14, 14:37 widziałam to osiedle i robi wrażenie, okolica super, w ramach MDM można kupić podobno. Odpowiedz Link Zgłoś
mirabelkasoso Re: Ecoria-Naramowice 15.04.14, 10:16 ja mieszkam na Ecori od 3 tygodni i nic z brossa nie czułam, dookoła jest sporo zieleni za to. Cenowo dobrze wypadają tu mieszkania. Do pracy muszę niestety trochę dojeżdżać, ale to kolejna motywacja do założenia własnej firmy ;P aha plusem są tez przedszkola w miarę blisko - jak ktoś ma dziecko to takie rzeczy docenia ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Ecoria-Naramowice IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.04.14, 20:36 Ostatnio pierkanio-cukiernia Zagrodnicza otworzyła delikatesy. i są WOW! Wracając do Brossa trzeba stanać u nich pod siedzibą i może wtedy coś się wyczuje. Tylko, że ten zapach jest przyjemny. Nowe mieszkania w Ecori są bezpieczne od złego zapachu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia# Re: Ecoria-Naramowice IP: *.ip.netia.com.pl 28.04.14, 11:33 Jakie są opłaty do wspólnoty? Odpowiedz Link Zgłoś